ИЗРАЕЛ ОВЕ СТВАРИ ПОКУШАВА ДА САКРИЈЕ: Ово су најмрачније тајне ИЗРАЕЛА!

IZRAEL OVE STVARI POKUŠAVA DA SAKRIJE: Ovo su najmračnije tajne IZRAELA!

1 februara 2016

Screen-Shot-2014-09-04-at-5.24.06-PMIzraelska država je ustrojena kao parlamentarna demokratija, pojedini delovi ove države se smatraju “svetom zemljom” za jevreje, hrišćane i muslimane, ali uprkos tome neke činjenice o Izraelu i te kako uznemiravaju javnost, a Izrael ne želi da bilo ko zna za njih.

Od 14.2 miliona jevreja, koliko ih je izbrojano u popisu građana, samo manjina od 45% živi na tlu države Izrael.

Palestinci su građani drugog reda, međunarodna zajednica u potpunosti ignoriše svakodnevne napade na palestince i njihovo periodično ubijanje.

Iako je 75% izraelaca jevrejske vere, 21% domaćih Arapa ima ograničena građanska prava, te ne može prodavati i kupovati zemljište na tlu samog Izraela. Izraelski režim periodično stvara opravdanja za masovna ubistva Palestinaca, iako se takve stvari događaju pred očima međunarodne zajednice, niko na to ne reaguje.

Izrael ima najveću stopu nataliteta u zapadnjačkom svetu, svaka Izraelka u proseku rodi troje dece.

Izrael se širio na teritorije Palestine od kraja Drugog svetskog rata, ostaci Palestine na desnom kraju slike prikazuju stanje na terenu 2012. godine, no danas je stanje još gore. Procjenjuje se kako će u narednih nekoliko godina ostati samo područje gaze i Betlehema pod palestinskom upravom.

1-gubitak-zemlje-velikaIzrael je omogućio ilegalno raseljavanje i protjeravanje Palestinaca te naseljavanje pola milijuna židovskih građana na područja okupirane Palestine, ponajviše na Zapadnoj obali te u istočnom Jeruzalemu, kako bi onemogućio UN u osnivanju države Palestine.

1dimonaKontrolna soba nuklearke Dimona koja se nalazi u pustinji Negev, snimljena od strane nuklearnog tehničara Mordehai Vanunua koji je kasnije otet i zatvoren zbog odavanja državne tajne o stvaranju nuklearnog oružja i unutrašnjosti nuklearke u kojoj se nalaze centrifuge za obogaćivanje radioaktivnih materijala.

Izrael je jedina nedeklarisana nuklearna sila s tajnim nuklearnim arsenalom od preko 400 nuklearnih bojevih glava. Ona nije deo niti jedne međunarodne organizacije za kontrolu nuklearnog oružja te nije potpisnica UN-ovih konvencija o nuklearnom oružju, zbog toga ne podleže međunarodnim inspekcijama i standardima o stvaranju, korišćenju, skladištenju i rashodovanju nuklearnog oružja. Uprkos stalnom prozivanju Irana, ova zemlja odobrava IAEA kontrolu svog nuklearnog arsenala, dok Izrael koji najviše kritikuje Iran to nikada nije dozvolio.

Predsednik Barak Obama je, noseći tradicionalnu židovsku yarmulku 22.05. 2015., utvrdio kako je on osoba najviše nalika jevrejima koja je ikad sedela u Ovalnom kabinetu, možda je to razlog zbog čega Izrael od Obamine administracije dobija 11 miliona dolara dnevno.

Američki poreski obveznici svakodnevno poklanjaju preko 11 miliona dolara Izraelu na ime ugovora koje su potpisale američke i izraelske vlasti. To znači da iz novčanika svakoga američkog građana 408,40 dolara na godinu pređe u budžet Izraelske vlade.

Ne jevrejski izraelski građani imaju posebnu vrstu automobilskih registracija kako bi ih policija i vojska mogle bolje pratiti.

Po poslednjoj objavljenoj statistici, Izrael je najopasnije mjesto za život ljudi jevrejske vere, najsigurnija mesta za život su Britanija, Francuska, Amerika i Kanada, pa ipak premijer Benjamin Netanjahu je nedavno pozvao evropske jevreje da se “vrate” u Izrael jer Evropa više nije sigurno mesto za život jevreja.

Nemačka kancelarka Angela Merkel je nedavno prodala Izraelu super moderne podmornice klase Delfin s kojima Izraelci mogu izvršiti nuklearni napad na bilo koju obalnu zemlju zahvaljujući sposobnosti nošenja krstarećih nuklearnih projektila.

Podmornice klase Delfin su puno jače i naprednije od bilo čega u sastavu ratne mornarice Britanije, Francuske i drugih evropskih zemalja. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu je nakon prijema pete podmornice ove klase zaključio kako je Izrael sada sposoban zadati udarac svima onima koji žele nauditi njegovoj državi. Svaka podmornica je koštala 500 miliona dolara, Nemačka vlada sufinansirala jednu trećinu cene.


Otac današnjeg premijera Benzion Netanjahu je bio lični asistent Vladimira Zabotinskyja, osnivača Irguna, revizionističke cionističke paravojne organizacije koja je 22.07.1946. napravila bombaški napad na hotel Kralj David u Jerusalimu u kom je ubijena 91 osoba, dok je 46 ranjeno, ista grupa je napravila masakr u Deir Jasinu 09.04.1948. kada je hladnokrvno ubijeno 107 seljana Arapa uključujući žene i decu.

Izraelsko vojno vazduhoplovstvo i ratna mornarica su 08.06.1967. bombardovali i torpedovali američki ratni brod USS Liberti u istočnom Sredozemlju u delu internacionalnih voda, ubijajući pri tome 34 mornara i ranjavajući 171 osobu. Uprkos prvom pokušaju Izraela da prebaci krivicu na druge, nakon 26 godina ćutanja, kongresnik Paul N. Pit MekKloski je naveo kako su Izraelci priznali svoju krivicu, ali da je Vašingtonska administracija odbila otvoreno optužiti Izrael zbog straha od neželjene reakcije.

Izrael trenira i oprema iranske teroriste uglavnom iz grupacije pod nazivom Mudžahedin-e Kalk (MEK) koji trebaju poslužiti za svrgavanje legalno izabrane Iranske vlade, te za stvaranje pometnje u društvu uz ubijanje visoko rangiranih političara i naučnika. Od tih terorista koji imaju lažne iranske dokumente dolaze svi navodni špijunski podaci kako Iran teži izgradnji atomske bombe.

Izrael ima direktne veze s Islamskom državom te leči ranjene teroriste u svojim bolnicama i na svoj trošak. Osim terorista u izraelskim bolnicama se leče i članovi porodica džihadista. Svi džihadisti se u Izrael dovode uz pomoć izraelskih komandosa, vojske i vojnih medicinskih službi.

1-smrt-neduc5bene-djece-democidPsihopate uzrokuju smrt miliona nedužnih ljudi, najpoznatiji primer krajnje psihopatije su democidi – ubijanje civila u mirnodopskim uslovima. 

Bivši premijer Ariel Šaron je od strane izraelskog odbora za pitanje genocida proglašen “direktno i lično krivim” za masakre u libanskim mestima Sabra i Shatila gde je ubijeno nešto manje od tri hiljade nevinih Palestinaca, uključujući žene i decu. Između 16. i 18. septembra 1982. proizraelski falangisti iz libanske hrišćanske milicije pod naredbom Ariela Šarona tadašnjeg Ministra odbrane Izraela i uz vojnu pomoć Izraelske vojske, upadaju u ova dva izbeglička logora te sekirama i streanjem ubijaju na hiljade Palestinaca. Šaron je napad na ova mesta uzrokovao s optužbom da Palestinci u svojim redovima čuvaju teroriste iz PLO-a. Uprkos ratnim zločinima Šaron je nakon ostavke u Ministarstvu odbrane postao premijer, te je nakon smrti 2014. pokopan sa svim počastima.

Izraelska vojska koristi zabranjeno hemijsko oružje na Palestincima u obliku kasetnih bombi i projektila s belim fosforom koje automatski izgaraju ljudsko telo, te projektile s bojevim punjenjem pod nazivom DIME ili Dense Inert Metal Explosives u čijem sastavu se uglavnom nalazi tungsten, izrazito kancerogen metal koji uzrokuje mljevenje organizma nakon eksplozije projektila, pa ranjenici uglavnom završe kao 100% invalidi (ako prežive udar) jer im eksplozije bukvalno raznesu ekstremitete.

(Revolucija)

KOMENTARI33 komentara

 1. Mali says:

  Ko ne zna svoju istoriju,ponavlja i placa greske vise puta.U mnogim Evropskim zemljama je skrivena istorija o zlocudnom,podmuklom,inteligentnom nedelu Jevreja,zabrani zivota i proterivanju iz evropskih zemalja.Hitler da nije zapoceo 2.sv. rat,Nemacka bi bila jevrejska teritorija,kao i Poljska,Spanija i mnoge druge zemlje.Pronadjite zapise naseg velikog Vase Pelagica,o proterivanju i zabrani zivota Jevreja u Srbiji.Najpodmukliji zlocinci,koji se foliraju da su prijatelji i zrtve.S kim brakove sklapaju,u kom drustvu asociraju.. Mi smo svi za njih otpadnici,samo oni su Bogom dani.

 2. Lajla says:

  Iskopace njega BILI.

 3. miroslav says:

  Sve je tacno sto ste napisali.Ali cini mi se da im niko ne moze nista!Samo bog.

 4. miroslav says:

  I ne kacite njih na sajtove!!!Opasno je!

 5. Sremac says:

  Vasa Pelagić je kao mučenik završio svoj život u zatvoru u Požarevcu, ako se ne varam. Inače zanimljivo je njegovo "VJEROZAKONSKO UČENJE TALMUDA" koje se može pročitati na internetu i to, iako je pisano pre više od sto godina, pokazuje dosta toga, što se dešavalo posle toga a dešava se i danas. Ko zna nemački može pročitati i Augusta Rolinga koji je to celog života izučavao a život je spasao tako što je pobegao u Ameriku!

 6. Pitagora says:

  Zločine u palestinskim logorima Sabra i Šatila 1982 izvršile su jedinice majora Hadada, Arapina. Pri tome je izvesnu ulogu mogao imati i Arijel Šaron.

 7. ljubisav says:

  Sto ih Ado ne zbrisa ,a lepo je poceo!

 8. Baja says:

  Ima dosta i pametnih Srba,svaka čast al sto reče Miroslav ,može bit opasno.

 9. M says:

  Jest,imaju dovoljno A-bombi da ratuju s bilo kim,i imaju dovoljno poslusnih jakih slugu,i dovoljno su pametni i bogati da manipuliraju s svima!Pa opet,Onaj u cije Ime su pocinili tolke zlocine,Taj ce ih jednog dana pitati gdje je Bozje Kraljevstvo (i) na zemlji te da poloze racune kao i ostali,jer im se vise i dalo pa se zato i od njih trazi.

 10. jashta says:

  Sharon je pomogao Srbe u vreme ratova bivshe SFRJ.Covek je dolazio i pomagao u odbrani mudzahedina.... da se zna.

 11. Srb says:

  Ali da izrael nema neuklearke, do sada bi ih sravnili sa zemljom ti pacifisti na Bliskom Istoku. Arijel Sharon je u najgore vreme po Srbe kad su mudzahedini sejali smrt po Bosni, Krajini, odlazio u Bg, tajno i pomogao da se nap\bavi odbrambena oprema, tako da treba ceniti prijatelje u nevolji.

  • perungromovnik says:

   da da da...a naoruzavali su kurvatsku kao sto su naoruzavali mudzahedine u bosni, a po tvome komentaru vidim da si cionista jebbem li ti sve po spisku cionisticko! BOG ce vas USKORO unistiti jer ste sotonski sinovi, nocu se posle pola noci vasi svestenici mole svome bogu sotoni cime jasno pokazuju kome pripadaju i na cijoj su strain....PROKLETI DA STE U SVE VEKOVE do vasega nestanka! AMIN!

 12. Baja says:

  Srb, Dabogda ti oni kolo u kući igrali!!!!

 13. Paštrović says:

  Bio sam lično u Izraelu, i to onda kad se pokojni Sloba okuražio da pokidane veze sa Izraelom obnovi. To su bili "Dani Srbije u Izraelu". Dobro, bi kako bi, ali se ja stalno pitam i čudim kako to da, kada je Tile odapeo, cijeli "demokratski svijet" dođe na Tiletovu sahranu? Koga su to moji naivni Srbi sahranjivali, to se pitam? Kako je moguće da cijeli svijet dođe na sahranu nekoga ko je zarad' Palestinaca Jevrejima okrenuo guzicu, te sam i ja kao student davao krv za Palestince? Kako je moguće da sav taj ZAPADNI svijet kome tako žestoko težimo dođe da oda počast nekome ko je bio neprijatelj Izraela, pa samim tim i Jevreja uopšte, a svi dobro znamo da nam od Jevreja direktno zavise ovi naši vajni životi? Kako to? E pa tako, dragi moji "drugovi i drugarice Svetosavci", što je svaki cent koji nam zveči po džepovima ili u novčaniku vlasništvo upravo tih istih Jevreja. Pročačkajte malo ko drži sve najvažnije banke, sve protoke novaca, pa će vam biti jasno da su Jevreji pobijedili... i da su postali naši bezpogovorni gospodari. Ja jedino što mogu je da im čestitam na pameti, upornosti, bezkrupuloznosti i visprenosti što su postali ovo što jesu zahvaljujući nama, buzdovanima, koji smo pristali na "novi svjetski poredak" još prije 2.000 godina, jer smo se odrekli sebe, svojih bogova i svojeg JA, a prihvatili njihovom rukom, maštom i perom ispisane stranice Biblije, starog i novog zavjeta i samog "Jevanđelja". I njihovog, jevrejskog sina za našeg SRBSKOG BOGA!!! Sad nam je jedino preostalo da možemo da ih mrzimo, ali istovremeno i da pružamo ove kvrgave šake da nam udijele koji cvonjak. Da ne pocrkamo gladni, žedni, bolesni i ludi... A u rodno selo, na rodnju grudu i rodnu njivu i pašnjake ne pada nam na pamet da se vrćemo!

  • Miroslav says:

   Paštroviću, malo prosij od onoga što govoriš o Svetom pismu i Jevanđelju. Ti dobro znaš da su generalno gotovo svi jevreji osudili Isusa i razapeli ga uz viku:"Krv na nas i našu djecu". Prema tome, odricanjem od Jevanđelja jevreji su dva milenijuma krvni neprijatelji hrišćanstva pa i danas protiv Srba.I šta su to za tebe jevreji podvalili Srbima u vezi Novog zavjeta.? Ja tu ne vidim ništa. O Bogu i bogovima može se komentarisati obimom knjiga što je ovdje nemoguće.

  • perungromovnik says:

   to nije "pametnost I visprenost" to LUKAVSTVO I to ono SOTONSKO! a ti si cionista pa ovde pises hvalospeve o njima...ali dolazi vam kraj, probudio se celi svet i tajni vise nema! BOG PODIZE SVOJ ROD da unisti sotonski okot koji je zagadio kuglu zemaljsku svime sto je pogano I BOGU odvratno! putem filma propagira se kurvanje, droga, ubijanje, i propagiora se JEVREJSTVO! ali I tome je konacno dosao kraj! pukli ste I pregazice vas IRAN a pregazice vas I SLAVJANSKI ROD mamu li vam jebbem cionisticku i pokvarenu! pored svih nedela u poslednjih 1000 godina vi ste pokrenuli i podrzali poslednje bombardovanje Srbije i otimanje Kosova! vasa kurrvetina Albright je sisala kurrcinu onom bolesniku hashimu thaciju i izdesjtvovala kod klintona bombardovanje. Kako bi bila sigurna da ce bili potpisati, poslali su mu jevrejku moniku levinsky da mu cucla i posle ga optuzi za razvrat...stara jevrejska skola... ucene, podmicivanja, lazi...SVE ONO STO JE OD SAMOG sotone!

 14. Paštrović says:

  https://www.youtube.com/embed/quhlxIqw_EA JAZZ koncert u Istambulu. Samo jedan dokaz da Turci nijesu ništa više nego obicni ljudi, taman kao i mi, i da i oni gledaju i slušaju tuđe - taman kao i mi. I dosta sa tom prdnjavom "turske serije". Dakle, JOK turske, ali OK NATO-vske. Daj bre, mućnite malo tim surutkama pod kalpacima.

 15. miroslav says:

  Pastrovicu,Istanbul nije sto i Ankara!Istambul ne glasa niti zeli Erdogana.Sad je malo popustio u Istambulu jer ga zapad pritegao.Inace bilo je tu i vodenih topova,gumenih metaka,i pravih metaka,i zrtava,jer hoce sto Erdogan nece.

 16. jashta says:

  E moj Baja, toliko mrznje i neznanja. Kada smo bili u najtezoj situaciji sa opremom i vozilima su nas Izraelci pomagali, uprkos sankcijama i zabrani trgovanja oruzjem... ne sporim da sirom aveta postoje jevrejske organizacije i pojedinci koji au e o nas ogresili. Sharon nam je pruzio pomoc, a drugo je kako smo koristili, edikasno u osbrani ili muvali...

 17. nena says:

  Pozdrav svima, ja sam Israelka po dokumentima ali SRPKINJA po krvi i veri. Tacno je sve gore napisano, samo: Israelci su podeljeni u vise grupa. 1.grupa je cionisti, to su oni gore navedeni koji mrze sve sto nije jevrejsko(uglavnom su iz Francuske,Britanije,Nemacke,Amerike-zvani askenazi ili cuvari shabata), 2. obicni ljudi iz celog sveta(jevreji)koji se delimicno drze vere a ima i onih koji apsolutni su ateisti.,3. vernici ili zvani dati'i (zulufani ili crno mantijasi kako ih vi vec prepoznajete po karakteristicnom izgledu) su ljudi koji se postuju sa arapima,pale zastave na protestima(Israelske),ne priznaju drzavu,itd.itd. -prosto neverovatno ali istina. Askenazi su uglavnom ti koji su direktori,profesori,doktori i oni koji mrze sve nejevrejsko(beli jevreji iz EU,SAD-a) i sefardi (crnoputi)koji su iz Africki i Azijskih zemalja i delom Balkana. -koji su manje rasisticki (cak i dan danas ih ima u Iranu,Egiptu,Turskoj itd.) Sva bolest ovog sveta(Lucifera Sotone) je u ASKENAZIMA jevrejima iz SAD-a. tj. Nemacke,Francuske,Britanije. Svi predsednici osim Baraka( mali crnoputi dezmekasti) su askenazi.

  • namćor says:

   Hvala na objasnjenju. Nesto slicno sam i ja mislio. Ja mislim da Askenazi uopste i nisu Jevreji. Oni su potomci Hazara. Naroda koji je u jednom trenutku istorije "nestao". A pojavili se Askenazi. Ako citamo o Hazarima (ono malo dostupnih tekstova) videcemo da im je mentalni sklop vrlo slican Askenazima. Bezobzirnost, trgovacka sposobnost, povezanost, zatvorenost prema spoljnem svetu...

 18. Paštrović says:

  "nena", bravo i fala na veoma važnim informacijama. Još kad bi to moglo da bude malo i "razrađenije", kud te naše srece.

 19. Skywalker says:

  Živeo nama Izrael i dalje jebao palestinsku i ostalu arapsku gamad.

 20. Dottore says:

  Poznato je da su Jevreje hiljadama godina progonili i ubijali.Najvise ih stradalo u prvom talasu za vreme inkvizicije u Spaniji u periodu oko 1483.U isto vreme se desava to u Nemackoj,pre ili posle Engleskoj a i u Rusiji.Znaci da su oni morali formirati neki odbranbeni mehanizam.Oni nisu zaboravili Srbe koji su ih spasavali za vreme drugog svetskog rata.Treba nesto znati o njihovoj kulturi i istoriji.Bio sam u Izraelu i bio fenomenalno primljen i goscen. Neutralno receno mi Srbi treba da puno ucimo od njih a pogotovo u pogledu nataliteta.Da nisu ujedinjeni ne bi nikada opstali i pored velike pomoci iz Amerike.Treba stvari sagledati realno( a ne samo preko slike u vasem rapotu majke iz Palestine )sa mrtvom decom. To je uzasno ali u ratu nazalost neizbezno.Sto niste pokazali malo vise slika nase pobijene decice od NATO.To bi bilo prporucljivo da se vidja u nasim medijima. Zar ste zaboravili bezbrojne atenta u Tel Avivu gde su stradala jevrejska deca i omladina.A i raketiranja izraelskih naselja. Ja samo imam divljenje i postovanje prema izralskom narodu.

  • perungromovnik says:

   idi pa zivi s njima, ali upamti ako nisi jevrejin ti si GOJ a to je pogrdan naziv I za njih goji su NULA!

 21. GOJ says:

  Ne verujem kakve gluposti pišete. Jevreji su naši prijatelji bili oduvek.

 22. dee says:

  tako je bureazeru,nema goreg naroda od jevrejskog,sotone!

 23. SOKRAT J. says:

  Nesto me potseca na Kosovo.... samo sto izraelci brane svoje parce zemje, jer bi muslimanski svet njih rado ugurao u sredozemno more... Jevreji se samo bore za svoj opstanak

 24. Branko C. says:

  Ja se divim tom narodu, toliko prognanstva i patnji u istoriji u celom svetu, a oni se opet izdignu i nastave da se bore za svoj opstanak... to su najvredniji ljudi na svetu i od niceg stvore nesto , jer su posveceni radu i stvaranju sto nekome to uzasno smeta.... tu sliku sa detetom milio puta je prikazana, kao da je jedina... setite se samo bombardovanja u Srbiji od strane NATOa i posledice osiromasenog uranijuma....

 25. Marta JOVANOVSKA says:

  Ma sta pricate gluposti... bolje pisite o islamskim radikalima i njihovim zlodelima, secenje glave hriscana i neistomisljenika, paljenje crkve i hramove, silovanje zene i dece.... uhvatili ste se za narod koji treba biti primer kako se brani svoje parce zemlje...

 26. SOFIJA K. says:

  Klintonovi su Evangelisticke-metodisticke vere, kako mogu biti askenazi, kad su oni ateisti !?!?

 27. SOFIJA K. says:

  Divim se jevrejima, tom napacenom narodu, njihova je nesreca sto se nalaze u opkruzenju muslimanskih naroda , koji svom snagom zele da ih najure sa tog zemljista... oni nikad nece imati svoj mir od muslimana. Zamislite kako se oni lavovski bore u tom okruzenju, dok smo mi od gotovo napravili veresiju... e zato trebamo uciti od njih - narod vredan i borben

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *