ИЗРАЕЛ ГРАНАТИРАО ЛИБАН (ВИДЕО)

IZRAEL GRANATIRAO LIBAN (VIDEO)

18 maja 2021

Izraelska vojska granatirala je teritoriju Libana u znak odmazde posle ispaljivanja nekoliko raketa sa teritorije te države ka Izraelu.

„Šest raketa ispaljeno je iz Libana ka severnom Izraelu i sve su pale na teritoriju Libana. Kao odgovor, naše artiljerijske snage pucale su ka metama koje su lansirale rakete“, saopštila je izraelska vojska.Eksplozije su se čule oko kibuca Misgav Am na severu Izraela neposredno pre nego što je izraelska vojska saopštila da je odgovorila artiljerijskom vatrom.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji navodno prikazuje izraelski odgovor.

​Nejasno je koliko je tačno raketa ispaljeno sa teritorije Libana, pošto je izraelska vojska saopštila da se radi o šest raketa, dok je AFP objavio, pozivajući se na libanske bezbednosne izvore, da su u pitanju tri rakete.

Izraelska vojska ispalila je 22 granate, naveo je libanski vojni izvor za Rojters. Nije bilo izveštaja o žrtvama i šteti ni na jednoj strani.

Mirovna misija UN u Libanu UNIFIL saopštila je da je primećeno ispaljivanje raketa iz područja Rašaja al Fukar, sela u blizini granice, te da je Izrael uzvratio vatru.

Razmena vatre usledila je tokom sukoba Izraela i Palestinaca, koji traje već danima i u kom je poginulo više od 200 ljudi, a povređeno oko 1.500.

Izraelska vojska saopštila je da je tokom noći između ponedeljka i utorka uništila 15 kilometara tunela u Gazi koji je koristio Hamas, te da je iz Pojasa Gaze ka izraelskim gradovima ispaljeno 90 raketa.

KOMENTARI6 komentara

 1. persida says:

  Da li su siptarske trupe krenule ka Izra-hell-u da pomognu svojoj braci?

  • I Love persida says:

   Šiptarske trupe sede kući na burence i drže prst na dupence da ne zaborave svoje uspomenice.

 2. Čist je ko Suza says:

  Lele, lele, pa ove ješe se raspucale na sve strane, da li su oni stvarno toliko sigurni da imaju pomoć Božiju ili pomoć satane iz usa kongresa? Iniciraju opšti rat, Helter Skelter.

 3. I Love Jesus says:

  Luđaci, sada koriste priliku da svima naplate dugovanja, a nemaju pojma šta im sledi. Kazna od Boga sa dva proroka koji će im iznova propovedati u vrećama i pepelu pokajanje i spasenje u Hristu ali će silom Boga živoga tamaniti mnoge nepokajane duše izraela. Pisano je i biće.

 4. Srbija cveta says:

  U Hristu je spasenje, neka Izrael shvati put mira, pokajanja, obraćenja i vere koja vodi večnom životu sa Gospodom našim i Spasiteljem Hristom Isusom.

  • persida says:

   Hajde da malo budemo objektivni, da su Jevreji krenuli za Hristom, danas ih ne bi bilo, kao ni mnogih drugih. Hrist nudi jedan uzviseni ideal koji pripada nekom drugom svetu, nekoj drugoj galaksiji. Ovde to ne vazi, ovde vlada Lucifer. Priznati to ne znaci voleti Lucifera, kako neki zamisljaju. To znaci ne bezati od realnosti. Ovde se opstaje samo sa Luciferom, a kako je tamo gore, to jos niko nije izvestio. Ljudska rasa je u procepu i ona ne moze dosegnuti nikakav smisao, nikakvo spasenje. Upitajte se, cak i kad ne volite Jevreje, zasto bas oni drmaju planetom. Jedan od razloga je upravo taj jer su odbacili Hrista.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *