ИВИЦА ДАЧИЋ: Запањен сам да Шешељ уме да користи Твитер, он је бре један болесник!

IVICA DAČIĆ: Zapanjen sam da Šešelj ume da koristi Tviter, on je bre jedan bolesnik!

22 marta 2015

ivica-dacic 4354Potpresednik Vlade Srbije i lider SPS-a Ivica Dačić u intervjuu dnevnom listu „Kurir“ osvrnuo se i na predsednika SRS Vojislava Šešelja kojeg je okarakterisao kao „bolesnika“!

Prenosimo deo intervjua:

Šešelj je rekao na Tviteru da bi vas gepekovao. Da li vam je to smešno ili ste se uplašili?

-Zaprepašćen sam što Šešelj zna da tvituje. Inače, on je jedan suptilan čovek, poznat je po tome da želi da koristi neobične metode-glogov kolac. On je jedan bolesnik!

U kom smislu?

-U svakom smislu.

Čekajte, kako ćete na sudu dokazati da je bolesnik ako vas sada tuži?

-Ne, otpušten je sa tom dijagnozom. Uostalom, što me više Šešelj napada to mi je rejting veći. On je opasnost po društvo. A svi mu se ulagaju.

Ko mu se ulaguje?

-Niko mu se ne zamera a on povampiruje duh mržnje, netrpeljivosti i gepekovanja. Šešelj je uvek imao tu taktiku-dobar je sa tobom nakon čega naše biračko telo pomisli-pa dobro, to je sve slično. I dobije birače, jer nije beznačajan politički faktor. Ne mislim po broju glasova, nego po atmosferi koju pravi. Svih ovih godina borio se da bude pušten.

Jeste li se pokajali?

-Niam. Šešelje ne može da se promeni. Treba da mu se kaže: „Ne bojim te se“. Da me gepekuje? Neka proba. Nije prvi put da neko hoće da me gepekuje.

Ko je hteo da vas gepekuje?

-Mnogi. Pa mi se bre nismo plašili ni mnogo većih igrača nego što je Šešelj.

Koji su to veći igrači?

-Pa NATO na primer. Sa njima smo ratovali i nismo pristali na ultimatum. A sad sam i na sednici Severnoatlantskog saveta rekao: „Dođite, ali ovog puta bez aviona“. Smejali su se!

(Kurir, preuzeto: Pravda.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. pravdaa says:

  Ova svinja ništa ne zna a da laže tu je vrh on ratovao on se sakrivao u mišju rupu i tražijo lupež samo ima li šta da ukrade a NATO može samo da vodi kući neka oni njega gepkuju a srbiji će platiti nato za sve žrtve i otimanje dela teritorije nisu Srbi šljam kao Dačić nego je došlo vreme osvete Srbi treba da pritisnu tastere na Atomske bombe koje te pogoditi Ameriku.

 2. Apis says:

  Bolesnik je Ivica Dačić. Ljudi se bore za vlast jer žele da nešto promene. Taj mali debeli pingvin decenijama se vrzma na vlasti a osim krađe i lopovluka nema baš ništa da pokaže šta je uradio u životu. Može samo pokazivati slike sa Hašimom Tačijem i ostalim ubicama Srba.

 3. nikola.m says:

  Seselj jeste bolestan, ali nije " bolesnik". Bolesnik je ovaj Milosevicev djak, pa onda Milosevicev izdajnik, ni sam ne zna kud ide a kamoli da vodi Srbiju.

 4. Lang says:

  jebo mater svoju on ratovao gde je bio 91 u Hrvatskoj pa u Bosni sta je radio 1981 na Kosovu nigde ga nije bilo smrdljivko debeli da ima bar postovanja prema ljudima koje su slali u rat. Gurnem mu u dupe ovu moju invalidsku penziju od 9 000 dinara da bi se jos vise ugojio i pukao od svojih govana

 5. rade Bukara says:

  izdajnice pozvao si nato i potpisao sve ono sto su trazili u rambujeu a nisu dobili.mogu sada u srbiji da radesta hocr jer im ovo dodje kao nama poligon na pasuljanskim livadama .bravo daco jak si dok te podrzavaju ameri

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *