ИЗРАЕЛ НАПАО ИРАН (ВИДЕО)

IZRAEL NAPAO IRAN (VIDEO)

19 aprila 2024

Izrael je jutros izveo napad na teritoriju Irana, rekao je neimenovani američki zvaničnik za CNN.

Meta nije nuklearna, prema tvrdnjama ovog zvaničnika.Opseg ciljeva nije preciziran, ali „nuklearne i civilne lokacije očigledno nisu bile u toj kategoriji“, dodao je drugi zvaničnik, navodi američka televizija.

Iranska državna televizija javila je da su tri drona primećena iznad neba u Isfahanu oko 12:30 po lokalnom vremenu i da su uništeni nakon što je aktiviran sistem protivvazdušne odbrane zemlje, navodi Rojters.

Ranije je poluzvanična novinska agencija Fars javila da su se u blizini međunarodnog aerodroma u Isfahanu čule „eksplozije“.

Provincija Isfahan je sedište velike vazdušne baze, velikog kompleksa za proizvodnju raketa i nekoliko nuklearnih lokacija, navodi BBC.

Iranska agencija IRNA izveštava da su obustavljeni letovi iznad nekoliko gradova u zemlji.

KOMENTARI12 komentara

 1. Kosovac says:

  Na veličanstvenom zboru juče u Banja Luci, poštovana Milica Zavetnica je izrekla veliku istinu i veliku definiciju: „Republika Srpska NIJE rezultat genocida, nego je rezultat ODBRANE od genocida“.

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

   Ono te magare skroz "raštelovalo", buljavi. Takoreći, napravio ti genocid pa tako alkoholisan i izbečen, ne znaš gde udaraš...

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

   A ti si, po običaju, na svom nemuštom jeziku ponovo odvalio - glupost.

   • Kosovac says:

    Marš, balijo. Igraj se demonstracija slobodno sve dok ti se Marinikina ne rascveta. Pištaljku čuvaj za uspomenu.

    • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

     Pozdravio te Gani.

     • Kosovac says:

      Jel' to onaj Gani što ti je sterao Nani?

     • Kosovac says:

      Pa napravio jednog tamo, ne znate ga Vi.

    • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

     Znaš ti, znaš koji Gani. 🤣🤣🤣

     • Kosovac says:

      Naravno da znam. To je onaj Gani što ti ga stera nani. .....Nešto ti opet teku suze na oči, da se nisi opet igrao demonstracija?

 2. michael pan says:

  2:1 za Izrael ... ceka se napad Irana ???

 3. Gagi says:

  Znaci, nema mira na svetu dok se ne utuca istorijska kasta koja je finansirala Ameriga Vespucija i Kolumba da pronadju i stvore svoju mocnu koloniju. Ta kolonija je dobila ulogu, da od svih nesrecnika i naroda na svetu, preuzme ulogu dezurnog hegemona. Da bi se na taj nacin sakrila sustina pravih namera i organizatora istorijskih svetskih tokova i krvoloka. Isti ti, platili su Marxa i Engelsa da izmisle novu prevaru koju ce brutalnom silom implementirati na istoku Evrope da bi sa tim narodom manipulisali. Kao sto sam pisao ranije, nema uspesne zapadne hegemonije bez Rimske legije i vecitih sukoba i otimanja tudjeg dobra. SVE je danas isto kao u celoj istoriji, to ce tako biti, sve dok ne osete ozbiljan problem za svoju egzistenciju. Na kraju ce to morati da se desi, pre ili kasnije. U suprotnom, rusicemo nase drzave i ono sto je nas narod krvavo stvorio, da bi oni sproveli svoje kolonijalne planove i po ko zna koji put u istoriji dominirali nad nama. Sta je danasnji rat u Ukrajini, rekao bih, ubijanje svog naroda i rusenje onoga sto je narod krvavo stvorio. Na kraju se postavlja osnovano pitanje, da li stalno gasiti izazvani pozar, ili, sankcionisati bolesne piromane i njihove pomagace.

  • Rostand says:

   Za sada ne previše opasan raketni tenis Irana i Izraela,ali slutim,to je samo zagrijavanje pred finalni meč.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *