ЈАВНА ТАЈНА! Хрват је у ХАГУ писао оптужницу ПРОТИВ ПУТИНА! (ВИДЕО)

JAVNA TAJNA! Hrvat je u HAGU pisao optužnicu PROTIV PUTINA! (VIDEO)

13 septembra 2023

Hrvatska hapsi Srbe koji dođu nekim poslom u Hrvatsku zbog objava na Fejsbuku, jer je u Zagrebu formirana grupa u policiji koja prati profile po društvenim mrežama, i onda kad neko ulazi u Hrvatsku, gledaju da li je on kačio nešto što vređa osećaje Hrvata, izjavio je Savo Štrbac, nekadašnji zadarski sudija i predsednik Verifikaciono informativnog centra „Veritas“, prilikom gostovanja u emisiji Luča jutjub kanala Pravi odgovor.

Tako, prema njegovim rečima, hrvatske vlasti hapse i osuđuju prekršajno na zatvorske kazne ili nekad novčane, Srbe koji okače krajišku ljubavnu pesmu „Jovan Dalmatinac“, slike košarkaša Raduljice sa kokardom na kojoj piše „Vrati nam se vojvodo na Dinaru ponovo“, zbog slike Krajišnika ispred crkve Sv. Marka u Beogradu gde je na obeležavanju pogroma istaknuta i zastava Ravnogorskog četničkog pokreta, zbog slike Draže Mihajlovića iz američkog Tajmsa 1942. godine, zbog fotografije na kojoj se u pozadini vidi slika Draže Mihajlovića na ulazu u Četnički dom u Indijani…



– A takvih četničkih domova imate po Americi, Australiji i Velikoj Britaniji mnogo, i ja kad sam gostova bio sam u takvom domu. Vi kad hoćete da gostujete tamo kod Srba, nemate ni gde drugo gostovati nego u četničkom domu – objasnio je Štrbac.

Upitan da li će Srbi biti hapšeni uskoro i zbog slika kralja Aleksandra Karađorđevića, rekao je da to uopšte nije šala i da to može da se desi.

On je govorio o tome kako Hrvati podižu hiljade optužnica za ratne zločine protiv Srba, a da krivično delo pobune, iako je proglašena opšta amnestija, ne sprovode, već svakog pojedinačno Srbina „češljaju“, kako bi mu natovarili neku optužnicu. Osim toga, kako je rekao, Srbija Zagrebu izručuje izbegle Srbe protiv kojih Hrvatska podigne optužnicu.

– Srbija je Hrvatskoj izručila najmanje sedmoricu Srba izbeglica. Srbija ne da državljanstvo kada je neko procesuiran za ratni zločin u Hrvatskoj. Da im je dala državljanstvo ne bi ih mogla izručiti. Ljudi su manji od makovog zrna, ne smeju da uzimaju ni dokumente, žive u mišjim rupama kako se to kaže, bojeći se da će ih neko izručiti – upozorava Štrbac na ponašanje Beograda.

On je otkrio i da „Ukrajinci uče od Hrvata kako se neprijatelji procesuiraju za ratne zločine“.

– I već je preko 100.000 Rusa procesuirano za ratne zločine. To nije nikakva tajna, i time se hvale i Ukrajinci i Hrvati. Hrvati su još u avgustu prošle godine uputili u Ukrajinu svoju delegaciju iz njihovog državnog „odvjetništva“, odnosno tužilaštva. Tu delegaciju je vodio njihov dugogodišnji državni tužilac, koji je tri puta biran za državnog „odvjetnika“, odnosno tužioca, a sada je u penziji. I poveo je najbolje ljude.

Njemu se pripisuje da je autor optužnice protiv Putina koju je podigao Međunarodni krivični sud u Hagu – kazao je Štrbac koji je u emisiji otkrio ime i prezime ovog poznatog hrvatskog tužioca.

On je rekao da se procesuiranje neprijatelja pokazalo kao najefikasniji metod sistematskog čišćenja.

– Isti je cilj i u Hrvatskoj i u Ukrajini i na Kosovu i Metohiji, a to je smanjiti Srbe, odnosno Ruse, na nekakve procente koji neće biti remetilački faktor – istakao je .

Detaljnije o svemu saznajte u emisiji na jutjub kanalu Pravi odgovor:

KOMENTARI



7 komentara

 1. Gagi says:

  Kome se ovaj "srbin" obraca sa svojim decenijskim ispraznim pricama. Za SVA ova pitanja koja saopstava Srpskom narodu, neka pita one odgovorne koji su tada vodili politiku i koji nisu obezbedili ni vodu kada su bezali u zivotnu sigurnost. Kome se on to obraca, nama iz Sumadije koji smo svim silama i Srpskom dusom branili njihovo ognjiste i nase Srpsko postojanje. Oni se sada setili svoje iskonske duse i predaka, kada ih je nacionalista i patriota onako prodane i izdane od tadasnje vlasti i vojske "zivotno obezbedio", jel,da. Nemojte da lajete bezveze, za taj cist katokicki prostor ste pripremani decenijama unazad. Sami ste navijali za sve TO. Kao sto ste bili ranije, takvi ste i danas. Svi oni koji su ostali sakati i invalidi na Vasim kucnim pragovima, danas su nevazna beda bas isto kao sto ste Vi. Nije SRBIMA puno potrebno da prepozna ko sta prica i kako je organizovao svoj "uspesan" zivot u odbrani Srpstva. Ovaj se nesto kao javlja i bori, svi ostali cute i pojma nemaju ko im je napravio tu zivotnu kataklizmu. Nemojte da se uzbudjujete "srbi", bice Vam jos gore i crnje. Banda je napravila uspesan eksperiment i videla da moze da radi sta hoce. Kerovi oko sela neka laju, kada lavez bude nepodnosljiv, bacice im neku kosku.

 2. Gagi says:

  Brate Savo, jesi li se ikada zapitao, gde si to pobegao. Iz latinice si opet dosao u latinicu. Da neces mozda da promenis ceo zapad koji je i kod nas, koji Vas je izjurio iz latinice u latinicu. SVA ta borba je prica za malu decu dok se zivi u savremenoj udobnosti. Tu Srpsku borbu su, nazalost, vodili oni koji su danas nepoznati i ispod zemlje, neko je "srecni" invalid. Orgijate svojom nacionalnom retorikom, uz parastose naravno i "duhovnom" podrskom koja nema efekata a na ceni je. Bla,bla,bla. ZAMERAM Savi sto uzaludno tosi svoju namucenu zivotnu dusu, ima nebrojenih takvih podataka koji svedoce o nasem stradanju. I, nikome nista. Mi prodajemo nase najmilije za stanove i neku sigurnu zivotnu neradnicku apanazu. Tako su nas dresirali, ne vidimo nase stradanje i rasprodaju nase drzave, samo vidimo i skacemo na datu nam milosrdnu kosku. Sta to radi Sava, bavi se analitikom koja nikoga ne interesuje, narocito sve ove koji divljaju po napacenoj Srbiji pune jada i cemera. Da li je normalno toliko zivotno izivljavanje kada je dusa bolna i toliko napacena. Ostaje mi da konstatujem, ja nisam normalan kada pisem o svim ovim moralnim deformacijama koje su opste prihvacene u nasoj okupiranoj Srpskoj drzavi. Molite se Srbi, danju i nocu. Da nam je zdrav i ziv vlasnik ovakvih nasih zivota, sta bi tek bilo da vlast i fijoku zauzmu ovi neizivljeni ciji hedonisticki bes nema granica. Ti i takvi bi verovatno sa Brijona i Splita gde letuju krenuli da oslobode Srpsku krajinu. Nema nam druge, od najgorih biraj najboljeg.

 3. Petrovgrad says:

  Ukrajina i Hrvatska su prvo bile fašističke tvorevine, posle toga komunističke.Hrvatska je bila nezavisna za vreme Pavelića, kao Ukrajina za vreme Bandere. Mene tu ništa ne čudi.

 4. Protokoli hrvackih ludaka says:

  Taj tuzilac prezimena BAJIC, dokaz je da su Srbi veoma koruptivan narod koji lako proda svoju pripadnost za novac, neki za radno mesto (ne samo visoko nego i najniže), mi to treba sebi da priznamo. Postaviti pitanje sebi bi trebalo, zasto MI imamo takav sistem koji koji narodu ne daje vise nego radje daje korporacijama stranih okupatora sa fašističkog Zapada,koji ne uzvraća adekvatnim zakonima na zakone koje izlasavaju okolne drzavice na štetu tamošnjih Srba koji sebe jos uvek nisu prodali i koji se nisu preusmerili, zasto nasa država odbija da pomogne i današnje izbeglice iz tih državica zapadno od nas medju kojima sam i ja sam...sve to kod nas stvara antipatiju za svoj narod i dvoju državu i nije uopsze cudno da sama Srbija (i RS isto tako) svojim necinjenjem i daljnjim ponizavanjem,pre svega ekonomskim ali i medijskim, prosto gura Srbe da zamrznu svoj narod i državu. Nema goreg gazde od srpskog, nedao ti bog da radiš za Srbina jer para nećeš videti, Svajcarska svom narodu omogućuje da ko god radi preko hipoteka ako žele poseduju po 3-4-5 stana, i time stimulisu i privredu, kod nas je sve nastimano da zarade samo investitori koji su deo gradjevinske mafije skupa sa lokalnim gradskim uredima urbanizma sa kojima imaju dil u manipulisanju orostornim planovima tako da samo zarade oni, načelnik urbanizma i njegova stranka na lokalu a vlasnik zemlje da bude i dalje beda kada se izgrade zgrade ma njegovom; u Svici bi bio milioner i nastavio bi da ulaze i sam bude bogat i stimulise privredu i sam, kod nas gledaju samo kako da narod bude roblje i dalje. Normalno da ce taj da potera i svoj narod i državu i religiju dodjavola i ode samo za pasos koji mu nudi da radi za neke pare koje i nisu mnogo velike ali nisu mi tako bedne ko ovamo i kakva takva nada i postoji.

 5. Pingback: JAVNA TAJNA! Hrvat je u HAGU pisao optužnicu PROTIV PUTINA! (VIDEO) – Sedma Sila

 6. persida says:

  Rusija nikada nije kaznila Hrvatsku drzavu, sta god Hrvatska radila. Tako ce i ovo proci nekaznjeno. Rusiji je Hrvatska daleko znacajnija od Srbije i samo bolesni fanatici to ne vide.

 7. Teks says:

  Rusija je Hrvackoj isporučila devedesetih godina i protivavionski sistem S 300. Toliko o ljubavi Rusa i Srba ili Rusa i Hrvata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *