Извештај ВБА (строго пов.- ко прочита магарац)

Izveštaj VBA (strogo pov.- ko pročita magarac)

27 januara 2015

Miha-Medenica-[kolumna] 67Piše: Mihailo Medenica

Izveštaj Vojnobezbednosne agencije, strogo pov. pojesti po čitanju (ne tokom konferencije za štampu), napomena za ministra odbrane Gašića- u ove papire ne uvijti špahlu i mistriju kao onomad, s onom vojnom tajnom koju ste potopili u razređivač i koristili za brisanje lepka za pločice s prstiju!

„Dana, jesenjeg ali prijatno sunčanog, baš onako prijatnog- kao nedelja bez Olje Bećković, naši momci, i to kakvi: stasiti, razvaljotke, baš onako lepi, svaka majka da ih poželi za zetove a bogami i snajke, jer kao institucija nemamo ništa protiv istopolnih veza, krenuli u pratnji premijerovog brata, poznatijeg kao „Alekov tebra“ i brata onog Malog, onog što će biti gradonačelnik Beograda na vodi, šefa svečane sale Skupštine grada za komemoracije, na nedeljni ručak kod Aleksandra Vulina.

Na nesreću, istog dana Beograd se nalazio pod policijskom blokadom zbog parade na kojoj nije bio Putin kao na našoj, ali jesu neke „topdžije“ kako su nas radio vezom izvestili operativci s terena…

Kako smo utvrdili da ipak nije reč o paramilitarnoj skupuni, već nenaoružanoj seksualnojv manjini, naši momci su u pratnji subjekata braće nastavili utvrđenom maršutom ka stanu Aleksandra Vulina, koji je za tu priliku umotao sarmice od zelja s Kosova i Metohije (na koje se dan ranije neopaženo ušunjao, pobrao svo zelje s Gazimestana i zakleo se Lazaru i Milošu da Srbija nikada neće priznati recept za sarmice kao Albanski), razvio kore za pitu po receptu baka Mire iz Požarevca i obukao staru uniformu komadanta odbrane mostova, koje nisu gradili Kinezi, a ni onaj pokvareni Đilas, onako pirgav i riđ, da obuče maskinru uniformu ne bi se znalo šta je on a šta uniforma, hahahah…

Ovaj, dakle, krećuću se utvrđenom maršutom i ne provocirajući nikog, naleteli su na odred osetno pijanih žandarma, od kojih su neki imali i igle u veni kao i belo oko nosa, vitlali pištoljima i pucali u saksije s cvećem po okolnim zgradama.

U trenutku kada su naši momci sa subjektima braće zaustavljeni na punktu, kraj kojeg je, da ne zaboravim, nekolicina žandarma urinirala, ispisujući „mlazom“ pogrde poruke protiv premijera na zidu i asfaltu, premijerovom bratu je stigla sms poruka od Vulina: „Svratite negde po beli luk, paradajiz i krastavac“, što ih je objetivno nateralo da pokušaju da prođu kroz kordon pijanih i „dopingovanih“ policajaca, kako bi stigli do piljare s druge strane ulice.

Sinisa maliNa pitanje jednog od žandara, koji se okrenuo ka njima, ispisujući „mlazom“ čitavu podrugljivu pesmicu protiv premijera i vlade: „Ko ste, bre, sad pa vi“, jedan od naših lepotna, možda i najlepši od svih, odgovorio je krajnje ljubazno: „Braća, pošli kod Vulina na ručak“, vadeći pištolj kako bi kundakom oterao komarca sa glave žandarma, očekujući da mu šlem bude na glavi, kako pravila službe i nalažu?!

Međutim, čuvši to „Braća“, čitav odred, što pijano- što drogirano, ustremio se na našu ekipu urlajući: „A, topla braća, je li?! E, pa sad ćemo da vam damo vaša prava! Zbog vas da dobijemo proširene vene od stajanja, vi da organizujete paradu, umesto vojske kad Putin dođe, pa da ponosno pokžemo tenkove i traktore, bre“ (još se nije znalo za našu paradu, ali to ih ne opravdava)!

Zatim je počelo batinjanje, pretukli su nam onako lepe momke, koja bi ih majka posle toga za zeta, koji bi tast prepisao kuću i imanje osobi koja ima posla s policijom, ajde recite?!

Da, pretukli su i onu dvojicu, braću, iako su uredno pokušavali da izgovore čija su familijaVulinScrnSht, iako je Vulin desetak puta zvao na mobilni i ridao: „Pustite ih, ‘ladi mi se ručak! Ako ste toliko hrabri dođite kod mene! Ne, pogrešno ste me shvatili, neću da se bijem, nego da se ne bace ovolike sarmice, a oni ako su hteli kroz kordon njihov bezobrazluk!
Lepo sam im rekao može ručak i bez salate, ali oni zapeli za paradajiz i luk, samo da bi vas isporovocirali. Inače, ako vas zanima ko je na vezi da znate nisam Aleksandar Vulin, već Ivica Dačić, tako napišite u izveštaju: „Dačić nas zivkao s Vulinovog broja i pretio“…

Epilog je nažalost poznat: žandarmi su i posle nemilog incidenta vratili igle u vene i nategli flaše, Vulin je posle nekog vremena došao sa šerpicom sarmica i domaćom pitom, a Nebojša Stefanović će sve da potvrdi ako treba- on je sve video, iako nije bio tu, ali nije čovek budala da ne veruje Vučićevim očima!

P. S. Ministre, samo još jedanput da zamolimo- izveštaj ima oznaku strogo pov. to podrazumeva da ne smete da ga čitate ni domaćinu kod kojeg ste pogodili posao, niti da pravite papirnatu kapicu od njega da se ne ukapljete malterom i krečom“!

(Dvaujedan.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. Zapadnjak says:

    Kako bi bilo da o tome malo porazgovaraš sa legendarnim Šutanovcem,naravno,ako smeš,a imao bi materijala za razgovor i za senzacije i za skandale,probaj,pametan si momak,a očito i vrlo odlučan da isteraš stvari na čistac.

  2. torrente says:

    Steta sto ovakav novinar radi u Sjevernoj Koreji. Da je u Srbiji, poredili bi ga sa Radojem Domanovicem.

  3. joka says:

    ODLICAN tekst, bez cenzure sto je vrhunski! Gospoda iz Sns koja su zaduzena da komentarisu ovakve testove i odredjene autore predhodno da procita tekst! Ovako stvarno ispadaju g......

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *