ИЗВЕСТИЛАЦ У БУНДЕСТАГУ ОТКРИО ШТА НЕМАЧКА ПЛАНИРА СА СРБИЈОМ

IZVESTILAC U BUNDESTAGU OTKRIO ŠTA NEMAČKA PLANIRA SA SRBIJOM

11 januara 2024

Izvestilac u Bundestagu za Zapadni Balkan Tomas Haker stao na stranu opozicije oko zahteva za ponavljanje izbora ali je i priznao šta se krije iza takve borbe.

Stavljanje Nemaca na stranu opozicije posle izbora je pritisak na Vučića da prizna Kosovo, piše Detektor laži na mreži Iks.

„Vučić ne predstavlja ključ rešenja za Kosovo, stalno smo imali blokade na Severu Kosova, bojkotovali su izbore za gradonačelnike, Sporazum je zaključio ali nije potpisao i samo delimično se sprovodi a za Srbiju će biti potrebno da i Kosovo bude u EU i Srbija! Srbija se mora odlučiti na čijoj je strani – EU ili Rusiji. Srbija mora da uvede sankcije Rusiji“.

KOMENTARI13 komentara

 1. TOS - 1A says:

  A šta drugo da očekujemo od NAVIVARVARA ŠVABA ?!!! Neće vam NACISTI ta priča proći.. ☝️

 2. Vujadin says:

  Koga će ovaj izvjestilac izvještavati poslije "požara" u Bundestagu i nestanka ove garniture "američkih nacista".

 3. Gagi says:

  Papagaji su naucili par istih reci i samo to verglaju. Mi Srbi, za razliku od njih, znamo da nikada u istoriji nisu realizovali ono sto su nam namenili, da nas trajno okupiraju i kolonizuju. Rade oni na tome polako i podmuklo preko svojih placenika i agenata, ali, uvek im se nekako omaknemo i posao ne zavrse do kraja. Takodje znamo, svabe su retko bili politicki samostalni i uvek su samo poslusnici i izvrsioci svog evropskog gospodara. Zbog toga je nasa istorijska borba za samostalnost briljantnija i velicanstvenija, uvek smo se tukli sa daleko nadmocnijim neprijateljem.

 4. Stop d wor in Kroejšija says:

  Uzimamo vas u obzir gospodo iz recesijske nemačke kao i lanjski sneg. Ako ste sila uvedite Rusiji zabranu letenja iznad Ukr.😁

 5. Petrovgrad says:

  Velika je i lepa Nemačka, kad počne da gori biće velika vatra. Lepa sela lepo gore.

 6. Rostand says:

  Rekoh ja da je glavno zlo za Srbiju odvratna nacistička Švabija.Za razliku od mnogih ja nisam zaboravio njihovu podlu i bjesomučnu antisrbsku propagandu s kojom su počeli na mlazni pogon čim se đubrad ujedinila.E grbavi Gorbačove sranje koje si napravio sad se mora teškom mukom ispravljati.

 7. milorad5 says:

  e baš nećemo da uvodimo sankcije rusiji...koje budale bolesne tamo glume političare,to bre sve engleski agenti...što ne vrše pritisak na engleze da se VRATE u EU:)...kad je to toliko dobro i važno za srbiju mora da je dobro i važno za englesku:)...i ova crtica"vučić je zaključio sporazum u ohridu ali ga nije potpisao"...JEL TO ONO "DŽENTLMENSKI SPORAZUM" ko sa rusima što je bio u vezi ne širenja NATO pakta na istok:)..ako je to uradio alal mu vera,malo da vidie kako balkanska gospoda mogu da budu džentlemeni:)...makmu im J. šugavu posle svih laži i nasilja oni se i dalje javljaju i bave srbijom,šta se bre trpaju i zašto su toliko opsednuti nemam pojma..sem možda zlata,srebra,uranijuma,platine i litijuma ja ne vidim nijedan razlog da nas ovoliko MRZE:)..možda je zbog uljnih škriljaca i par stotna milina tona nafte u stenama kopaonika,ne verujem da je zbog uglja olova cinka i bakra,to je trivijalno...dobičćše nemci jedan velki K iz srbije ,posle svega mogu samo da balave...

 8. padre says:

  Ja bi ovog čoveka pitao, zašto Srbija mora da odluči, na čijoj je strani? Koji je Nemaćka faktor, pa traži od zemlje, koju je okupirala barm dva puta, da odluči, dali je na njeno ili na strani zemlje, koja ju nikad nije dirnula? Ako ste se zavadili, izvolite, pobijte se, zašto bi Srbija morala da pomogne vama?

  • Rostand says:

   Švabosi su ovako počeli maltretirati i Grke pa su ekspres dobili tužbu od Grka za genocid u ww2,što su bubašvabe odbile i da razmatraju,ali su se odjednom ućutali i prestali sa gnjavljenjem Grčke.Šta Srbija čeka s tužbom,možda ne postigne mnogo,ali će im efikasno začepiti lažljive i podle njuške.

 9. Velika Metla says:

  U Nemačkoj imate nekih 20% normalnih ljudskih bića. Sve ostalo treba eliminisati iz knjiga živih. To nisu ljudi. Ko će od njih preteći neka međusobno reše.

 10. zajko says:

  Sve je to Vucko vec dogovorio, ovo je samo kuvanje i priprema ljudi da to prihvate,

 11. Zorobabel of ivl says:

  Taker Haker 😂

 12. padre says:

  Švabe bi prvo trebalo da se izvuku iz čmara Američkog, pa onda da daju savete i prognoze, toliko su se zavukli, da jim se ni rep ne vidi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *