ИЗЕТБЕГОВИЋ НАШАО САВЕЗНИКА И ОСТВАРУЈЕ ЗАВЕТ ОЦА АЛИЈЕ: Бакир напада Српску 1. октобра!

IZETBEGOVIĆ NAŠAO SAVEZNIKA I OSTVARUJE ZAVET OCA ALIJE: Bakir napada Srpsku 1. oktobra!

14 juna 2017

Bakir sprema napad na Srpsku 1. oktobra da bi ispunio 70 godina star zavet oca Alije zadat njemu, piše Alo.

Prema dokumentu i rečima sagovornika iz BiH, zavet koji je Alija Izetbegović ostavio u amanet nasledniku Bakiru Izetbegoviću, članu Predsedništva BiH, datira još iz 1947. godine.

– Na osnivačkom skupu „Mladih muslimana”, koji je održan na jesen 1947. godine, ugovoreno je osnivanje prve islamske države BiH! Međutim, Alija biva uhapšen 1. marta iste godine i dobija kaznu od tri godine zatvora, zbog veleizdaje, jer je bio član SS trupe. Ali čim je izašao iz zatvora i otišao u Sarajevo, Alija Izetbegović se ponovo aktivirao u organizaciji „Mladi muslimani” i otišao na vrata Hasana Bibera. Preko Hasana Bibera, potpuno tajno, Izetbegović je ušao u krug muslimana finansiranih od jedne zapadne zemlje i tri islamske sa ciljem razbijanja Jugoslavije i stvaranja islamske drzave. Cilj je bio postaviti zelenu transverzalu od Turske do Beča po sistemu kalifata. Alija delimično uspeva da ostvari svoj san sa stvaranjem BiH, ali tu nastupa sin Bakir, kome je ostavio u amanet da nastavi njegovim stopama – priča sagovornik.

Prema rečima izvora, Bakir je kao loš učenik pokazivao svoju agresivniju stranu još u ranoj mladosti, kada se priključio radikalnim islamistima.

– Došlo je vreme da jedan loš đak dovrši očev zavet i da nakon 70 godina pokuša da ostvari san svog oca Alije.

Izetbegović je, po uzoru na oca, u aprilu ove godine tajno izdao naređenje da se džihadisti pripreme za napade na Republiku Srpsku, naročito ako bi ona isplainrala i referendum odmah nakon 1. oktobra, kada Katalonija sprema svoj referendum za otcepljenje od Španije.

Međunarodni stručnjak za bezbednost Dževad Galijašević upoznat je sa paklenim planom Bakira Izetbegovića.

– Naravno da Bakir Izetbegović sprovodi zavet koji mu je dao otac Alija, čovek koji je napisao Islamsku deklaraciju. Alija je bio u savezu „Mladi muslimani”, ta ogranizacija je sad postala „Muslimsnsko bratstvo“, najradikalnija teroristička organizacija, koja okuplja najradikalnije islamiste. Bakir je kod sebe primao imama člana te organizacije koji je rehabilitivao teroriste i ubice. Jasno je da Bakir sprovodi politiku svoga oca, ono što je on započeo, možda i radikalnije, i čini sve da nikad ne dođe do pomirenja Bošnjaka i Srba. U celoj toj priči Bakiru smeta predsednik Srpske Milorad Dodik, koji nije ukaljao svoje ruke tokom rata, čovek koji radi na pomirenju. On želi da nestanu i Srpska i Dodik i na sve je spreman – kaže on.

Borojević: Iza svega stoji Turska

Komentarišući ova saznanja, politički analitičar Saša Borojević kaže da je bitno što je ovo obelodanjeno jer jedino tako možemo da znamo šta nas čeka.

– Naime, kada se, evo sada, 70 godina nakon zaveta, pogleda geopolitička situacija, ovo je zapravo idealan trenutak. Kada EU neće da primi Tursku, Turska će da naparvi svoju satelitsku državu u srcu EU, uz pomoć još dve islamske države, i to finansiranjem postojanja Bakira i njegove želje da čitava BiH bude bošnjačka. Turski plan je i da se ekonomski porobe nestašni Srbi. Svedoci smo takođe i da Srbija godišnje guta preko 5.000 TV serija na turskom jeziku – kaže on.

Izetbegović neće da uči pravu istoriju

Bakirove ocene u školi pokazuju da je on iz istorije imao dvojku, ali iz odbrane i zaštite peticu. To, prema rečima sagovornika, nije nimalo slučajno.

– Postavlja se pitanje da li je Bakir namerno bojkotovao istoriju kako bi sačuvao istoriju kakvu mu je otac pripovedao, a istovremeno odlično savladao odbranu ličnog interesa i zaštitu svoje političke zaveti – kaže sagovornik.

(Alo)

KOMENTARI8 komentara

 1. goran says:

  Napadajte vec jednom, inace ste dosadili i bogu i narodu. Srbima treba rat, gde god da su. Previse su se uspavali. Dede Bakira, izvuci sablju, kako ti je predlozio turski deda.

 2. Trifun says:

  Jedan ispaljen metak na RS i to ce biti momentalan kraj BiH za sva vremena! Moci ce samo da gledaju kako Rusija munjevitom brzinom siri svoj uticaj na Balkanu a ruska armada svice na planinama RS i srpskim teriorijama na Balkanu. Cekamo vas hijene genocidne. Nema nazad.

  • SRBSKI VOJVODA says:

   Tako je brate, nema nazad!!! Ova stoka poturčena konačno ima da dobije ono što traži! A mi i braća Rusi ćemo im velikodušno ispuniti želju!!!

 3. Grga says:

  Ko ce da napadne RS? Osamdeset hiljada vojnosposobnih muslimana iz Bosne je samo u Danskoj, Norveskoj i Svedskoj a gde su ostale zemlje????

 4. Ajaj says:

  Ma neee, ne trabaju nama bratoubilački ratovi da bi se zadovoljili sadistički ciljevi podivljalih strasti za čime? Lovom, ugledom, položajem? Ko je ovde lud, zbunjen i normalan? Taj bakir zna da je srbin i to ne izetbegović nego Živković, i on sam to zna, i unuka mu je srpkinja. De će više? Ako sledi oca aliju, sledi zlikovca koga je klinton proizveo i nagradio. No postoji i taj bog ako veruje u alaha, koji će svima dati pravednu platu po delima našim. Dolaskom pravednog carstva Božijeg i spasitelja i gospoda našeg Isusa Hrista.

 5. Dondon says:

  Kakva ludost od teksta. Naravno uvek je ukljucen tajni sagovornik iz najblizeg okruzenja Bakira i on vec ima i datum za pocetak sukoba, ali jedna stvar se ne.uklapa. Zasto ratovati pocetkom zime? Svi normalni i nenormalni krecu na prolece ili leto...zima bas i nije pozeljna za tako nesto. Alo opet dokazuje da mnogo lazu tj.imaju bre bujnu mastu...to im priznajem.

  • Ajaj says:

   Nije isključena zima, tj. rana i pozna jesen, blic krig i sl. Ako pogledamo istoriju mnogi prevrati i ratovi su se odigrali baš u takvim okolnostima. Nešto mora da se radi pa ajd malo da ratujemo, nije ovo uopšte nemoguće osim što su takvi ljudi zlog duha. Ali kažem pisano je da će svi dobiti platu po delima svojim. Za ovo postoji administracija i to nebeska.

 6. siniša blagojević says:

  Gospodine Bakiru Izetbegoviću,neznam štaa da vam kažem,Posetite mesto mramor kod Tuzle

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *