Јаје јача потенцију

Jaje jača potenciju

23 septembra 2017

KOLIKO će neko biti dobar ljubavnik umnogome zavisi i od svakodnevnog jelovnika. Stari narodi su za ove svrhe obilato koristili sveže jaje. Kazanova je, tvrde dobro upućeni, neštedimice konzumirao jaja uoči svojih avantura. Zašto baš ovu namirnicu?

Jaje sadrži cink, vrlo važan za potenciju. Druge namirnice su uglavnom siromašne ovim mineralom. Tradicionalni afrodizijak žumance sadrži još i folnu kiselinu, vitamine B6 i B12, neophodne za oslobađanje histamina, bez koga, tvrde dobri poznavaoci, nema ni potencije ni orgazma.

Jaje sadrži i dve esencijalne amino-kiseline važne za proizvodnju neuroprenosnika, hemijske supstance u mozgu i nervnom sistemu. Jedna je norepinefrin, koja deluje na učenje i pamćenje, kao i na seksualno ponašanje. Ipak, sa jajetom kao afrodizijakom ne treba preterivati. Sedmično se može konzumirati najviše od tri do četiri komada.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Kosovac says:

    Evropska Unija ima dobro razrađen sistem. Kada se kod njih pojavi kontingent zatrovanih jaja, oni zabrane njihovu upotrebu, pa ta jaja izvezu u Srbiju. Da ne bi smanjivali cenu takvim jajima, oni angažuju nekog srpskog novinara da napiše kako su jaja za seks bolja nego vijagra, a prirodna su. Niko ne bi smeo da ruši novinarski ugled takvoj prodanoj duši, zato što bi se novinar pozvao na to da je on samo preneo rezultate ispitivanja američkih naučnika….. A pošto ovo o jajima predstavlja reklamni spot, zabranjeno je i da se komentariše sa strane i tako kvari reklama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *