ИЗВОР ТВРДИ: Путин прелази на ново место!

IZVOR TVRDI: Putin prelazi na novo mesto!

20 januara 2020

Putin planira novu ulogu za sebe kada mu 2024 istekne mandat. Ne verujem da će ići na mogućnost promene ustava i produžetka mandata, kaže politički analitičar Srđa Trifković.

Moji moskovski izvori predviđaju da će Putin „Državnom savetu dati i izvršnu moć a ne samo savetodavnu.On bi sa te pozicije mogao da nadzire sve strateške poteze Rusije a da pri tome ne bude svakodnevno angažovan u aktivnostima za koje nema afiniteta poput ekonomije, finansija itd.

Ne zna se još ko će biti Putinov naslednik na mestu predsednika Rusije ali je sigurno da neće imati ovlašćenja koja sada ima Putin.

Medvedev neće biti Putinov naslednik jer je prilično diskreditovan u Rusiji, smatra se da je i lično korumpiran.

Sa pozicije svetske politike jedina dva ministra koja su značajna su Lavrov i Šojgu a oni će tu ostati.

Ostatak izlaganja pogledajte u videu:

KOMENTARI3 komentara

  1. E.Lirsch says:

    Za svemudrog"cara" pripremaju "Zimski dvorac" u Petrogradu. Joscemo se nagledati lakrdija.

  2. milorad2 says:

    Putin je bio šef fsb trebao bi da se vrati na radno mesto na kom je bio,po mom mišljenju.Generalno demokratija je u ovom vremenu informatičkih ratova i specijalnih operacija UNIŠTENA.Jedino što mogu gradjani sebi da priušte je kamarila koja gleda makar osnovne interese društva iz kog je potekla ili kamarila koja radi za strane finansijske i vojne centre.U principu bolje su domaći lopovi nego domaći izdajnici, mislim da tu dileme nema.Sve ostale priče o SLOBODI i DEMOKRATIJI su umrle sa pojavom mikroprocesora to je sada jasno, a takve sisteme nadzora i kontrole koje su sada izgradili nije moguće ni srušiti ni obrisati. Ulazimo u paranoični elektronski konc-logor totalne kontrole i dominacije i tu čak ni politika kao socijalni metod dogovaranja i neke preraspodele više neće postojati sem eventualno kao rijailiti šou za one koji vole takve vrste zabave.Rusi su samo vrlo dobri učenici onih koji su to već odavno uradili u svojim državama na zapadu a kompletna opozicija u rusiji se svela na strane agente to je sada očigledno i to ne samo u rusiji već u nizu država uključujući i našu.Mi ovde imamo vrlo skučen izbor političkih opcija a kontrola vlasti je marginalna ali tako je isto i u USA ili engleskoj i zato je je teško bilo šta promeniti mirnim putem ili političkim organizovanjem.Zato buja terorizam , organizovani kriminal i društvo zapada masovno u patološka psihotična stanja i bukvalne izlive ludila povremeno.Sve je to proigrano u USA kao sociološki model VLASTI bez VLADANJA još 70.ih godina prošlog veka ali u vremenu opšteg zatupljivanja i glorifikovanog neznanja i gluposti to više nema ko da vidi. Zato politički gledano od politike nema NIŠTA a ni putin ni tramp nisu političari nego izvršni direktori mega korporacija koje se zovu rusija i USA.Sa te tačke gledišta korporativne uprave ovakve kadrovske rotacije i kombinacije su sasvim normalna pojava i kao takve se dešavaju u svim korporativnim državama a to je danas dominanatan model političkog uredjenja u svetu.

  3. Savetodavac says:

    Obrni, okreni Putin je malo dete u odnosu na Mila Đukanovića. Milo je na vlasti već 30+ godina. Još od 1979 kao srednjoškolac je uzjahao SKJ(savez komunista jugoslavije), 1989 kao 26-godišnjak je osvojio institucionalnu kontrolu u Cg. Već 1991 premijer... i dan danas ponosno jaše u svetlu budućnost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *