ИЗРАЕЛ ДРСКО ОДГОВАРА: Имамо решење за С-300 у Сирији

ИЗРАЕЛ ДРСКО ОДГОВАРА: Имамо решење за С-300 у Сирији

29 септембра 2018

Израелски извор „на високом нивоу“ рекао је да његова земља неће покушати да спречи испоруку С-300 у Сирију, али има своје начине да се избори са њим.

Према „i24News“, извор је изјавио да у случају да је Сирија примила ракете С-300, Израел има способност да се са таквим ракетним системима бави својим властитим начинима.С-300 ракете могу уништити балистичке ракете са максималном брзином од 4500 км\с, и сматрају се веома напредним за сиријску војску која још увек послује са старијом верзијом С-200.

Један батаљон састоји се од радара дугог домета ради откривања непријатељских мета, командног центра за обраду информација, шест ракетних бацача, од којих сваки носи 6 пројектила и радар за кошуље, како би пратио циљеве и водио ракете.

Систем може – у једном тренутку – да се носи са 24 авиона или са 16 балистичких пројектила до 250 км.

(Правда)

KOMENTARI10 коментара

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  pa ajde baš da vas vidimo

 2. milorad says:

  pa možda misli na diverzije sa ubačenim specijalcima pa ono napad sa zemlje ili markiranje.

 3. Miraš says:

  Rusija je 2010 godine napravila ugovor po kom će Siriji prodati S-300, a 2013 godine na veliku molbu Izraela odustala je od toga. Tada su pričali da zbog isporuke takvog sistema Siriji celokupna avijacija Izraela bi bila prizemljena. Nešto se ne uklapa ova nešto starija izjava sa današnjom da Izrael ima svoj način za S-300. Avioni F22 i F35 čuvaju se tj. ne priblažavaju se sistemima S-300 i S-400. U Slovačkoj su Amerikanci zatekli stari ruski S-300 i testirali su svoje avione. Visoka je verovatnoća da bi bili oboreni.

  • test01 says:

   danas je jedan F35 pao u USA. To je njihov najnoviji i najskuplji avion. Ne treba ga rusiti, sam ce on...

   • Нина says:

    Данас сам видела поводом тог Ф 35Б другачији коментар. Наводно није пао него оборен је и то још прошле године. Погођен је у Сирији, а пао је у Израелу. Коментатора дуже пратим, био је досад веома добар. Преносим тај коментар. Marinos Ricudis Није тај авион Ф-35Б пао јуче и није у САД - већ у Израелу 2017 године Прошло је 2 дана и они не показују слике Ф-35Б у САД Наиме, Сирија је прошле године оборила такава модел, али је пао на тлу Израела Израелци који нису признали пад су саопштили да је птица улетела у мотор и да се морао принудно спустити - што је лаж Овако је мања срамота - после годину дана објавиш несрећу у САД, а ми треба да смо веверице - па да верујемо. Надам се да ти је мало јасније, јер не пратиш рат у Сирији. поздрав

   • Nina says:

    Не мислим да Bи лично не пратите рат у Сирији него то је одговор од "Маринос Рицудис" у целини неком претходном коментатору који јесте био духовит. Стварно ником од нас не пада на памет да кад год могу крију истину о правим узроцима пада авиона због угледа и репутације америчке војске, израелске војске итд, а посебно и највише због произвођача, због цене авиона и ЗБОГ ПРОДАЈЕ. ... Нешто верујем да да ће се сад Руси потрудити да им "наместе" продају авиона. Биће падавице и авиона и цена.

   • Nina says:

    Možda jeste možda nije tako, ipak u SAD jeste svašta moguće. Na snimku pada ovog aviona sada u SAD stvarno se vidi samo avion koji leti i udaljava se na nebu, ali se ne vidi i njegov pad nego počnu da prikazuju dim na navodnom mestu pada.

 4. raikkonen says:

  oce da kazu da ce ih gadjati projektilima zemlja-zemlja....davajte budem posmotrit.

 5. Deda Micko says:

  Rusija ima istog neprijatelja kao i ostatak planete, a to je Izrael koji se nece smiriti dok ne bude unisten. Cionisticka politika (zasnovana na rasistickoj religiji izabranog naroda) ne moze se zaustaviti osim direktnom borbom. Ili, naravno, predajom, ako neko ne zeli da se bori.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u