ИЗРАЕЛ И АМЕРИКА САЧИНИЛИ ТАЈНИ ПЛАН! Да ли ће ово довести до ТРЕЋЕГ СВЕТСКОГ РАТА!

IZRAEL I AMERIKA SAČINILI TAJNI PLAN! Da li će ovo dovesti do TREĆEG SVETSKOG RATA!

29 decembra 2017

IZRAEL i Sjedinjene Države razradili su na tajnom savetovanju u Beloj kući program „zajedničkog strateškog obuzdavanja Irana“.

Ovo je objavio izraelski Deseti telekanal, navodeći da je u Vašington 12. decembra radi toga stigla grupa izraelskih funkcionera iz sfere odbrane, u kojoj je bio i savetnik za nacionalnu bezbednost Meir Ben-Šabat.

Članovi grupe su za partnere imali predstavnike Pentagona i specijaliste za bezbednost. Na čelu američkog tima bio je Herbert Makmaser, savetnik Donalda Trampa za nacionalnu bezbednost.

Vašingtonski izvori su otkrili da je na kraju pregovora bio potpisan „Memorandum o međusobnom razumevanju povodom iranskog pitanja“.

Tim dokumentom je, pored ostalog, predviđeno hitno formiranje četiri američko-izraelske grupe koje će se baviti iranskim atomskim i balističkim programom i isporukama oružja zemljama Bliskog Istoka.

Deseti telekanal je objavio da će se prva radna grupa baviti „tajnim i diplomatskim radom sračunatim na osujećivanje iranskog atomskog programa“.

Druga će raditi na „ograničavanju prisustva Irana u regionu, naročito u Siriji i Libanu“.

Zadatak treće grupe definisan je kao: „obuzdavanje balističkog programa Irana“ i blokiranje pokušaja doturanja iranskih raketa Hezbolahu“.

Četvrta će „osujećivati pokušaje Irana da izazove eskalaciju u regionu“.

CNN je objavio rezultate ankete koja je pokazala da je za Trampovu politiku povodom Jerusalima samo 36 odsto, a da je protiv – 49 odsto Amerikanaca.

KOMENTARI5 komentara

 1. goran says:

  Manijaci ne mogu bez krvi. Dobice ono sto traze, kad-tad.

 2. rajko says:

  mislim da je zrikav...gleda u smederevo a pokazuje na pancevo. valjda pokazuje ekipi iz nato pakta da kada opet dodju na poziv naseg generalstaba ,da odu tu negde izmedju ta dva sela (gore navedena), kod dalekovoda i izvade zaostale projktile iz nato agresije. eto toliko cisto da znamo koliko je nasa drzava odgovorna prema obicnom coveku.

 3. XXL says:

  Amerika mora proglasiti AIPAC nepozeljnom organizacijom na tlu USA da bi zavladao mir napokon od 1913.

 4. Gnjilane says:

  Ziveo AIPAC!

 5. goran says:

  Mozete li da zamislite da jevrejski lobi (kao sto je AIPAC) vlada kineskom drzavo? Naravno da ne, zato Kina ijeste svetska sila, a Amerika samo jedan od cionistickih eksperimenata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *