ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ ДОШЛО ДО KРАЈА: Доста је приче – Нуклеарне бомбардере и подморнице да поставимо овде…

IZGLEDA DA JE DOŠLO DO KRAJA: Dosta je priče – Nuklearne bombardere i podmornice da postavimo ovde…

4 decembra 2021

Ruski pukovnik u penziji Viktor Baranec smatra da Rusija mora da rasporedi svoje strateške bombardere u Venecueli.

– Previše smo pričali. Vreme je da se na pretnju odgovori delima. Naš razvoj hipersoničnog oružja je ozbiljan faktor u mozgu NATO-a, ali ne izaziva željenu reakciju – navodi Baranec za “Solovjev lajv”.Pukovnik navodi da bi to raspoređivanje strateških bombardera u Venecueli bilo odgovor na agresivna dejstva NATO-a na ruskim granicama.

– Jedan odlučujući korak Rusije, na primer, u Venecueli, nateraće Sjedinjene Države da zatraže mir, kao što je Kenedi uradio 1962. godine. Samo treba da postavimo nekoliko ruskih strateških bombardera u Venecuelu da redovno patroliraju nebom iznad Meksičkog zaliva, kao što to rade Jenkiji na Krimu. Efekat mogu da pojačaju atomske podmornice sa “Kalibrima” na istom mestu – rekao je Viktor Baranec.

Vojni ekspert je dodao da bi, pored svega, bilo moguće oživeti punopravno rusko vojno prisustvo na Kubi. Baranec je napomenuo da se ne treba plašiti ponavljanja kubanske raketne krize.

(novosti.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. Ovcoizovani covid idioti says:

  Pa mi smo odavno znali da se sa zapadnim parazitima, tumorima i fasistima nema sta razgovarati, sa divljacima samo silom u glavu. I svakako- satragi sve domace izdajmike i nvo placenike, kadrove po institucijama, tzv.novinare i promotere corona fasizma. To sve treba unistiti.

  • ostrogorski says:

   Uze mi svaku riječ. Svaka čast za aksiom istinu.

 2. Zoran says:

  Ma polako, nemojte da radite to u Venecueli, ima vremena.

 3. Kulak says:

  Rusija mora hitno da se vrati mađu Ruse u Harkov, Nikolajev i Odesu.25.000.000 ruskojezičnih građana već sedam godina živi pod okupacijom ukrajinskih neonacista banderovaca.U uslovima aparthejda.I to je nepodnošljivo. Dakle, Putine, hitno nazad u ruskojezičnu Odesu.Bit će vremena za Venecuelu.

 4. Rafmanjinov says:

  Bilo bi poželjno da se neke atomske bombe, rasporede i u Srbiji,razloga ima više nego dovoljno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *