ИЗЕТБЕГОВИЋ: Муслиманa у свету двапут више, а сто пута су повећали своје могућности

ИЗЕТБЕГОВИЋ: Муслиманa у свету двапут више, а сто пута су повећали своје могућности

15 јуна 2024

ДОК сарајевски политичари тврде како су за европски пут БиХ, лидер СДА Бакир Изетбеговић Европи шаље поруку: „број муслимана је удвостручен, а могућности устостручене“.

– Нема реда док се хаос не савлада. Муслимански свет се налази у хаосу. Није то никаква нова вест, која би могла пробудити интересовање шире јавности. Муслимани заслужују мир. Пут ка томе је трновит – рекао је за ТВ Хајат.Истакао је да је Европа имала стогодишњи рат, те да је произвела нацизам, стаљинизам, фашизам и једну перверзну ствар – инквизицију.

– Они су измислили справе за мучење. И ЕУ је настала на контроли два ресурса, угља и челика. Из тога је кренула ЕУ, како би се сачувао мир. Исламски свет је кроз задњих 40-50 година прешао 500 година историје. Муслимани су се удвостручили бројчано, а њихове могућности су се устостручиле. Због тога је тај дисабаланс изазвао конфликте, револуције и ратове. Надам се да ће муслимани десетороструко брже проћи кроз то – казао је Изетбеговић.

У интервјуу спомиње и револуцију „Арапско прољеће“, оценивши да је „донело промену режима, али да се са данашњег гледишта ништа није значајније променило“.

KOMENTARI6 коментара

 1. 1389 says:

  Izetgovnoviću, ući ćeš u istoriju kao ubica vlastitog naroda...

 2. milorad5 says:

  haha jedini problem ove budale je što on NIJE MUSLIMAN i uskoro će to i da sazna kad ih pravoverni odbace kao lažnjak što i jesu....ova prevarantska banditska grupica iz sarajeva može još neko vreme da igra na karut "muslimana celog sveta ali ne još dugo...em džihadisti i otpadnici islama na b.istoku imaju svoje problme em su i bosanski "kalifat" odavno otpisali svi relevantni centri islama,to je samo propaganda da prosečan bosanac srpskog porekla uglavnom prisilno preveden u islam posluša izetbegvića i ponovo udari na rodbinu i komšije...ali većina takvih je pobega odatle i neznam sa kim izetbegovići sin misli da vodi novi "sveti muslimanski rat" u bosni...MALO IH JE i to kučka dobro zna...

 3. Protokoli hrvackih ludaka says:

  Šta ovaj tumor petlja, "ustostručeno, udvostručeno, udesetostručeno..."...jel neko skontao šta ovaj blebeće ???

 4. VRSK says:

  Furajte vaš muslimanizam i batalite nas inače će vas biti stostruko manje. Ništa gluplje nego kad Srbin umisli da je turčin.

 5. Nikola says:

  Vidimo kako muslimani brane Palestinu_

 6. NikolaVeliki says:

  Ovaj muslimanski kozojeb se opet javlja blejanjem i meketanjem iz svoje islamske džamahirije. I prosipa "mudrosti" dostojne njegovog oca, rahmetli bAlije Izmet-begovića. Pošto se definitivno zna da je i matori bAlija bio kozojeb, ja sve mislim da se u nekom momentu matori Balija prevario pa naguzio i opalio jarca, umesto koze. I tako je napravio ovu nakazu - sina Bakira.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u