ИЗРАЕЛЦИ ПРЕДВИЂАЈУ: Расни нереди довешће до уништења САД

IZRAELCI PREDVIĐAJU: Rasni neredi dovešće do uništenja SAD

21 jula 2020

Rasni neredi u Sjedinjenim Državama dostigli su novi nivo. Demonstranti su svu energiju preusmerili na spomenike posvećene različitim istorijskim ličnostima.

Štaviše, situaciju pogoršava činjenica da nagon aktivista nalazi podršku u određenim političkim krugovima.Dakle, ministar vojske Sjedinjenih Država Rajan Mekarti nedavno je najavio želju da organizuje diskusiju o mogućnosti preimenovanja vojnih baza koje nose imena u čast konfederacijskih generala.

Jakov Kedmi je, komentarišući trenutno stanje u Sjedinjenim Državama, primetio da je američko društvo potpuno izgubilo svu kontrolu nad zdravim razumom.

Nepriznavanjem ključnih ličnosti, koje su u različito doba direktno bile uključene u oblikovanje sadašnjih Sjedinjenih Država, uništava istoriju i kulturu njihove sopstvene države, a koje su temelj države.

„Uz dužno poštovanje, nisu crni robovi stvorili Sjedinjene Države, industriju, nauku, kulturu. To je stvorila bela populacija. Ukoliko oduzmete belo stanovništvo, pretvorićete Sjedinjene Države u Zimbabve“, zaključio je Kedmi.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. persida says:

  Dobro si im rekao, da nije bilo belaca jos bi bili na drvecu.

 2. milorad2 says:

  plaćeni "aktivisti" u stvari profesionalni bukači i kriminalni klanovi prave haos u USA uz pomoć odmetnutih delova bezbednsnih i vojnih organizacija.Ne treba zaboraviti da i pordoica klinton i porodica buš imaju MAFIJAŠKE korene i zato si i izabrani od strane vrhova korporativne amrike kao njihova lica na fasadi.Očigledni su recepti obojenih revolucija koji potiču iz iste te kuhinje i sada zaista postoji opasana potencijal za raspad USA ili velike nemire sa mnogo nasilja.ako federalna država ne reaguje na vreme a zadnji je čas njima će se desiti balkanski scenario raspada jugoslavije sa svim horor posledicama samo mutiplicirano do velikih razmera.Nisam srećan da vidim raspad USA na takav način jer ot je ogromna opasnost za sve redom u celom svetu,pošto se već vidi da se odredjeni delovi te države već ponašaju samostalno i sprovode neke svoje planove i namere ukod kuće i u INOSTRNSTVU pod američkom zastavom a bez ikakvog odobrenja ili znanja javnosti.Ako USA postanu otvorena diktatura sa nekim imaginarnim firerom na čelu,to je onda sasvim izvestan rat sa još nekom od super sila ili sa SVIMA REDOM ko im ne odgovara iz nekog razloga.Takav haos je pretnja SVIMA NAMA i zaista ne tznam šta je gore, špbeda obojene revolucije sa firerom na čelu i li totalni raspad i haos te države ali se treći ishod ne nazire na horizontu.U svakom slučaju oni su već bankrotirali i SAMO to će biti ogroman UDAR na čitav svet.Treba se bliže i tešnje povezati sa evroazijskom alijansom što se srbije tiče jer EU će pratiti USA direkto u pakao takodje.Samo oni koji imaju što manje posla sa njima ili imaju čvrste i KONKRETNE investicije će preživeti ovo što odlazi a da ne pominjem kovid paniku koja je očigledno u službi tajnih planova zavereničke elite sa zapada i njihovih korporacija.

 3. Svetski says:

  Naravno propašće narod usa ali ne duboka država usa. Jevrejski masoni su duboko vezani sa stvaranjem usa pa bi i oni trebalo da znaju da će ako se ne pokaju, i ne obrate u ime Gospoda i Spasitelja Isusa Hrista takođe propasti kao i svaki neznabožac. Ukoliko ne uskliknu za Ješua Mešijaha (Isusa Hrista) "Blgosloven koji dolazi u ime Gospodnje!" Neće videti spasenja, tako je zapisano u Svetom Pismu.

 4. M says:

  Kladim se s Kedmiom prorokom i expertom,u jednu kavu,da će Izrael propasti prije USA,i da ne zamara glavu previše s propašću USA,jer oni imaju u planu postojati duže od svih ostalih!Tako što sve ostale misle gurnuti u propast!S time neka se Kedmi bavi,korisnije je za stoku sitnog zuba!

 5. Nikola says:

  A ukrstanje izmedju bliske rodbine ce dovesti do kraja Izraela.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *