ИЗЕТБЕГОВИЋ: Муслиманa у свету двапут више, а сто пута су повећали своје могућности

IZETBEGOVIĆ: Muslimana u svetu dvaput više, a sto puta su povećali svoje mogućnosti

15 juna 2024

DOK sarajevski političari tvrde kako su za evropski put BiH, lider SDA Bakir Izetbegović Evropi šalje poruku: „broj muslimana je udvostručen, a mogućnosti ustostručene“.

– Nema reda dok se haos ne savlada. Muslimanski svet se nalazi u haosu. Nije to nikakva nova vest, koja bi mogla probuditi interesovanje šire javnosti. Muslimani zaslužuju mir. Put ka tome je trnovit – rekao je za TV Hajat.Istakao je da je Evropa imala stogodišnji rat, te da je proizvela nacizam, staljinizam, fašizam i jednu perverznu stvar – inkviziciju.

– Oni su izmislili sprave za mučenje. I EU je nastala na kontroli dva resursa, uglja i čelika. Iz toga je krenula EU, kako bi se sačuvao mir. Islamski svet je kroz zadnjih 40-50 godina prešao 500 godina istorije. Muslimani su se udvostručili brojčano, a njihove mogućnosti su se ustostručile. Zbog toga je taj disabalans izazvao konflikte, revolucije i ratove. Nadam se da će muslimani desetorostruko brže proći kroz to – kazao je Izetbegović.

U intervjuu spominje i revoluciju „Arapsko proljeće“, ocenivši da je „donelo promenu režima, ali da se sa današnjeg gledišta ništa nije značajnije promenilo“.

KOMENTARI6 komentara

 1. 1389 says:

  Izetgovnoviću, ući ćeš u istoriju kao ubica vlastitog naroda...

 2. milorad5 says:

  haha jedini problem ove budale je što on NIJE MUSLIMAN i uskoro će to i da sazna kad ih pravoverni odbace kao lažnjak što i jesu....ova prevarantska banditska grupica iz sarajeva može još neko vreme da igra na karut "muslimana celog sveta ali ne još dugo...em džihadisti i otpadnici islama na b.istoku imaju svoje problme em su i bosanski "kalifat" odavno otpisali svi relevantni centri islama,to je samo propaganda da prosečan bosanac srpskog porekla uglavnom prisilno preveden u islam posluša izetbegvića i ponovo udari na rodbinu i komšije...ali većina takvih je pobega odatle i neznam sa kim izetbegovići sin misli da vodi novi "sveti muslimanski rat" u bosni...MALO IH JE i to kučka dobro zna...

 3. Protokoli hrvackih ludaka says:

  Šta ovaj tumor petlja, "ustostručeno, udvostručeno, udesetostručeno..."...jel neko skontao šta ovaj blebeće ???

 4. VRSK says:

  Furajte vaš muslimanizam i batalite nas inače će vas biti stostruko manje. Ništa gluplje nego kad Srbin umisli da je turčin.

 5. Nikola says:

  Vidimo kako muslimani brane Palestinu_

 6. NikolaVeliki says:

  Ovaj muslimanski kozojeb se opet javlja blejanjem i meketanjem iz svoje islamske džamahirije. I prosipa "mudrosti" dostojne njegovog oca, rahmetli bAlije Izmet-begovića. Pošto se definitivno zna da je i matori bAlija bio kozojeb, ja sve mislim da se u nekom momentu matori Balija prevario pa naguzio i opalio jarca, umesto koze. I tako je napravio ovu nakazu - sina Bakira.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *