ИЗБОРИ У СРБИЈИ 21. ЈУНА

IZBORI U SRBIJI 21. JUNA

4 maja 2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima stranaka koje su najavile učešće na izborima, a tema sastanka bila je pitanje nastavka izbornih radnji i održavanja izbora.

– Izašli smo u susret strankama koje su želele još tih nekoliko dana da se spreme za izbore. Dakle, izbori u Srbiji, i parlamentarni i lokalni biće 21. juna. Ono što postoji kao problem za jedan deo političkih stranaka je dostupnost notara. Svih devet lista koje su već skupile potpise složile su se da pored notara i opštinski zapisničari mogu da overavaju te potpise. Zamolićemo notare da se ubrzaju koliko je moguće. Želim svim učesnicima dobru kampanju, uspeh na izborima, da budu zadovoljni svojim radom i da predstave svoje planove i programe. Zamoliću sve svoje saradnike koji se nalaze u vlasti da duhom tolerancije odišu u ovoj kampanji – rekao je Vučić.

Sastanku u Palati Srbija prisustvovali su predsednica Skupštine Maja Gojković, premijerka Ana Brnabić, generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *