ИТАЛИЈИ СЕ СПРЕМА ВЕЛИКО ЗЛО: Стиже им највећа ноћна мора!

ITALIJI SE SPREMA VELIKO ZLO: Stiže im najveća noćna mora!

16 aprila 2019

Oko 800.000 migranata koji dolaze iz Libije spremno je da „okupira“ Italiju, izjavio je libijski premijer Fajez al Saraj.

– Uradite brzo nešto – rekao je Saraj, jer bi, kaže, pogoršanje situacije u Libiji moglo da „pogura“ 800.000 migranata i Libijaca koji će „okupirati“ Italiju i Evropu, prenela je Ansa.Među njima, rekao je Saraj, ima i kriminalaca i džihadista povezanih sa Islamskom državom.
Saraj je zahvalio Italiji za posredovanje i podršku miru u Libiji.

On je ocenio i da je general Kalifa Haftar izdao Libiju i međunarodnu zajednicu svojom ofanzivom na vladu u Tripoliju.

– Potrebno nam je da Rim i EU budu ujedinjeni i nepokolebljivi u blokiranju Haftarovog rata, agresije – poručio je za italijanski dnevnik „Korijere dela sera“.

(Tanjug)

KOMENTARI8 komentara

 1. milorad2 says:

  hehe ako kalifa preuzme naftna polja nema nafte za rafinerije U ITALIJI i lepih para, plus poslaće im svakog ludaka iz centralne afrike i još će zaraditi na tome.Uskoro će oni morati da potapaju krijumčarske brodove, kakav haos se sprema evropi to je nevidjeno i prosto neverovatno.Trenutno im šalju masu trenirnih i budućih džihadista samo da im doturi soroš naoružanje na ETNIČKI čistim prostorima koji se već prave unutar evropskih država i KOSOVSKI SCENARIO MOŽE DA POČNE:)Ovo će zaista biti NAJEZDA MUSLIMANA NA EVROPU, svi procesi ukazuju na takav scenario.Mislim a ovi kokosi unutar EU imaju još najviše 10 god. da spreče sopstvenu propast.

 2. E.Lirsch says:

  Sve dalje transportovati za Nemacku kod Hitler's Nutte. Wir schaffen das.

 3. Milan says:

  Halifa Haftar počeo je ofanzivu tj. Marš na Tripoli mislim negde 03.aprila, a već 07 aprila američke trupe su napustile Libiju. Narednog dana 08 aprila američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio jeda SAD traže od jedinica vojske maršala Halife Haftara da hitno prekinu ofanzivu na glavni grad Libije — Tripoli. Ali da li je iskrena ova izjava i koliko se američkim izjavama može verovati? Treba imati u vidu da je Halifa Haftar više od 20 godina američki državljanin i da je svojevremeno sarađivao i sa CIA. Zatim Halifa kao oficir libijske vojske bio je u dva maha ruski đak što je inače bila česta pojava u arapskom svetu. Poslednjih godina pregovarao je i sa SAD, i sa Moskvom i sa Parizom i sa S. Arabijom i sa susednim Egiptom. Imam utisak da on nije krenuo u ovu ofanzivu naivno i da prethodno obezbedio je sebi širu političku podršku na raznim moćnim mestima. Zato ovaj apel libijskog premijera Saraja zvuči kao hvatanje utopljenika za slamku. Jedina nada Saraju izgleda da je baš ova pretnja Evropi sa izbeglicama među kojima kako kaže "ima i kriminalaca i džihadista povezanih sa ID". To bi bili oni koji beže ispred Haftara iz Tripolija što indirektno znači da pomenuti kriminalci i džihadisti povezani sa ID da su oni Sarajevi ratni, politički i svakodnevni drugari iz Tripolija. Da li evropski lideri imaju jedinstven stav povodom ove ofanzive? Čini mi se da baš i nemaju, no videćemo.

 4. Milan says:

  Među pomenutih 800.000 ako su samo 1% kriminalci i pripadnici ID to je 8.000 što jeste opasnost. Najverovatnije takvih ima i više. A sve izbeglice biće nervozne i nezadovoljne kad stignu u Evropu jer ih u Evropi ne čeka posao nego pasivnost, samo smeštaj i preživljavanje. Negde ili na nekog će izbaciti negativnu energiju, pogotovo što ih iz Evrope nisu ozbiljno podržali dok su bili u Libiji u Tripoliju. Evropa ih je ranije podržavala dok su svrgavali Gadafija, a sada podrška Evrope izostaje. Izgleda da Evropi će se vratiti kao bumerang ranije veoma zlo mešanje u razne države arapskog sveta.

 5. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Sad sam se potresao :-)))

 6. petrovgrad says:

  Valjda će neki otići u Francusku ili Nemačku, može najmanje dvesta hiljada u Albaniju.

 7. Cetnik says:

  Jedva cekam kraj robovlasnicke evrope.

 8. Velika Metla says:

  Nisu verovali Gadafiju,pa im eto nek sada veruju naci-americi! Naci-amerika je sve ovo smestila Evropi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *