„ИЗРАЕЛ ЈЕ ИЗГУБИО МОЈЕ СИМПАТИЈЕ“ – Милановић узбуркао јавност, па стао у одрбану Додика – „Американчићи и Енглезићи желе да га униште“

„IZRAEL JE IZGUBIO MOJE SIMPATIJE“ – Milanović uzburkao javnost, pa stao u odrbanu Dodika – „Amerikančići i Englezići žele da ga unište“

12 oktobra 2023

HRVATSKI predsednik Zoran Milanović komentarisao je danas optužnicu koje je Tužilaštvo BiH podiglo protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika zbog neprimenjivanja odluka Kristijana Šmita.

Milanović je novinarima u Plaškom rekao da „Amerikančići i Englezići“ žele da unište Dodika kako bi na vlast, kako je rekao, doveli prave četnike.– Uvedi red u Palestini i Ukrajini ako možeš. Ti ljudi prave štetu BiH – rekao je Milanović, preneli su zagrebački mediji.

Izrael je izgubio moje simpatije zbog bombardovanja Gaze

Milanović je rekao da je Izrael izgubio njegove simpatije zbog bombardovanja Gaze, posle napada Hamasa na tu zemlju u subotu.

– Pravo na odbranu ne uključuje pravo na osvetu i ubistvo civila. To su biblijska pravila koje smo prepisali. Imam prijatelja koji je pola Hrvat i pola Srbin, čekao je 30 godina na državljanstvo u Izraelu jer nije Jevrejin… – rekao je Milanović.

Povodom postavljanja izraelske zastave na zgradi Ministarstva spoljnih i evropskih poslova u Zagrebu, Milanović je rekao da je to „jedan idiotski potez“, preneli su hrvatski mediji.

– Nema drugim zastavama mesta u Hrvatskoj, osim zastava nacionalne manjine. Hrvatska zastava je višeg reda, hrvatska zastava i zastava NATO-a ili EU nisu iste. Koja je zastava sledeća? Zna se kako se njima raspolaže, a to je reakcija ministra koja je idiotska. Idiotizam ima više konotacija, to ne radiš – rekao je Milanović.

Govoreći o izvlačenju hrvatskih državljana iz Izraela, Milanović je to ponovo nazvao idiotizmom, a može, kaže, biti i nesposobnost, nekompetentnost, preneli su hrvatski mediji.

(Sputnjik)

KOMENTARI5 komentara

 1. Miroslav says:

  Svako ko imalo zna Istoriju, znaće da su Izrael i Amerika stvorili Hamas kao balans protiv Jasera Arafata. Ovo što se desilo u Izraelu je delo Jevreja da bi opravdali otimanje i zauzimanje Gaze. Ali to i da uspe, koštaće Cioniste celog Izraela jer će se Arapi napokon ujediniti i uništiti tu Satansku tvorevinu. Albert Pajk je to davno napisao tako da u skoroj budućnosti više neće biti Izraela i njihovog psihoptasko-genocidnog uticaja.

 2. Beli Orao says:

  Takav je zapad dok ne mislliš i ne govoriš izopačeno odmah si im neprijatelj! Đubrad zapadna !!!

 3. Petrovgrad says:

  U Izrajelu se vodi gradjanski rat. Svi su oni državljani Izraela, a tuku se medjusobo unutar države.

 4. Protokoli hrvackih ludaka says:

  Pijandura zoki, tom se u glavi sve smutilo i on sam vise ne zna dal zastupa ustasku, nato,eu,ili evo možda i srpsku politiku, sto nije čudno jer je polu srbin, ali ipak kad si se već napricao da si ustaša onda nemoj da mesas pojmove. Pijandura. Kao i svi u EU.

 5. EkRostand says:

  Zaboravio je spomenuti pored amerikančića i britančića i danke dojčlandčiće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *