ЈАПАНЦИ ТВРДЕ: Путин је највећи светски лидер, учиниће немогуће! ЕВО ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ…

JAPANCI TVRDE: Putin je najveći svetski lider, učiniće nemoguće! EVO ŠTA ĆE SE DESITI…

21 juna 2020

Ruski predsednik Vladimir Putin imaće vodeću ulogu u svetskom poretku nakon pandemije virusa korona, izjavio je ugledni japanski stručnjak za Rusiju, profesor Univerziteta Cukuba, politikolog Icuro Nakamura.

Prema njegovim rečima, glavni zadatak Putina je da udruži Rusiju, SAD i Kinu.„Putin poziva na konsolidaciju svih zemalja sveta, koja je neophodna za konačnu pobedu nad virusom korona. U cilju toga, predložio je sastanak lidera pet zemalja (stalnih članica Saveta bezbednosti). Glavni Putinov cilj je udruživanje Rusije, Amerike i Kine. Predsednik Putin će povezati Ameriku i Kinu, koje su sada suprotstavljene. U Putinovim rukama je vodeća uloga u svetskom poretku ‘posle korone’“, rekao je ekspert, komentarišući Putinov autorki članak o Drugom svetskom ratu.

Putinov članak je objavljen u američkom časopisu 18. juna. Ruski predsednik je izneo svoje poglede na Drugi svetski rat, uzroke i shvatanje rata u savremenom svetu. Pozvao je partnere da očuvaju istinu o istoriji, zasnovanu na činjenicama, i da govore o prošlosti samokritično i nepristrasno.

Ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov rekao je da je Stejt department zainteresovan za predlog Moskve da se održi samit „nuklearne petorke“.

KOMENTARI2 komentara

  1. Čist je ko Suza says:

    Putko biti car, ali kakav? Shvatio je da od ove korone može da izvuče neki maksimum u korist ruskog carstva, i zaista, on je okrenuo neke stvari što će tek da se pokaže, (Japanci skapirali) Putin vodi sada na svom frontu i ovu vrstu borbe, sarađuje i ima upliva u glavnim stvarima oko liderstva u vezi još jednog Korona fronta, shvata da svuda treba da pobeđuje i bude aktivan u svemu, nije se ogradio i ne ignoriše nijednu bitnu stvar. Taj princip mora da skine sankcije Rusiji i da ga ubaci u vrzino kolo na šta se i odlučio jer smatra da može da povede kolo da bi tako i povećao svoj uticaj. Amerikanci su palikuće, a sam Putin se izjasnio da su on i njegovi Rusi postali vatrogasna jedinica.

  2. Archelay says:

    Ako su Japanci dosli do takvog zakljucka,to je tako.E sad da ne pricam o njihovoj superiornosti u svim sferama i pored toga sto su pod okupacije Jenkima od 1900 god,do danas.Pokusaj da se rusi autoritet licnosti poput Putina je tragicno posebno za nas koji zivimo na Balkanu.Bez njega i gorostasi poput Rusija,Kina,Indija i Turska mi danas bi bili robovi a Balkan,olupina.Samo dezoriontirana osoba moze da izrazava cinizam cime bi lecio frustracije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *