ЈАВНА ТАЈНА – НАТО је већ ушао у УКРАЈИНУ

JAVNA TAJNA – NATO je već ušao u UKRAJINU

18 decembra 2021

NATO se kreće prema Rusiji i Moskva ne može to ostaviti bez odgovora, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„Mi i bez članstva Ukrajine u NATO vidimo kako Alijansa postepeno počinje da apsorbuje i da ulazi na teritoriju Ukrajine. Prvo se pojavilo odbrambeno oružje, pa savremeno visoko tehnološko, onda se pojavilo ofanzivno, onda oružje dvostruke namene, onda su došli NATO instruktori koji su obučavali ukrajinske vojnike kako da koriste ovo složeno naoružanje i tako dalje. NATO već puzeći ulazi u Ukrajinu“, rekao je Peskov televiziji „RTVI“.On je naveo da Ukrajina već na zvaničnom, faktički na zakonodavno nivou, izražava svoju nameru da uđe u NATO i dodao da je to veoma loše za Rusiju, jer će na taj način vojna infrastruktura NATO-a početi da se kreće ka granicama Rusije.

Peskov je zaključio da NATO-a povećava svoje prisustvo na teritoriji Ukrajine i da Rusija ne može da ostane ravnodušna na to.

Kijev i zapadne države u poslednje vreme izražavaju zabrinutost zbog navodnog intenziviranja „agresivnih dejstava“ Rusije u blizini granica Ukrajine. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da Rusija premešta trupe unutar svoje teritorije i po sopstvenom nahođenju. Prema njegovim rečima, to nikome ne preti i ne treba nikoga da brine. Moskva je više puta izražavala zabrinutost zbog povećavanja snaga NATO-a u Evropi. Kremlj je isticao da Rusija ni za koga ne predstavlja pretnju, ali da neće zanemarivati dejstva koja su potencijalno opasna po njene interese. U Rusiji su ove optužbe u više navrata demantovane, ističući da se uglavnom koriste kao izgovor za dovođenje više snaga i tehnike NATO-a na granice zemlje.

KOMENTARI11 komentara

 1. E.Lirsch says:

  Posle Kijevskog Majdana svakoj budali je to moralo da bude jasno sta ce se dogoditi. Kremaljska jajara podvija rep i eto mu "zapadnih patrnera" u Jukrejn... Bogtemazo. A Rusi kmece i mjaukaju. Cuti i radi ili podvi rep i gradi gasovode. Gas moze i u "traktor da se sipa", bre!

 2. Gardista says:

  Opet ce zapad gurnuti naoružanje glupim Ukraincima da se pobiju sa bracom Rusima. A zajedno su ih slicne 45 te oterali sa svoje zemlje. Sad rade pametnije samo ne prate istoriju usijane glave.

  • Pendrek says:

   ...njima je cilj da od UA i deo Rusije stvore hazarsku drzavu koja ce biti jednoga dana spojena sa velikim Izraelom. Daj Boze da nisam u pravu.

 3. persida says:

  A Putin toboze to ne zna, opet govori i saradnji, nudi neki papir da lazovi potpisu.

 4. Beli Orao says:

  Nisu ameri i NATO tek tako dizali prašini kako se Rusija približila ukrajinskoj granicu , vika na vuka dok lisica kokoši odnosi ! Tipična zapadna taktika ! Putko znaš li šta ti je raditi , udari po gamadi , uništi glodare jer ako ti u kuću uđu gotovo je sve za slavenski svijet !

 5. Beli Orao says:

  Ovo više nije pet do dvanaest već minut preko !!! PUTINE ………….!!!!

 6. Sančo Pansa says:

  Oni su preterali u provokacijama Rusije, te prema tome teško je razumeti zašto Putin njima ne odgovori žestoko, jer nije jasno dokle Rusi mogu d tolerišu ovo...

 7. Ovcoizovani covid idioti says:

  Uskoro ce propala USA i EU pokrenuti svoje robove tzv.bisnjake i tzv.hrvate da pokrenu rat na RS i tzv.ukrajince da pokrenu rat u tzv.ukrajini, i to istovreneno. Odavno, godinama unazad to govorim, i evo, sad dolazi.

  • Ovcoizovani covid idioti says:

   ...prilika da Rusi i mi povratimo sve teritorije izgubljene 90-ih i iskorenimo sve svoje neprijatelje.

 8. Rafmanjinov says:

  Trulom satanističkom zapadu, treba rat,kad ga počne to će biti početak njegovog kraja, stare pogane satanističke kurve, dobiće glogov kolac u srce,i završiće se sa tom aždajom. Rusija je svesna svoje Moći,i zna da joj je Gospod podario taj zadatak da ona donese spasenje Svetu, i oslobodi nas, kao i u Drugom Svetskom ratu, samo ovoga puta zver neće ostati ranjena, nego će biti uništena, i neće je više biti.

 9. Gagi says:

  Ako se bolje pogleda, Putin sve zivo radi ne bi li se usijane glave ohladile. Svestan je koliko ce razoran ovaj rat biti po planetu a posledice jos crnje i gore. Pokusava na kolenima da ih umilostivi i opameti ali ove hijene to smatraju za slabost. Ostalo je zapisano pitanje Olbrajt njenom vojnom vrhu: "Sto smo davali pare i pravili nuklearne rakete, ako necemo nikada da ih upotrebimo". Eto, to je ta nadmena pamet i energija koja vekovima satire covecanstvo. Rusi kao i uvek do sada u istoriji, cekaju da voda dodje do grla i da bude sasvim jasno da su antihristi opet inicirali novu propast narodima. Iskreno se nadam da ce ovog puta to leglo antihrista biti spaljeno i sravnjeno sa zemljom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *