ИВИЦА ДАЧИЋ одлази са чела СПС-а!

ИВИЦА ДАЧИЋ одлази са чела СПС-а!

5 новембра 2017

(foto: Youtube printscreen)

Иви­ца Да­чић, ли­дер СПС, у ек­склу­зи­в­ном раз­го­во­ру за Ку­рир потврдио је да га руше унутар његове социјалистичке странке.

По­што је Ку­рир обја­вио ин­фо­р­ма­ци­ју да Бран­ко Ру­жић, пот­пред­сед­ник СПС, спре­ма пуч у стра­н­ци, Да­чић по­ру­чу­је да се ве­ро­ват­но ви­ше не­ће кан­ди­до­ва­ти за пред­сед­ни­ка со­ци­ја­ли­ста…

Овај београдски лист тврди да има исповест Ивице Дачића, која потврђује њихове информације да га екипа око Ружића руши са чела Социјалистичке партије Србије и да се вероватно више неће кандидовати за председника СПС.

KOMENTARI5 коментара

 1. Najeo se pepeli says:

  Ali on reče za mesto premijera "To sam već bio, pa me ne interesuje". E nije nego, pa bio je i predsednik SpS-a i nije njemu muka od toga već onima oko njega kojima ne da da upravljaju i samoupravljaju. Bio je on i šef policije, bitno da je negde u nekom vrhu. Ruše ga njegovi naravno, pa njima se odavno najviše i smučio. Retorika mu vredi, ali nikakvo delo taj nije učinio, ni prstom mrdnuo šta.

 2. mladen says:

  smece ode coveka sad drugo smece dolazi na celo ove partije IZDAJNIKA SRBIJE

 3. Bojan says:

  Ma ljudi moji, da li je to moguće!!!

 4. Trifun says:

  Pa sta ce Matthew Palmer sada ode mu glavni agent u penziju?? Hoce li biti izbacen i iz the Council on Foreign Relations?? Srpski narod mu nece oprostiti prvo za dovodenje na vlast veleizdajnicke klike koja je unistila Srbiju, isporucila naseg generala koji nam je donio slobodu ZA PARE, i razoruzala Srbiju kako bi nas specificno u RS napravila lakim plijenom za neprijatelje kojima su tajno obecali da ce uvesti sankcije Rusiji, nasem jedinom savezniku, koristeci mantru 'uskladivanje' sa politikom EU Rajha, a da o EU Rajhu nisu ni pitali gradane. I na kraju ostavili su nas narod toj narko mafiji u Crnoj Gori da se izivljavaju na njima. Pevaces Dacicu. Nema nazad.

 5. Zaharije Serak says:

  Vrijeme je i bilo,i naravno da se skine diplomatski imunitet i vidi Vaše učešće u gubljenju jučer Kosova,a sutra možda Vojvodine,Sandzaka........Toliko greški,a biti neko ko se pita ovolike godine moze samo u Srbiji.Sjetimo se plana za Krajinu koji je garantovao autonomiju,čak i novac,ali ga je Milosevic,Dacic iz nekih neobjašnjivih razloga odbio.......

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u