ИЗРАЕЛ НАПАО СИРИЈУ

IZRAEL NAPAO SIRIJU

28 februara 2021

Sirijska državna agencija SANA javila je da je protivvazdušna odbrana Sirije odbija izraelski napad na predgrađe Damaska.

Za sada nema informacija šta su bili ciljevi izraelske vojske i da li je bilo žrtava.

Izrael često izvodi napade na teritoriju Sirije. Većinom su mu ciljevi skladišta oružja i pozicije libanskog pokreta Hezbolah i proiranskih snaga koje se bore na strani Bašara Asada.

KOMENTARI5 komentara

 1. Kosovac says:

  Vidimo da je Izrael postao dosta nestašan. Mogli bismo i mi da malo zaboravimo na Zakon o holokaustu, pa i da kritikujemo Izrael, makar reda radi.

 2. Neko iz mase says:

  Sva sreća da ih Rusi brane.

 3. persida says:

  Ko bi rekao. Lako im je da napadaju uz rusku dozvolu.

  • Milan says:

   Jedi ono što se ne jede, zato što američku krivicu nastojiš da prikažeš kao rusku. Izrael nikad nije tražio od Rusije dozvole za svoje agresije. Kako na Siriju tako i na Irak, Palestinu, i ranije Jordan, Egipat. Uvek je imao podršku, saglasnost i dozvole Amerike.

 4. milorad 5 says:

  izrael će ponovo napasti iran i to je početak opšteg rata.Koalicija koja se formira na b.istoku je već vidljiva.Nepoznato šta će egipat i turci da urade povodom toga jer edrogan je zaigrao duplu igru upravo da bi držao tursku van tog opšeg rata koji se tamo sprema a u egiptu su jako zabrinuti i zbog irana i zbog izraela i onoga što se dešava u siriji ali sa druge strane imaju tesne veze sa s.arabijom oja je važna članica antiiranske koalicije a iranci su uspeli da se dobro napružaju i da obezbede delimičnu poodršku rusije i kine.Situacija je mračna i samo je pitanje vremna kada će to sve da eksplodira.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *