JAROŠ: Ako smo mogli da zbacimo Janukoviča, zbacićemo i Porošenka

JAROŠ: Ako smo mogli da zbacimo Janukoviča, zbacićemo i Porošenka

24 oktobra 2014

jaros2354345456Lider ukrajinskih ekstremista – šef Desnog sektora Dmitrij Jaroš pripretio je šefu države Petru Porošenku novim prevratom.

Doduše, naglasio je: ukoliko se Porošenko upusti u „izdaju nacionalnih interesa”.

Za ovo je Jaroš iskoristio predizborni miting u Ternopolju i njegovim učesnicima otkrio da je upozorenje u tom smislu već lično saopštio Porošenku.

Jaroš je u Ternopolju podvrgooštroj kritici nedavno doneti zakon o „posebnom statusu nekih delova Donbasa”. Pritom je rekao i ovo:

„Doći će vreme kada će ukrajinski narod oceniti taj zakon. Moguće je da će to vreme doći veoma brzo. Ako smo zbacili Janukoviča – zbacićemo i Porošenka”!

KOMENTARI2 komentara

  1. niki says:

    Ovaj fasista ne moze da ceka dok izbori prodju,jer ovo primirje je isto primirje kao pred presednicke izbore i kad izbori prodju opet cej da napadnu Dombas.Katastrofa je sto u zemlji sa oko 80% pravoslavaca katolici i jevreji sve drze u rukama i u vladajucim strukturama nema pravoslavaca jer oni nisu podobni.Glavni cilj im ovih 80% pravoslavaca da gurnu u rat sa Rusima medjuti do sada je samo Rus ovu fasisticku furdu unakazio za 7 dana kod ilovajska i trebace im vremena da se oporave.Ali naravno ovu gamad podrzava celi demokratski svet i naravno i nasa vlada.

  2. Rade Bukarar says:

    samo napred koljite se

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *