ИЗРАЕЛ СЕ НЕ ЗАУСТАВЉА: Хоће да сравне Сирију са земљом! ЧЕКА СЕ РЕАКЦИЈА РУСИЈЕ! (ВИДЕО)

IZRAEL SE NE ZAUSTAVLJA: Hoće da sravne Siriju sa zemljom! ČEKA SE REAKCIJA RUSIJE! (VIDEO)

25 juna 2017

Izraelska avijacija izvela je već drugi napad tokom ovog vikenda na položaje na Sirijske arapske armije u južnoj sirijskoj pokrajini Kunejtra.

Napad je ponovo poslat kao „odgovor“ izraelskih snaga na pad neidentifikovanih projektila na nenaseljeni deo okupirane Golanske Visoravni.

Prema prvim izveštajima koji stižu od sirijskih vojnika u tom području, u napadu su učestvovali uzraelski avioni i helikopteri.

Jedan deo raketa pao je na područje poljske bolnice u blizini zgrade Stare Vlade u gradu Al Baat, dok je u drugom napadu pogođeno jedno oklopno vozilo koje je prevozilo ranjenike.

Povučeni izraelskim napadima, teroristi sirijske Al Kaide (Hajat Tahrir al Šama) pokrenuli su novi talas napada na položaje SAA u Kunejri.

U međuvremenu, Izraelci su se pohvalili snimcima jučerašnjeg napada na tenkove SAA:

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. goran says:

  Gde su sada Rusi? Sviraju balalajke u misijoj rupi?

  • doktrina soka, says:

   @ gorane,sreduju zlatni standard i resavaju se petro dolsrs,da Zidovi ne mogu ek.sa Voll strita zbrisat rublju.Polako decko,biti ce vatrometa .Koncno je IzraHel skinuo masku,jer su mu prvi esalon ,iSil, sirijska koalicija zbrisali sa lica zemlje.

   • micky says:

    Treba se pomoci siriji i Asadu. Dolar moze samo kina da rusi. A dok se Putin namesti ni Asada vise nece biti. A oni nek cute ko mule I njih ce ova pasivnost kostati mnogo vise nego sto bi trebalo a li treba pokazati oruzje da se NATO-fasisti ne bi mnogo silili. Ali oni cute a time se fasisticka kamarila samo ohrabruje. Cutanje je znak slabosti.

 2. goran says:

  Soko, daj boze da si u pravu. Da sacekamo...

 3. goran says:

  Upravo sam o tome pisao vise puta da su Rusi mlaki, sporovozni, neodlucni, nedosledni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *