ВУК ДРАШКОВИЋ ПОНОВО ШАМАРА СРБИЈУ: Може Србија и без Косова!

VUK DRAŠKOVIĆ PONOVO ŠAMARA SRBIJU: Može Srbija i bez Kosova!

16 oktobra 2015

vuk-draskovic_3276Građanima Srbije mora biti predočeno šta će sve biti ugroženo, i to najdramatičnije, ako odluče da podižemo kosovski zid prema EU i Zapadu, izjavio je lider SPO i bivši šef diplomatije Vuk Drašković.

„Surovo bi, i ekonomski i demokratski, postradala cela Srbija. Žrtva haosa, beznađa i propadanja i države i naroda bili bi, takođe, i Srbi sa Kosova. Patrijarh srpski govori: „Srbija bez Kosova je trup bez glave“. To znači da je Srbija mrtva, da je nema, već 15 godina. Srbija je u mukama, i to velikim, ali je Srbija, i bez izgubljenog Kosova, živa, hoće i mora da živi“, navodi Drašković u autorskom tekstu za „Danas“.

Prema njegovim rečima, Srbija mora „da ojača, da se uspravi, da stekne moćne saveznike, da se odveže od mrtvih mitova i, na žalost, još živog poretka koji je i skrivio gubitak Kosova“.

Pročitajte još:

VUK DRAŠKOVIĆ: Srbija mora odmah u NATO!

VUK DRAŠKOVIĆ je politički lažov i prevrtljivac, kakvog odavno nije rodila naša majka

On smatra da je, ako će na referendumu ili vanrednim izborima građani Srbije odlučivati između „odbrane Kosova“ i članstva u EU, obaveza i Vlade i Crkve i Skupštine i SANU i svih medija, da narodu saopšte punu istinu o tome šta se to „brani“ i kakve će, neizbežno, biti pogubne posledice opredeljenja za „odbranu Kosova“.

„Velika je i silna država Kina, koja nam, uz Rusiju, u SB UN, „čuva“ Kosovo u Srbiji. Za ozbiljno promišljanje je i da li je, baš, prijateljski kada vas neko podstiče da branite ono što nemate, uz rizik golemi da postrada i ono što imate?“, piše Drašković.

KOMENTARI24 komentara

 1. mija says:

  Ovom još nisu javili da je predstava završena, da više nema šale, da se u Srbiji zna ko je on stvarno?

 2. pravda says:

  Vuče Brankoviću Kosovo je zemlja Srpska a na kosovu živi minoran broj šiptara koji mogu ostati ostali su izbjeglice koje neće moći da dobiju azil na Kosovu.

 3. Steva says:

  On mora da je preskocio terapiju,pod hitno na psihijatriju na kontrolu.

 4. marko says:

  Sta mu kum Seselj na to kaze?

 5. deda mraz says:

  Glupi Srbi iz Srbije nikako da shvate da crveno-zuta mafija tj. sljam i olos sa najveceg dna od 90-tih godina uvek velikog vodju biraju koji nije iz Srbije i logicno je da bi zastitili sebe i svoje smrdljive usljive potomke sa Dedinja.Nije slucajnost da je Milosevic bio Crnogorac,Djindjic iz B.Samca iz Bosne,Draskovic usljivi politicki komesar kabineta Mike Spiljka iz Hercegovine, Vucic Svapski konjusar iz Bugojna iz Bosne, Tadic sa Romanije iz Bosne i sta da vam vise kazem osim da se pobrinemo isto kao i Rusi koji prvi put imaju Rusa za predsednika i da mi trazimo Srbina za premijera jer nam je to jedini spas.Ne mislim apsolutno nista lose o Srbima iz drugih delova stare Srbije jer su ovo izrodi Srpskog naroda, a nasa usljiva crveno-zuta elita je deset puta gora od njih jer je ovo njihova politika a ovi smradovi samo to sprovode.

 6. Slavica Jovanovic says:

  9. marta 1991. godine Vuk Drašković i Danica Drašković Crnogorka angažovani su od Vatikana i Vašingtona da u Srbiji prave demonstracije izazivajući haos i koristeći pometnju postave svoje crnogorske kadrove slepo odane Americi u cilju katoličenja Srba i proterivanja Pravoslavlja! Iza 5. oktobra 2000 godine takođe stoji SPO koji je palio i pravio rasulo po Beogradu plaćen američkim .dolarima Član SPO Vladan Dugonjić iz Lipolista "proslavio" se po šamaranju Spomenke Jović po pljuvanju iste , otimajući joj mikrofon iz ruku i fotografišući se s njim kao svojim ličnim trofejom , sa žaljenjem konstatujući da je to čekao punih deset godina još od 9. marta 1991 godine . Znači čekao da istuče ženu deset godina i to na njenom radnom mestu . Zbog čega Međunarodne organizacije za zaštitu žena žrtava nasilja nisu odreagovale ? Ali nikad nije kasno . 5.oktobar iza koga se krije izdajnički SPO kada su prebili srčanog bolesnika Milorada Komrakova , palili sve redom da bi optužili druge . Udruženju Novinara Srbije još ranije sam poslala dopis i predlog da se novinari među njima i Spomenka Jović rehabilituju , jer se dogodio državni udar od strane Crnogoraca u režiji Amerike i plaćen dolarima . Slepci Vuk i Danica Drašković na početku svoje izdajničke karijere nisu imali ni gaće a sad su pljačkama udruženi sa kriminalnim grupama opljačkali pola Srbije . Tih crnogorskih kriminalaca najviše ima u policiji . Vuka Draškovića i Danicu Drašković proterati iz Srbije i oduzeti im nelegalno stečenu imovinu , jer finansijeri SPO su uglavnom narko - dileri . http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2000/10/07/srpski/R00100604.shtm

 7. Slavica Jovanovic says:

  DA SE VUK DRAŠKOVIĆ ŠTO HITNIJE ISPORUČI HAGU ! http://www.peticije24.com/108163

 8. Slavica Jovanovic says:

  DRAGAN HAZLER JEDAN OD OSNIVAČA HRVATSKE AKADEMIJE ZNANOSTI I UMETNOSTI DIJASPORE I PREDSEDNIK HAZUDA PREDLAŽE HRVATSKOM PRAVOSUĐU DA SE NAPIŠE OPTUŽNICA PROTIV VUKA DRAŠKOVIĆA I ZLOČINA NJEGOVE PARAVOJNE FORMACIJE http://www.cro-eu.com/forum/index.php?topic=3269.msg9164#msg9164

 9. Slavica Jovanovic says:

  Da se svi Crnogorci NATO krice i dousnice koji se skrivaju pod plastom Vatikanskog SPO hitno najure govnavim motkama sa funkcija u Srbiji jer su ameriski spijuni i protivnici Pravoslavlja isto ko i Crnogorka Danica Draskovic Papina klimoglavka Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima http://www.peticije24.com/peticija_za_ukidanje_povlastica_crnogorskim_studentima

 10. deda mraz says:

  Ali je dobro ovo sta ovaj smrad prica jer je nam javno kaze da njih Srbija uopste ne interesuje i da cej nas slomiti i unistiti kada im damo tapiju na Kosovo.Dokaz za to je Kipar i nikada nisu Kipar uslovljavali da prizna okupirani deo od strane Nato Turske i to uopste nije bio problem da ih prime u EU i to,pitanje niko ne postavlja.Nama se postavlja je se vidi da preko ovih petokolonasa mogu sve legalizovati.

 11. Meri says:

  Tog 09.03.1991. god. na drugom kraju zemlje srbi iz Hrvatske bili su napadnuti najviše na Plitvicama, ali bilo je i drugih kritičnih delova, imali su Srbi krajišnici šta da vide na beogradskoj TV, kad je pijani Vuk Drašković okupirao srpski parlament i uglavnom ponavljao "Nedajte našu decu"..., zapravo tad je JNA još uvek nekako funkcionisala i očekivali su bar neke kraće vesti, nisu ni očekivali da im treba ni neka posebna javna podrška iz Beograda, kad ti kuća gori nije ti do priče. Istovremeno je stigla i vrlo ružna poruka iz Zagreba naime u Zagrebu je hrvatska mladež sa ovacijama i u velikom broju dočekala bivšeg komandanta logora Jasenovac, ustaškog zločinca Dinka Šakića. Znači učestvovao je u medijskom ratu protiv tog dela srpskog naroda, ali to mu se dešavalo i mnogo puta kasnije. Da ne podsećam na celokupnu istoriju bivše Jugoslavije i ratove 90-tih ovaj nakaradni političar sa navodnim pravom na drugačiji stav i drugačije mišljenje ustvari uvek medijski radi protiv države Srbije, protiv njenog ugleda i protiv normalnih interesa srpskog naroda van Srbije i uvek je sinhronizovan sa onima koji nam rade o glavi. Šta rade naše službe bezbednosti, zašto spavaju, gde je policija, gde je tužilaštvo, šta rade sudovi, da li mi uopšte imamo nezavisno sudstvo? Ne može neko ko je osnovao stranku, da se krije od zakona i da mu se gleda kroz prste eto zbog demokratskog pluralizma i parlamentarizma...Ovo bi trebalo da važi za sve političare i funkcionere, ali Vuk Drašković je možda najuočljiviji primer dokle to može da ide. Moramo napraviti neki ozbiljniji zakonski okvir, ko uopšte može da bude političar i šta političari i funkcioneri nikako ne smeju da urade.I sad nas nagovara na greh da odradimo amputaciju Kosova. Računa sa manje upućenim, možda plašljivim, a možda i manje umnim gradjanima. Mogu da mislim kako se Srbi na Kosovu osećaju kad pročitaju ovakav članak.

 12. Slavica Jovanovic says:

  Sve to rade Crnogorci Vatikanske sluge i Danica Drašković Milogorka i kriminalac , špijun Zapada ! Sve to rade Crnogorci Vatikanske sluge! http://www.intermagazin.rs/procitajte-jedno-pismo-iz-1969-godine-kojim-je-zapocelo-rusenje-pravoslavlja-u-crnoj-gori/

 13. Slavica Jovanovic says:

  Hoćemo naziv ulice u znak sećanja na žandarma Stevana Sinđelića! http://www.peticije24.com/stevansindjelic

 14. teletabis says:

  Jadni Vuk, bio i ostao budaletina.

 15. aca says:

  ko vise slusa ovu prodanu dusu americka nistarija olos....

 16. vasilije savic says:

  ljudski um je ogranicen a ljudska glupost neogranicena.tako da mu ne treba zameriti!ALItreba onemoguciti da se obraca javnosti , na ovaj nacin drzava stoji iza njega!KO JE ON? Predsednik jedne stranke koja izumire, ali nikako da izumre i predsednik!

 17. rade says:

  Ima pravo da priča šta god mu MILO. Nikada mi nije bio nešto po volji.

 18. Meri says:

  Nije problem da je samo glup, nego što je štetan, a po ponašanju i vremenu kada izjave daje ostavlja utisak da je najverovatnije strani plaćenik. Greh je, nečovečno je, kad nekom gori pod nogama da se neko, bilo ko iz Beograda, bavi javno demagogijom i defetizmom. Kakav on to cilj ima? Izgleda da ravnodušno razoruža i uništi do kraja napadnutog čoveka, sunarodnika ili sugradjanina.

 19. miodrag says:

  OVAKVIH NIŠTARIJA JE PUNA SRBIJA. NJEGOVA NIŠTAVNOST NIJE SAMO EMANACIJA LJUDSKOG TRULEŽA VEĆ I KNJIŠEVNOG NIŠTAVILA.ŠPOZNATI AUSTRIJSKI PISAC JE ZA NJEGA REKAO DA NJEGOVA BABA BOLJE PIŠE OD DRAŠKOIĆA. I ZAISTA NEGA KAO PISCA MOGU DA SLAVE SAMO ONI KOJI VOLE PETPARAČKE ROTO ROMANE. NJEGA NIKO U SRBIJI NE SMATRA OZBILJNIM PISCEM , AKAMOLI POLITIČKIM AUTORITETOM. ETO NAMA JOŠ JEDNOG VELEIZDAJNIKA U KORPORACIJI SA NJGOVOM GOSPOM IZ IZLOGA CRVENIH FENJERA. SRBIJA NIKAD NE BI DOŠLA U OVAKVU INFERIORNO-BOLESNU SITUACIJU NAPONIŽAVAJUĆE DRŠAVE U EVROPI DA NIJE TAKVIH ČISTAČA ULICA KOJI SE VELEIZDAJOM IZDIGOŠE DO NESLUĆENIH VISINA KVAZIPOLITIČARA I KVAZIPISACA. dA LI POSTOJI UOPŠTE NOKO BIĆE KOJE SEBE SMATRA NORMALNIM DA OVOG GMIZAVCA OD ČOVEKA SMATRA POLITIČAREM?

 20. Rašo says:

  Treba uvest zakon po kojim se kažnjava svaka vrsta javnog odricanje srpske teritorije, kao državnu izdaju!!! Ovaj je još prije 5 Oktobra zaslužijo da ga proteruju iz države i da mu se oduzmu sva građanska prava!!!

 21. zoran72 says:

  zapad ce morati da dovede na vlast nekog ko ce bez reci priznati kosovo u nase ime i debelo ra ga nagradi a nama ce da cestitaju kako smo velike demokrate i reformisti,morace jos jedna generacija srba da se bori za kosovo kad tad

 22. Republika Srpska says:

  Koliko ima Vukova Draškovića. Jedan je tjerao sve muslimane iz Srbije. Drugi je napisao Nož i mnoge druge knjige i bio dobar pisac. Treći je pljunuo na sve to i okrenuo se za puni krug i postao Evropejac i to onaj koji je u stanju da proda Kosovo za ništa, za obećanje da će biti nešto, za šaku Judinih dolara. Sram ga bilo.

 23. ZORAN says:

  Može li ova protuva, ljdska bubašvaba bez droge?

 24. Slavica Jovanovic says:

  TRAJNO ZABRANITI CRNOGORCIMA DA BUDU RUKOVODEĆI KADROVI U SRBIJI http://www.peticije24.com/128180

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *