„Ivica Dačić danas predaje Kosovo i Metohiju“

„Ivica Dačić danas predaje Kosovo i Metohiju“

19 aprila 2013

bosko-obradovic2Odbornik Dveri u Skupštini grada Čačka, Boško Obradović, udaljen je sa redovne sednice,  zbog izjave u toku svoga govora da „Ivica Dačić danas predaje Kosovo i Metohiju“.

Naime, na današnjoj sednici skupštine grada Čačka, u okviru 2. tačke dnevnog reda koja se ticala podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju, Boško Obradović, šef odborničke grupe Dveri, upozorio je predsednika skupštine iz redova SPS Veljka Negovanovića da dok mi danas raspravljamo o lokalnim temama predsednik njegove stranke i ucenjeni premijer Srbije Ivica Dačić planira kršenje Ustava Srbije, potpisivanje sporazuma sa teroristom Hašimom Tačijem i priznanje nezavisnog Kosova.

Predsedavajući je sednicu prekinuo i upozorio Obradovića zbog te rečenice i rekao mu da napusti govornicu. Boško Obradović nije želeo da napusti govornicu, a ostali odbornici Dveri su mu se pridružili i stoje za skupštinskom govornicom!

Pošto je zatražio repliku po Poslovniku, članu Starešinstva Dveri, Bošku Obradoviću nije dozvoljeno da se obrati. Kada se pozvao na Poslovnik skupštine grada Čačka, predsedavajući sednicom mu lično zabranjuje da govori.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *