ИЗДАЈИЦЕ СВОЈИХ ПРЕДАКА: Милогорци не желе име трга по жртвама НАТО!

ИЗДАЈИЦЕ СВОЈИХ ПРЕДАКА: Милогорци не желе име трга по жртвама НАТО!

12 децембра 2015

cg-38-nato _630 567Одлука да се одбаци иницијатива три месне заједнице, Мурине, Брезојевице и Велике, да Трг омладине у Мурини убудуће носи назив Трг НАТО жртава, изазвала је гневну реакцију мештана.

Да подсетимо, одлуку о одбацивању иницијативе донели су представници одборничких клубова СДП, Бошњачке странке и Грађанске иницијативе, које су са СНП у власт у Плаву. О томе ће се гласати на седници у понедељак.

– Предлог је поднесен из пијетета према невино страдалим током НАТО бомбардовања Мурине, 30. априла 1999, када је погинуло шест особа, међу којима и троје деце.

Општински одбор СНП у Плаву неће подржати предлог одлуке о одређивању назива имена улица и тргова, јер није укључена и иницијатива три месне заједнице.

– Плав мора да заборави времена када су се грађанима Мурина, Брезојевице и Велике могла на силу наметати решења – каже шеф Одборничког клуба ДФ, Милун Зоговић.

– Одлука комисије за давање назива улица и тргова да не прихвати мој предлог, који су подржали од сви чланови комисије из Мурине, Брезојевице и Велике, представља отворено правно насиље и неуважавање политичких представника народа овог краја. Коме то у Плаву смета предлог да се Трг у Мурину назове „Трг НАТО жртава“? Да ли су локалне власти добиле инструкције о забрани са државног нивоа или је залуђеност уласком у НАТО, који је запалио и разорио Ирак, Либију, Сирију, Авганистан био довољан да наше колеге из Плава не дозволе да и на овај начин чувамо од заборава и одамо признање нашим невино страдалим суграђанима у бомбардовању Мурина 1999. – саопштио је Зоговић, који сматра да грађани месних заједница Мурино, Брезојевице и Велика треба да покажу грађанску непослушност.

(Вечерње новости)

KOMENTARI9 коментара

 1. nemanjic says:

  Већих издајника ја не виђе!

 2. Blaženi Stepo says:

  Pozdrav braći Crnogorcima! Ne dajte da vas pokore dušmani sa sjevera! Samo hrabro, NATO je uz vas!

 3. Andjelo says:

  @"blazeni peder"...jedi go*na .Pisam se i po tebi i po natu.Ne nazivaj nas bracom,jer ste nam najveci neprijatelji,ruke su vam krvave...nismo zaboravili kako ste ubijali,mucili i klali Srpske i Crnogorske momke u splitskom logoru "Lori",krv ti je*em dusmansku.Nismo zaboravili nato bombardovanje Rep.Srpske,Srbije i Crne Gore.Nismo zaboravili nasu neduzno pobijenu bracu,sestre,decu,roditelje,prijatelje... Nismo zaboravili sta ste radili slovenci i vi hrvati...nismo zaboravili,nismo oprostili...dugujete mnogo i previse. RUSI I SRBI SU MOJA BRACA ZAPAMTI TO !!! RUSIJA I SRBIJA SU MOJE MAJKA I SESTRA,I TO DOBRO UPAMTI!!! Ti mozes da budes brat sa balijama i siptarima,m'rssssssssss gubavce gubavi

 4. Svetislav says:

  @blazenisifilicari.... Sve pokatolicene slavenske zemlje ce samo posluziti kao prvi talas zrtava, tj. "topovsko meso" ako usa napadne Rusiju, ili Kinu! Buduci svetski rat ce se voditi nuklearnim i neutronskim orudjem, a prvi udar ruskih sistema su predvidjeni posebno za nove clanice nato! Ti onda Crnogorcima cestitas tesku i izvesnu smrt?

 5. Blaženi Stepo says:

  @Andjelo hahaha Servine, loša ti je gluma. Ti si Crnogorac koliko je i Šešelj Srbin. :-D Dosta je srpske tiranije na Balkanu! Živjela bratska Crna Gora, buduća članica NATO-a!!! Braćo, zbacite servski jaram i pridružite se slobodarskom i demokratskom svijetu! Pozdrav svim Crnogorcima!!! :-)

 6. Blaženi Stepo says:

  @Svetislav Babo Vango, ti li si? :-D

 7. Andjelo says:

  @"blazeni pedercicu"...ja jesam PRAVI SRBIN CRNOGORAC ,a ti verovatno jesi Seseljevo go*no :D :D :D Procitaj KRETENU :D :D :D jos stotinu puta moj prvi komentar,glup si,pa ne shvatas iz prve :D :D :D Kao sto rekoh ,pitacemo vas uskoro za "Loru",a do tada kevci sa pristojne udaljenosti,kao i svaki krezubi pas :D :D :D U nato idu PROKLETNICI poput vas,a ne SRBI ,CRNOGORCI i MAKEDONCI mi idemo u savez sa BRACOM RUSIMA :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) SPREM TE SE SPREMTE CETNICIIIIIIIIIIIIIIIIII,SILNA CE BORBA DA BUDEEEEEEEEEEE...........

 8. Andjelo says:

  I molim lepo,nemoj da vam padne na pamet pa da nam ukradete CETNICKE pesme,kao sto ste do sada pokrali sve sto vam je doslo pod vase lopovske kradljive prste...pismo,istoriju,teritoriju...itd.itd.itd. :D :D :D :D :D

 9. Andjelo says:

  youtube.com/watch?v=_ia-l-dJ1Po NAJBOLJI DOKAZ!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u