ИЗРАЕЛСКИ АВИОНИ ДОБИЛИ НОВ ЗАДАТАК! После овога ништа више неће бити исто! (ВИДЕО)

IZRAELSKI AVIONI DOBILI NOV ZADATAK! Posle ovoga ništa više neće biti isto! (VIDEO)

23 septembra 2018

Komandant izraelske vazduhoplovne jedinice, brigadni general Uri Oron, rekao je da izraelske vazduhoplovne snage moraju biti vrlo precizne u Siriji zbog prisustva Rusije u zemlji.

– Da li prisustvo Rusije ograničava aktivnosti izraelskog vazduhoplovstva? To nas izaziva. Moramo biti vrlo precizni. Ali to ne znači da izraelski avioni lete samo na izraelskom nebu – rekao je Oron.– Dolazak Rusa u Siriju je bila jedna od najjačih stvari koje su u poslednjih nekoliko godina oblikovale realnost na tom području – rekao je Oron, dodavši da su pre ruske intervencije „svi bili sigurni da će Islamska država osvojiti Damask“.

Oron je izrazio uverenje u sposobnost njegove agencije da dobije i prenese tačne obaveštajne podatke izraelskom vazduhoplovstvu kako bi im omogućio „tačne ciljeve bez velike kolateralne štete“, sa fokusom na navodno iransko prisustvo u Siriji. U petak je komandant Izraelskog vazduhoplovstva otputovao u Moskvu kako bi se sastao sa ruskom vojnom komandom kako bi razgovarao o nedavnom obaranju izviđačkog aviona Il-20 nadomak sirijske obale.

Od povratka iz Moskve, komandant vazduhoplovnih snaga izraelskih snaga susreo se s premijerom Benjaminom Netanijahuom kako bi razgovarao o većoj koordinaciji sa njihovim ruskim kolegama.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Deda Micko says:

    Bla, bla, bla. Pa, trt na kvadrat. Trla baba lan da joj prodje dan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *