ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ ДОШЛО ДО KРАЈА: Доста је приче – Нуклеарне бомбардере и подморнице да поставимо овде…

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ ДОШЛО ДО KРАЈА: Доста је приче – Нуклеарне бомбардере и подморнице да поставимо овде…

4 децембра 2021

Руски пуковник у пензији Виктор Баранец сматра да Русија мора да распореди своје стратешке бомбардере у Венецуели.

– Превише смо причали. Време је да се на претњу одговори делима. Наш развој хиперсоничног оружја је озбиљан фактор у мозгу НАТО-а, али не изазива жељену реакцију – наводи Баранец за “Соловјев лајв”.Пуковник наводи да би то распоређивање стратешких бомбардера у Венецуели било одговор на агресивна дејства НАТО-а на руским границама.

– Један одлучујући корак Русије, на пример, у Венецуели, натераће Сједињене Државе да затраже мир, као што је Kенеди урадио 1962. године. Само треба да поставимо неколико руских стратешких бомбардера у Венецуелу да редовно патролирају небом изнад Мексичког залива, као што то раде Јенкији на Kриму. Ефекат могу да појачају атомске подморнице са “Kалибрима” на истом месту – рекао је Виктор Баранец.

Војни експерт је додао да би, поред свега, било могуће оживети пуноправно руско војно присуство на Kуби. Баранец је напоменуо да се не треба плашити понављања кубанске ракетне кризе.

(новости.рс)

KOMENTARI5 коментара

 1. Ovcoizovani covid idioti says:

  Pa mi smo odavno znali da se sa zapadnim parazitima, tumorima i fasistima nema sta razgovarati, sa divljacima samo silom u glavu. I svakako- satragi sve domace izdajmike i nvo placenike, kadrove po institucijama, tzv.novinare i promotere corona fasizma. To sve treba unistiti.

  • острогорски says:

   Узе ми сваку ријеч. Свака част за аксиом истину.

 2. Zoran says:

  Ma polako, nemojte da radite to u Venecueli, ima vremena.

 3. Kulak says:

  Rusija mora hitno da se vrati mađu Ruse u Harkov, Nikolajev i Odesu.25.000.000 ruskojezičnih građana već sedam godina živi pod okupacijom ukrajinskih neonacista banderovaca.U uslovima aparthejda.I to je nepodnošljivo. Dakle, Putine, hitno nazad u ruskojezičnu Odesu.Bit će vremena za Venecuelu.

 4. Rafmanjinov says:

  Било би пожељно да се неке атомске бомбе, распореде и у Србији,разлога има више него довољно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u