ИЗДАТА НАРЕДБА да се све америчке нуклеарне подморнице хитно врате у базе – ШОKАНТАН РАЗЛОГ

ИЗДАТА НАРЕДБА да се све америчке нуклеарне подморнице хитно врате у базе – ШОKАНТАН РАЗЛОГ

25 новембра 2021

Америчка морнарица издала је ретку наредбу о забрани даље пловидбе за све подморнице на нуклеарни погон. Свим подморницама на нуклеарни погон у америчкој морнарици наређено је да одмах прекину пловидбу и врате се у своје војне базе.Наредба подразумева моментално отказивање свих мисија у свим регионима света, што је изазвало многа питања.

Према информацијама до којих се дошло, команда Ратне морнарице САД наредила је свим нуклеарним подморницама на мору да одмах прекину своје мисије и оду у поморске базе.

Повод за то биле су неке информације које су се сазнале као резултат истраге инцидента са сударом америчке нуклеарне подморнице „Kонектикат“.

О овоме нема детаља, међутим, према различитим изворима, реч је о ревизији навигационог програма, као и о неким недостацима уоченим у дизајну нуклеарних подморница у служби америчке морнарице.

Раније су постојале непотврђене информације да се инцидент са сударом нуклеарне подморнице „Kонектикат” може довести у везу са хаковањем навигационих система нуклеарне подморнице, пошто на том месту нису примећени подводни објекти са којима би могао да се допусти судар.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI2 коментара

  1. Gagi says:

    U ovom novom okrsaju ce pobediti onaj ko prvi unisti protivnicke satelite. Tada ce sva ta ogromna tehnika biti neupotrebljiva i bespomocna. One drzave koje su uvele digitalizaciju i savremeni nacin poslovanja ce takodje strasno stradati. Samo ce se jednog dana ekrani zabeleti, nece vise biti racuna u bankama, drzavne ustanove staju jer su sve presle na "savremeni" sistem rada. Bice kao u kamenom dobu dok se sve ponovo ne uspostavi i dovede u normalu, ako bude moglo. Nadam se da su ozbiljni ljudi u drzavi preduzeli mere predostoznosti i drzavne podatke kopirali i sacuvali u rezervnim serverima.

  2. See Y Leter Aligeder says:

    Bofl roba i navigaciona elektronika za koju je neka jebena firma uzela ogromne pare jednostavno nije pouzdana a može da izazove nuklearnu katastrofu i to ne na samo jednoj podmornici zato go back dear americans nema vama pomoći. Idite kući i čekajte uskoro će da vas potopi okean pa ćete doći da molite pred mečkina vrata, tamo gde se sada duvate sa tom vašom najmodernijom tehnikom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u