ИЗРАЕЛ РАДИ ШТА ХОЋЕ: Израелски авиони ракетирали зграду палестинске телевизије „Ал Акса“

IZRAEL RADI ŠTA HOĆE: Izraelski avioni raketirali zgradu palestinske televizije „Al Aksa“

13 novembra 2018

IZRAEL je na vojno-strateškom planu i dalje „mala Amerika“.

Njegov vojni vrh je ne samo naredio da se bombarduje zgrada paletinske telekompanije „Al Aksa“ u samom centru grada Gaza kao „legitiman vojni cilj“. Objavio je i da je to bio „teroristički cilj od strateškog značaja“.Telekanal „Al Aksa“ pripada palestinskom vladajućem pokretu Hamas, a njegova glavna zgrada je bila jedan od 70 objekata koje su tukli izraelski avioni.

Palestinci su na teritoriju Izraela ispalili oko 300 raketa.

U Tel-Avivu je saopšteno da je protivraketni sistem „Gvozdena kupola“ presreo „nekoliko desetina palestinskih raketa“i objašnjeno da  je „Al Aksa“ operativno obaveštavala bojovnike i prenosila im naredbe.

Još ih je navodno i pozivala na terorističke akcije protiv Izraela.

Nema podataka o žrtvama izraelskog napada, a u Tel Avivu se tvrdi da su saradnici „Al Akse“ bili upozoreni da će zgrada biti bombardovana.

Portparol Hamasa Fauzi Bahrum bombardovanje „Al Akse“ je nazvao „plodom kriminalnog mentaliteta cionističkog režima“ i „atentatom na slobodu reči u sektoru gaza“.

KOMENTARI6 komentara

 1. Deda Micko says:

  Jevreji te prvo opomenu da ce te gadjati, a ako se na vreme ne sklonis to je tvoja greska.

 2. Deda Micko says:

  Da Natanjahu ima oruzje koje ima Putin, cela planeta bi se zvala Izrael. Ali, mlakonja Putin zeli saradnju sa Zapadom, najveci izdajnik u istoriji Rusije, bice otkriveno mnogo toga u vezi sa njim. Opstanak Rusije zavisi od vojnog puca iznutra, samo vojne strukture mogu da obuzdaju cionisticku mafiju koja potpuno kontrolise Putina.

  • raikkonen says:

   da razbucaju jevreje u vrhu od cubajsa medbedeva germana grefa milera secina i pola vlade sa se spec sluzbe central banku i oligarse za mi i neznamo da postoje a su cionisti..

 3. milorad says:

  OVI SU U IZRAELU POPTUNO POLUDELI, P DOBRO BIĆE IM KAKO SU SEJALI.

 4. Roy says:

  Neka su je gadjali. Trebali su je stuci do temelja. Gamad podmukla lojava stalno prvi napadaju i to mucki pa se onda zale kad ih neko smlati. Treba ih pobiti sve.

 5. Kulak says:

  Izrael radi šta hoće i to će biti tako dok mu leđa drže i Rusi i Ameri.Bio sam u Moskvi i ostao zapanjen golemim uticajem Židova u Rusiji.Pola bitnih političara u Rusiji su Židovi,a oni dominiraju i u ruskom bankarstvu,finansijama i industriji nafte i plina.O moći židovskog lobija u SAD,već odavno je sve poznato.Dakle,židovski narod je napravio dobar posao,odlično su se rasporedili u strukturama vlasti moćnih država i treba im odati priznanje za to.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *