ИЗВРШЕНО ТЕСТИРАЊЕ НА АНТИТЕЛА У ЊУЈОРКУ: Смртност од КОРОНАВИРУСА је шокантна!

ИЗВРШЕНО ТЕСТИРАЊЕ НА АНТИТЕЛА У ЊУЈОРКУ: Смртност од КОРОНАВИРУСА је шокантна!

24 априла 2020

Према првим резултатима тестирања на антитела, око 2,7 милиона људи у Њујорку је вероватно било инфицирано коронавирусом, упозорио је гувернер Ендру Kуомо.

Резултати насумичног тестирања у Њујорку показали су да се од 3.000 грађана око 13,9 одсто опоравило од коронавируса, рекао је Kуомо на конференцији за новинаре, а преноси Раша тудеј.Док гувернер упозорава да су резултати прелиминарни и да варирају од округа до округа, као и државе, ипак је успео да доведе у питање поглед на вирус као „смртну пресуду за Њујорк“.

Наиме, нови бројеви показују да, ако се узме у обзир колико људи је „прележало вирус на ногама“, стопа смртности у тој савезној држави је око 0,5 одсто, што је знатно мање него што се раније веровало.

Њујорк је епицентар епидемије у САД и био је највише погођен заразом с обзиром на велику густину насељености.

Међутим, чак и у граду у коме је 21,2 одсто становника позитивно на антитела на ковид 19 (1,77 милиона људи), има 15.000 жртава, што је проценат смртности од 0,8.

Стопа заразе изван града је чак и мања, па је међу становницима Лонг Ајленда она 16,7 одсто, ток је у Вестчестеру и Рокланду заражено 11,7 одсто становништва.

У остатку државе позитивних је око 3,6 одсто, рекао је Kуомо.

Kуомо је казао да вирус не погађа пођеднако целу државу Њујорк.

Он је недавно најавио да ће држава бити затворена до средине маја и упозорио да не дозвољава никоме да се врати на посао без масовног тестирања.

Тестирање на антитела спроведено је у продавницама на 40 локација у 19 округа Њујорка и нису укључивали болеснике код куће и оне који су у болницама.

Резултати су слични онима до којих су дошли истраживачи у Санта Kлари, Kалифорнији и Масачусетсу, који су открили да је широко распрострањена асимптоматска и блага инфекција, посебно међу популацијом за коју се мисли да је не погађа коронавирус.

KOMENTARI5 коментара

 1. Kulak says:

  Da.Ovo je potpuni cirkus.Grip je daleko smrtonosnija bolest.A manipulatori su zbog bolesti od koje umire vrlo mali procenat stanovništva blokirali čitav svet.

 2. Erulian says:

  Nisu blokirali zbog bolesti, nego zbog vakcine. Umesto za 18 meseci već je spremna za koji dan.Jbg s l u č a j n o su je imali Englezi spremnu.Samo da provere na dvojici dobrovoljaca pa će Bilova szo da n a r e d i obaveznu vakcinaciju. Jbg istrošio se čovek red je da ispovraća novac. na svaki uloženi usd profit je 44 usd, malo li je?Uz vakcinu čipovanje g r a t i s!

 3. Portopranco says:

  Šta ja znam,u Trstu je preminulo par ljudi.Daleko manje od nekih drugih bolesti.A šta se to desilo u Bergamu i zašto je tamo odrasla i starija populacija pokazala slabu otpornost na koronavirus treba da bude istraženo.

  • padre says:

   Evo sad će, samo što nisu, koliko sutra informer će javiti rezultate1

 4. Biogradlija says:

  U Bergamu umiru,na jugu Italije niko.Čudno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u