ИВИЦА ДАЧИЋ одлази са чела СПС-а!

IVICA DAČIĆ odlazi sa čela SPS-a!

5 novembra 2017

(foto: Youtube printscreen)

Ivi­ca Da­čić, li­der SPS, u ek­sklu­zi­v­nom raz­go­vo­ru za Ku­rir potvrdio je da ga ruše unutar njegove socijalističke stranke.

Po­što je Ku­rir obja­vio in­fo­r­ma­ci­ju da Bran­ko Ru­žić, pot­pred­sed­nik SPS, spre­ma puč u stra­n­ci, Da­čić po­ru­ču­je da se ve­ro­vat­no vi­še ne­će kan­di­do­va­ti za pred­sed­ni­ka so­ci­ja­li­sta…

Ovaj beogradski list tvrdi da ima ispovest Ivice Dačića, koja potvrđuje njihove informacije da ga ekipa oko Ružića ruši sa čela Socijalističke partije Srbije i da se verovatno više neće kandidovati za predsednika SPS.

KOMENTARI5 komentara

 1. Najeo se pepeli says:

  Ali on reče za mesto premijera "To sam već bio, pa me ne interesuje". E nije nego, pa bio je i predsednik SpS-a i nije njemu muka od toga već onima oko njega kojima ne da da upravljaju i samoupravljaju. Bio je on i šef policije, bitno da je negde u nekom vrhu. Ruše ga njegovi naravno, pa njima se odavno najviše i smučio. Retorika mu vredi, ali nikakvo delo taj nije učinio, ni prstom mrdnuo šta.

 2. mladen says:

  smece ode coveka sad drugo smece dolazi na celo ove partije IZDAJNIKA SRBIJE

 3. Bojan says:

  Ma ljudi moji, da li je to moguće!!!

 4. Trifun says:

  Pa sta ce Matthew Palmer sada ode mu glavni agent u penziju?? Hoce li biti izbacen i iz the Council on Foreign Relations?? Srpski narod mu nece oprostiti prvo za dovodenje na vlast veleizdajnicke klike koja je unistila Srbiju, isporucila naseg generala koji nam je donio slobodu ZA PARE, i razoruzala Srbiju kako bi nas specificno u RS napravila lakim plijenom za neprijatelje kojima su tajno obecali da ce uvesti sankcije Rusiji, nasem jedinom savezniku, koristeci mantru 'uskladivanje' sa politikom EU Rajha, a da o EU Rajhu nisu ni pitali gradane. I na kraju ostavili su nas narod toj narko mafiji u Crnoj Gori da se izivljavaju na njima. Pevaces Dacicu. Nema nazad.

 5. Zaharije Serak says:

  Vrijeme je i bilo,i naravno da se skine diplomatski imunitet i vidi Vaše učešće u gubljenju jučer Kosova,a sutra možda Vojvodine,Sandzaka........Toliko greški,a biti neko ko se pita ovolike godine moze samo u Srbiji.Sjetimo se plana za Krajinu koji je garantovao autonomiju,čak i novac,ali ga je Milosevic,Dacic iz nekih neobjašnjivih razloga odbio.......

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *