Izraelska tajna služba je krivac za 11. septembar?!

Izraelska tajna služba je krivac za 11. septembar?!

10 oktobra 2013

911_3Bivši direktor, odeljenja za strateške studije vojnog koledža SAD, Alan Sabroski, kog je intervjuisao američki internet radio American Free Press, tokom emisije izjavljuje, da američke obaveštajne službe poseduju konsenzus tumačenja događaja od 11. septembra 2001 godine i njegovih vinovnika.

„Tokom poslednjih nekoliko nedelja, konstruktivno sam komunicirao sa saradnicima i osobljem Vojnog koledža SAD-a, stacioniranih u komandnom štabu mornaričkog korpusa i 100 % ce saglasili u jednom: da je napad od 11. septembra bila „Mosadova“ provokacija. Definitivno. Ta tragedija, mnogim Amerikancima i dalje pretstavlja otvorenu ranu … kojima preostaje samo da razumeju to, da su ovo oni učinili! I ako oni ovo konačno shvate, Izrael će jednostavno da nestane kao nezavisna država“, – rekao je Sabroski.

Prema mišljenju ovog stručnjaka, pomoću ove provokacije Izrael i američke jevrejske zajednice su želele da uguraju Vašington u niz ratova protiv njemu neprijateljskih režima na Bliskom Istoku.

Događaji 11. septembra 2001 godine, kada je u seriji napada ubijeno 3000 ljudi, i dalje izazivaju burne debate u javnosti širom sveta. Prema istraživanju, broj ljudi koji ne veruju u zvaničnu verziju napada je u stalnom porastu. U 2012 godini, nekoliko hiljada arhitekata i inženjera su potpisali peticiju, gde kao jedini mogući uzrok rušenja kula Svetskog trgovinskog centra u Njujorku, navode kntrolisano vertikalno rušenje korišćenjem eksploziva, koji je unapred postavljen u nosećy konstrukcijy.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *