Ивица Дачић изабран за председника Скупштине Србије

Ivica Dačić izabran za predsednika Skupštine Srbije

22 oktobra 2020

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izabran je danas za predsednika Skupštine Srbije.

Za njegov izbor glasalo je 225 poslanika, a protiv je bio jedan, samostalni poslanik Vladan Glišić. Nije bilo uzdržanih.

Parlament je glasao javnim glasanjem, odnosno prozivkom poslanika.

KOMENTARI4 komentara

 1. Rista says:

  Pa eto, ide sve niže. Kroz 4 godine će ispasti iz sedla. I neće biti sam nego u društvu Vučića. Skoro su završili posao. Treba uskoro da se zamene svežim CIJA delijama. Dačić i Vučić su dve ruke i služe američkom telu za brisanje dupeta. Sve početne akte o priznanju Kosova je kompletirao Vučić a potpisao Dačić. Kasnije su ispljuvali zbunjenog Tomislava, naivno proruski orijentisanog, davali mu rakije svaki dana, opijali ga i slali u Saudiju da pijan igra trbušni ples ispred šeika i na kraju ga tako obrukanog penzionisali sa 10000 evra mesečno. Nikada mi neće biti jasno kako je Tomislav uspeo da propadne tako jadno. NAŽALOST; IMA PUNA SKUŠTINA tomislava, Vučića i Dačića pa će i posle njihovog odlaska ipak na američku vlast u Srbiji biti postavljene iste kreature. Na drugu žalost, okupirani smo i nemamo nikakve šanse da izaberemo svoju vlast. Od ubistva Miloševića, Srbija je u raspadu a na horizontu nema ni jedne ličnosti koja bi bar neku nadu pružila Srbima. Usmereno, na vlast se postavljaju samo poslušnici i od njih Srbi gube dah.Tako propada i nestaje jedan narod. Ono što treba Srbima je ponovo ujedinjenje ali za sada to nije ni na vidiku. RS polako tone, Srbija polako gubi Kosovo, političari, mediji, sudovi i policija zajedno sa vojskom su svi prodane duše Americi i ova situacija u Srbiji ne miriše na dobro. Ispred Srbije je tragedija potpunog raspada.Srbija laboratorija CIJE. CIJA je ušla u srpski školski sistem i naša deca se obrazuju proamerički od malih nogu, CIJA komanduje srpskim sudstvom, srpskom vojskom, srpskom policijom i CIJA postavlja izdajnike Srbe za precednike Srbije, za precednike Skupštine, za precednike vlade i tu nema puno svetlosti na kraju tunela. Do kraja tunela, Srbi će se podaviti. Gde nestade srpsko junaštvo? Srbi su danas najbolji eksperimentani pacovi CIJA laboratorije. Eto, ovo je kao "pogled sa strane" a sa strane se mnogo više vidi.

 2. test01 says:

  Ovaj lik ce na kraju da uzme i poziciju kafe-kuharice u skupstini ako treba. Srbija je definitivno propala a narod i dalje cuti,nosi brnjicu i ide u kucicu kada mu gazda naredi a uskoro ce i pelcovanje kao sto se to radi sa poslusnom "marvom" (stokom). Ne zelim da se izvinjavam zbog recnika koji koristim posto je to istina! Poceli su da se izivljavaju i na deci i da ih dresiraju, imigranti napadaju ljude po Srbiji a "marva" i dalje cuti i gleda Pink.

 3. Gagi says:

  Ima nekih dobrih pomaka zadnjih godina.... Nasi izbegli ljudi su u velikoj meri zbrinuti, na opstu radost zavrsava se Hram Svetoh Save. Penzije su redovne kao i prinadleznosti socijalno ugrozenih. Stize nam i Nemanja sto je prethodnih desenija bilo nezamislivo. Najzad se ovaj narod casno oduzuje Milunki Savic. Dobri su odnosi sa Republikom Srpskom i Srbima u okruzenju. Naravno da ima puno losih desavanja koje inace volim da kritikujem, lose se i kritikuje a ne ono sto je dobro. Mediji su katastrofa i ovaj cirkus narod nije zasluzio, jos nam je drzava izbusena stranom agenturom koja radi sta hoce i javno vrbuje nase gradjane.Jos je nenormalno mnogo "zasluznih" za ovu drzavu koji nemaju meru u svom izivljavanju i besnom zivotu.Sudstvo je katastrofa, nikako da se reorganizuje od onih serpolupaca. Tako je kako je,posmatracemo i pratiti rad novog predsednika Skupstine, nadajmo se da ce bar delimicno biti koristan ovom narodu koliko je sebi.

  • Kosovac says:

   @ Gagi, …..Da, biće koristan za usvajanje novog Ustava.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *