ITALIJANSKI NOVINAR: Vakcinama nam pretvaraju decu u homoseksualce

ITALIJANSKI NOVINAR: Vakcinama nam pretvaraju decu u homoseksualce

31 jula 2014

119385-400x265-B12_InjectionTwoItalijanski proponent alternativne medicine, 70-godišnji novinar Đan Polo Vanoli, izjavio je u razgovoru za „Vice Italy“ kako vakcine pretvaraju decu u homoseksualce.

– Detetu se da vakcina, dete zatim raste i pokušava da nađe svoju ličnost, ali ako je u organizmu prisutna živa ili druge supstance prisutne u vakcini, dete postaje gej, tvrdi Vanoli.

– Problem će posebno postati prisutan u sledećoj generaciji, jer će gejevi imati decu, deca će nositi u sebi DNA bolesti njihovih roditelja.

– Svaka vakcina stvara homoseksualnost, jer sprečava formiranje ličnosti. To je mikrooblik autizma. Videćete koliko će biti pedera u sledećoj generaciji, to će biti katastrofa – tvrdi Vanoli u razgovoru za „Vajs Italija“, a Jutarnji njegove reči prenosi bez ispravki.

ali, Vanoli ne ‘krivi’ homoseksualne osobe zbog njihove ‘bolesti’.

– Ne bih ni krivio nekoga ko boluje od raka ili srčanog udara, rekao je.

– Ali moramo reći da je to bolest, nešto što ne poštuje prirodni poredak. Jedan od glavnih uzroka su vakcine, koje idu protiv života, uznemirujući naš um i naš životni vek. Dokaz je veliki porast u broju homoseksualaca. Otkada su počela masovna vakcinisanja, ovo je rezultat, zaključio je Vanoli.

(Jutarnji.hr)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *