ИЗРАЕЛЦИ ОТКРИЛИ: Ево ко је убио иранског научника!

IZRAELCI OTKRILI: Evo ko je ubio iranskog naučnika!

12 februara 2021

IRANSKOG atomskog fizičara Mohsena Fahrizadeha ubila je „Mosad grupa“.

Automatskim oružjem teškim jednu tonu, koje je prokrijumčareno u Iran u delovima. U suštini: teškim kompjuterizovanim mitraljezom…Prema izvorima Jewish Cronicle, u tom timu bilo je više od 20 ljudi, uključujući državljane Izraela i Irana.

„Hvala Bogu, izvukli smo sve naše ljude. Nikoga nisu uhvatili, čak im se nisu ni približili“.

Navodi se da su uključeni u atentat osam meseci držali Fahrizadeha pod prismotrom.

Tonu teškim oružjem upravljali su distancio. Sa daljine.

Jewish Chronicle navodi da je vodeći iranski atomski fizičar ubijen rafalom od 13 metaka iz „visoko preciznog“ oružja, a da pritom nisu povređeni ni njegova supruga niti bilo koji od 12 telohranitelja.

Oružje je bilo postavljeno na zadnji deo kamioneta „Nisan“ koji je eksplodiralo odmahe nakon atentata, uništavajući tako dokaze.

To oružje je bilo teško celu tonu zbog bombe koja ga je, kao i ostale `dokaze`, uništila čim je Fahrizadeh bio izrešetan.

Isti izraelski list tvrdi da Sjedinjene Države navodno nisu umešane u ubistvo Fahrizadeha.

Izraelski analitičari procenjuju da je ubistvo Fahrizadeha povećalo vreme koje je Iranu bilo potrebno za razvoj nuklearnog oružja, Sa tri i po meseca na dve do pet godina.

Mohsen Fahrizadeh je ubijen 27. novembra.

Teheran je objavio da iza tog zločina stoje Izrael i SAD.

Iranski predsednik Hasan Rohani izjavio je da Izrael želi da izazove rat na Bliskom istoku.

KOMENTARI5 komentara

 1. I Love Jesus says:

  Ja se samo nadam da će Izraelci otkriti i ko je ubio Slavka Ćuruviju, i kakvo je to oružje Slavko imao da su morali da ubiju čoveka. Ali ništa nije skriveno što se neće otkriti o pravednom carstvu Božijem. O da, dođi Gospode Hriste!

 2. ja says:

  bravo izraelu pa vi nista drugo i neznate osim ubijanja

 3. persida says:

  Ovako ce biti sve dok Iranci ne dokazu da mogu da se na slican nacin osvete na teritoriji Izraela. Za sada, od toga nema nista.

 4. test01 says:

  Nisam ni sumnjao da je to bio Mosad. Da je srece da Srbija ima takvu organizaciju i pozrtvovane ljude da rade za svoju drzavu i naciju. Kod nas izdaja pocinje od vrha...

 5. M says:

  A zašto su ga ubili?Koji je bio grijeh tog učenjaka?!?Takvih ima još po svijetu!Ima i onih koji su stvorili virus Corona-Covid-19!,kao i onih koji su to naručili i financirali,a bogme i nekih koji su ga i pustili!Pa slobodno hodaju okolo živi i zdravi,Bili Kid se čak grozi i deset puta opasnijim virusima-plandemijama!Koji je daklen kriterij za dobiti metak,opravdani mislim,i zašto se onda ne primjenjuje na sve koji ga zaslužuju!?!Ovako,na svoju ruku,ad hok,može se pogriješiti,desiti da krv grijeha padne na ruke ubice,sa svim što iz toga proizlazi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *