ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЗА СВЕ: Американци траже истрагу против БИЛА ГЕЈТСА!

IZNENAĐENJE ZA SVE: Amerikanci traže istragu protiv BILA GEJTSA!

25 aprila 2020

U Americi je pokrenuta peticija kojom se traži pokretanje istrage protiv Fondacije osnivača Majkrosofta Bila Gejtsa i njegove supruge Melinde zbog „zločina protiv čovečnosti i zloupotrebe medicine“.

Peticiju, koja je objavljena na sajtu Bele kuće „Mi ljudi“, do sada je potpisalo 425.000 ljudi, što je četiri puta više od broja neophodnog za zvaničan odgovor Bele kuće.Na federalnu američku vladu se apeluje da traži od Kongresa da sprovede sveobuhvatnu i javnu istragu.

​„Dok posmatramo događaje oko pandemije ‘Kovid-19’, mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Dana 18. oktobra 2019. godine, samo nekoliko sedmica pre proglašenja prve žrtve u Vuhanu u Kini, održana su dva velika događaja. Jedan je ‘Događaj 201’, a drugi ‘Svetske vojne igre’, a oba su se održala u Vuhanu“, piše u peticiji.

U peticiji protiv Fondacije „Bil i Melinda Gejts“ se potom kaže da „od tada kreće pritisak širom sveta da se napravi vakcina i uvede biometrijsko praćenje ljudi“.

Potpisnici peticije tvrde da na čelu toga stoji Bil Gejts.

Peticija je pokrenuta 10. aprila, a za samo nekoliko dana potpisalo je 100.000 ljudi, što znači da bi Bela kuća ovim pitanjem trebalo da se pozabavi u roku od 60 dana.

KOMENTARI11 komentara

 1. garo says:

  Nego sta vec pred sud. Alal mu majci ko ga oslobodi odgovornosti.

  • Nebeska Srbija says:

   Dace Bog da uspeju,trebalo bi sve zemlje u svetu da pokrenu istu peticiju.

 2. milorad2 says:

  vupss zanimljiv obrt situacije.Samo, ja i dalje mislim da je billy samo koristan idiot i da su ga iskoristili ko budalu mnogo mračniji likovi u pozadini.

  • Kosovac says:

   @ milorad2, …..Jeste Gejts „koristan idiot“. To nam je on sam „priznao“ svojom pojavom, pričom i delovanjem u javnosti. A ovi mračniji likovi u pozadini – Soroš, Rotšild, Rokefeler…., i oni su kompromitovani, ali ih je teško etiketirati, kriju se kao što zmija krije noge. Ne da ih je teško kompromitovati, nego je to i veoma opasno. Zato što su instalisani u vladi svakog društva na svetu, sve do Tužilaštva za visokotehnološki kriminal. ……….Čak i mi koji smo čitali Sveto Pismo, znamo i za onog najmračnijeg lika u pozadini, ali tek njega je teško etiketirati, zato što nam Ateisti, Komunisti, Demokrate i Sorošoidi momentalno posežu za grkljan, pri svakom našem pokušaju.

 3. Kosovac says:

  Za nas Teoretičare zavere je veoma interesantno kakva će biti reakcija Donalda Trampa. U svakom slučaju, dobiće se kvalitetni tragovi.

 4. Evanđelje says:

  A ko će da oslobodi odgovornosti one koji su nas u Srbiji zakonom primoravali i još uvek nas primoravaju na vakcinisanje protiv svinjskog gripa? H1N1 i što je zakonom regulisana obavezna vakcinacija vakcinama koje nisu dovoljno ispitane? Pri tome štampano sitnim slovima postoji vaša izjava koju potpisujete da su od propratnih negativnih efekata oslobođeni svi učesnici u vakcinaciji vas i vašeg deteta. Mir, mir, niko nije kriv a vi i vaše dete postajete paralitik. Na YT je ovo lepo objasnila dr. Jovana Stojković (pre jedne nedelje). Tako da su ovi filantropi zaštićeni zakonom i vašim potpisom od svake peticije koju bi ste naknadno potpisali. Kadija te tuži, kadija te sudi, sve se zna ali ide u čabar, pokušajmo ipak, dok nas kolju da ne budemo nemi kao jagnje. Isus je tako otišao na krst, ali će doći sa silom Božijeg carstva da vlada i da svakome od nas sudi po delima svojim.

  • Kosovac says:

   @ Evanđelje, …..Potpuno si u pravu.

 5. Cov Execution says:

  On je u stvari zloupotrebio novac protiv medicine, pomoću ljudske pohlepe i podmitljivosti. A krajnji cilj je filantropski da od planete zemlje napravi ono što je Bog već nparavio - divno mesto za život. Ali budući da je čovek sada pokvario ekologiju, čoveka i treba ukloniti u velikom broju od najmanje 6 milijardi. Na kraju treba da ostane pola milijardi ljudi i da pokrenu novi život na novoj zemlji koji bi hvalili i slavili dr. billija koji još uvek nema srednju školu. Naravno sam Bog neće dopustiti ali ćemo morati da propatimo od mnogih ludaka danas.

 6. Kulak says:

  Tresla se brda,rodio se miš.Veliki cirkus.

 7. Marko kraljević says:

  Bog će nas spasiti jer niko nas nemože rešiti ovih monstruma koji nam oduzimaju pravo za život...

 8. Gagi says:

  Oni koji su pre XX vekova razapeli na krst najboljeg medju nama, eto, do dana danasnjeg nekaznjeno razapinju koga stignu. Razapinjali su pojedince, pa su palili vestice, pa su svojim "pravednim" sudovima ubijali sirotinju i svoj narod. Sve to tako ide do dana danasnjeg, danas razapinju cele narode po zemljinoj kugli. Previse je bolno da se podsecamo sta je ta "sila" nama u istoriji radila i sta nam danas radi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *