ЈАВНИ ДУГ СЈЕДИЊЕНИХ АМЕРИЧКИХ ДРЖАВА достигао 26 трилиона долара

JAVNI DUG SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA dostigao 26 triliona dolara

12 juna 2020

AMERIČKI javni dug postavio je novi rekord.

Dostigao je 26 hiljada milijardi dolara, odnosno – 26 triliona dolara!Po podacima Ministarstva finansija SAD, za vladavine Donalda Trampa javni dug je porastao za šest triliona dolara.

Poznati američki finansijski ekspert Henri Polson upozorio je da nekontrolisan rast javnog duga i budžetskog deficita može dolaru oduzeti privilegovanu poziciju glavne svetske rezervne valute.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Rista says:

    Pravi čovek po prvi put nije dao kreditni fed novac koji se nikada ne vraća samo američkim bankama, nego i američkom narodu. Za razliku od...spomenuću ih kasnije. To vi je primer pravog pravcatog komuniste a ne kao naši i ruski što su bili, jadna nam majka. Zato je taj dug porastao a kakve pa to veze ima da li je 20, 26 ili 260 triljijona kad ameri dobijaju hiljade dolara kao pomoć? Nego ljudi ljubomorni pa sikću. Zašto Vučić ne daje pomoć narodu nego migrantima, Čedinim ciganima i šiftarima? Za njih ima a za svoj narod nema. A Trampa baš briga šta ko misli i šta ko ne voli. Pa posle raspada Jugoslavije i Rusije na hiljade milijardi dolara izvučeno iz ove dve države. Da ponovim, da neko ne pomisli kako sam slučajno odvalio - na hiljade milijardi dolara! Čuli ste sigurno, ali da ponovim. Jedan od velikih meričkih bankara je kasnije izjavio - "Bili smo zaista zaprepašćeni kada su reke novca počele da teku iz bivšeg SSSRa u zapadne banke. Jednostavno nismo verovali da su imali toliko para!" Naravno, sve i jedan bivši komunistički ideolog. Sa Srbijom se isto desilo. E, pa Tramp ne izvlači pare iz Amerike. Tramp je pravi i pošteni Srbin a ne kao ovi naši robovi na vlasti. Ako se bilo ko usuđuje da sada generalno shvati šta sam napisao, pa pokuša da izvuče zaključak kakva je razlika u mentalitetu...ali bolje nemojte. Pogledajte šta Tramp radi sa parama(na trilijone dolara je podelio narodu) a šta su Rusi i Srbi uradili i biće vam malo jasnije zašto naše mame uvek crnu vunu prede.(Gde bre taj Staljin?)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *