ИЗРАЕЛЦИ НАПАЛИ НЕТАЊАХУА: Он је савезник Хамаса, сукоб мора да се заврши разоружањем терориста

ИЗРАЕЛЦИ НАПАЛИ НЕТАЊАХУА: Он је савезник Хамаса, сукоб мора да се заврши разоружањем терориста

16 маја 2021

ЛИДЕР странке Наш дом Израел Авигдор Либерман оптужио је данас премијера Бењамина Нетанијахуа да је ушао у сукоб са Хамасом како би издејствовао нове изборе у земљи.

Бивши Нетанијахуов савзник је у интервјуу за Канал 12 навео да тензије нису морале да добију овакав развој и оценио да је статешки циљ актуелног сукоба да се побољша Нетанијахуов статус у израелској јавности како би земљу „увукао у пете изборе“.-Докле год је мандат за формирање владе у рукама (мандатара) Јаира Лапида, Нетанијаху ће одржавати конфликт, тврди Либерман.

Он је Нетанијахуа назвао „сарадником Хамаса“, наводећи да је у интересу и израелског премијера и те организације да се непријатељства наставе, преноси “Тајмс оф Израел“.

Сматра да зарад безбедности становишта Израела, сукоб мора да се заврши разоружавањем Хамаса у оквиру договора о економској помоћи Гази и враћањем тела два израелска војника која држи Хамас.

-Ако се то не догоди, борили смо се ни због чега, рекао је Либерман.

Председник Израела Рувен Ривлин одлучио је 5. маја да мандат за састав нове владе повери лидеру опозиције Јаиру Лапиду.

Ако опозиција успе да формира владу то ће значити крај владавине Нетанијахуа, а у противном у Израелу би на јесен могли да буду одржани пети избори од априла 2019.

KOMENTARI5 коментара

 1. persida says:

  Natanjahu je manipulant i lazov, korumpirani vlastodrzac koji samo zeli vlast. Njega nijedna druga opcija ne zanima. Nece dugo, pasce sa vlasti, iako ima podrsku mracnih talmudskih krugova.

 2. Риста says:

  Једном пре сто година сам написао да Хамас и Израел раде по договору. Није то само Нетанијаху него и други "лидери" Израела. То бе све багра. А ни они из Хамаса нису недоучени. Ракетирали Израел са 1000 ракета а умрло два војника и Израел предао лешеве Хамасу да имају око чега да се свађају. Тамо се не зна ко кога продаје, али многи су купљени.

 3. Gospodi Pomiluj says:

  Upravo i jeste volja Božija razoružanje i pomirenje u Hristu sinu Božijem koji postrada za sve nas, vaskrse i vaznese se da bi ponovo došao da vlada pravedno. Ubijanje i ratni sukobi sa uništavanjem ljudi su volja sotone koji je ubica ljudski od početka da bi napakostio Bogu. To je vuk koji kolje ovce iz vašeg tora. Te vukove - teroriste treba eliminisati. NejtanJahu pokreće novi sukob veoma veliki razmera stavljajući u isti koš sa teroristima i nedužno stanovništvo Gaze da bi započeo konačni sukob sa svojim Bogom u kojeg neveruje. Sukob će se zvati Armagedon, jer se radi o bitki kod brda Medigo, a Ar- znači sukob.

  • Риста says:

   Не пишеш српским писмом и ниси Србин, ниси православац а овде си да трујеш. Чију веру проповедаш? Католичку на католичком писму? Папин следбеник. Помало ми се већ повраћа од твојих срања. Господ Бог је створио све што постоји? Јел Тако? Господ Бог створио другог Бога и назвао га свој Син Господ Исус? Јел тако? Значи, један од два Бога је створио Ђавола. Ја у твога Бога не верујем ни под разно. За мене има само један Бог и ђаво не постоји. То створили попови као што си ти, а тако идиотску работу Бог никада не би урадио. Уосталом имате у вашим библијама и једну потпуно идиотску причу а то је да су људи убили Божјег Сина. Да сам ја Бог, не би вам се главе наносиле на рамену ни једну секунду, прво а друго, није Бог баш тако блесав па направио сина и дао вама да га убијете, него од када су попови створили и другог Бога и назвали га Исус, Бог нас пустио низ воду. Пре 2000 година људи су извршили државни удар у Космосу и поставили Исуса за Бога а уствари владају попови као што је Нетанијаху. Пре 2000 година Бог вас пустио низ воду и само још мало, упашћете у Амбис. Овакви као ја ће преживети и наставити људску врсту јер верујемо само у једног Бога. Чак и ви неверници имате реченицу "Имај САМО једног Бога"! Идете ми на нерве сваки божји дан са вашим контрадикторним лажима. Као Сотона је јачи од Бога и стално мува и мути? Није него. Бог вас пустио низ воду. Нема Сотоне, то само ви попови паламудите. Зато вам хришћанство и пропада. Да вас неким случајем не зову Исусовци? Нашо си где ћеш да проповедаш своју религију. И није ти доста једно име, него се јављаш под пет шест имена. Багро подметачка.

 4. spira says:

  ..... sukob mora da se završi razoružanjem terorista......Terorista je Izrael . Njega treba razoružati

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u