ИЗНЕНАДНИ ПРЕОКРЕТ: Харадинај се предомислио у вези такса

IZNENADNI PREOKRET: Haradinaj se predomislio u vezi taksa

13 februara 2019

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj spreman je da na dnevni red sednice vlade stavi pitanje suspenzije taksi na robu iz Srbije ako to neko od ministra predloži, objavila je „Koha“.

Haradinaj je, prema važećim pravilima, ustavnim ovlašćenjima i zakonom, do sada obradio sva pitanja na dnevnom redu i nastaviće sa obradom svih pitanja vezanih za dnevni red“, izjavila je za „Koha ditore“ Donjeta Gaši, Haradinajeva politička savetnica.

Ona je tako odgovorila na pitanje da li će Haradinaj dozvoliti donošenje odluka na vladi u skladu sa demokratskom procedurom, predviđenim pravilima na snazi, ako neko od članova vlade pokrene suspenziju takse na robu iz Srbije.

Ova informacija usledila je nakon što su SAD uputile oštro pismo prištinskim liderima sa zahtevom da ukinu takse Srbiji i BIH i upozorile ih da, dok to ne učine, odnosi sa njima neće biti vraćeni na raniji nivo, a ne isključuju ni mogućnost preispitivanja drugih, a ne samo bezbednosnih oblika saradnje sa Prištinom.

KOMENTARI5 komentara

 1. rajko says:

  Koja providna igrarija! Koga, bre, briga za njihove takse! Kao ugrožavaju srpsku privredu? Koju privredu? Zar mi imamo privredu? Pokušavaju da nas izmajmunišu, da Srbi poveruju kako kad dobiju ustupak, kad im šiptari ukinu takse, oni treba da navale da pregovaraju, pregovaraju, razgraničavaju, razgraničavaju, rasparčavaju i krčme Srbiju do poslednjeg atoma i na kraju priznaju šiptarsku državu na svom rodjenom prostoru. "Ajde, Srbi, navalite, još malo pa nestalo! Kad haradinaj časti ukidanjem taksi, taj ne žali!" Moraće murat i haradinaj da smisle nešto bolje. Ovo smo već videli i prozreli, nećemo nasesti. Murata u svakom slučaju zna se šta čeka.

 2. Misaoni says:

  Kakve igrice,na nivou dece u osnovnoj školi,drugi razred prvo polugodište.A naši jedva čekaju da kažu kako su pobedili i prisilili šiptare da povuku takse,naravno zajednica opstina se ne pominje kao ni vojska

  • Velika Metla says:

   Misaoni,naši???? Moji NE,ni u snu! Znam ja mnogo dobro da bih svima,kako poziciji,tako i opoziciji,dodelio "svileno gajtanče",i očistio Srbiju od zla! Makar bih to zlo sveo na statističku grešku! S takvima se ne vode dijalozi! Nego gajtan i primer svima ostalima budućima,šta ih čeka kada nacionalne interese izdaju!

 3. Milan says:

  Au, opet prave prelaz na briselska sr*nja i na briselski toalet papir. Pa će da se mažu i brišu do konačnog velikog posr*nja.

 4. Hauk says:

  crtaći Tom&Jery su klasici ozbiljne filmske umetnosti u odnosu na ove kreature, koje nas zamajavaju na nivou IQ 9.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *