ЈАВНОСТ У РУСИЈИ ЗАХТЕВА: Време је да Русија убрза рат – Америка може Украјини дати и тактичко нуклеарно оружје

JAVNOST U RUSIJI ZAHTEVA: Vreme je da Rusija ubrza rat – Amerika može Ukrajini dati i taktičko nuklearno oružje

14 maja 2023

Autor: politikolog Sergej MARKOV, Moskva (jedan od lidera ruskog javnog mnjenja)

PRVI put posle dugo vremena izvršeni su raketni udari na Lugansk. Projektilima dometa do 250 kilometara koje Oružane snage Ukrajine samo što su dobile.

Nema sumnje da će NATO svojoj proksi vojsci, a to su Oružane snage Ukrajine, postepeno preneti za rat protiv Rusije čitav niz drugih oružja.Sve osim nuklearnog. Samo, verujem da će posle nekog vremena SAD isporučiti Oružanim snagama Ukrajine i taktičko nuklearno oružje.

Ovo znači da Rusija ne sme da gubi vreme.

Već je izgubila dosta vremena.

Ne mislim samo slanje trupa u Ukrajinu još pre 8 godina.

Mislim i na čudan rat koji traje već godinu dana.

Predaja sve moćnijih sistema naoružanja Oružanim snagama Ukrajine stavlja Rusiju pred potrebu da pređe na totalnu vojnu mobilizaciju cele privrede i čitavog društva.

Sada, kada NATO i ukrajinski režim sprovode brzu totalnu mobilizaciju, vreme više ne radi za Rusiju.

I raketni udari (po Lugansku) ukazuju na to.

(Fakti)

KOMENTARI2 komentara

  1. Smrdevit Posavski says:

    Treba locirati kreaturu u zelenom ma gde se nalazi, kijevu ili poljskoj i odapeti 2-3 Kinzala, isto tako na sve državne zgrade u Kijevu,maksimalno oštetiti sistem, i ja bih čisto fore radi razvalio katoličke delove ukrajine,ore svega Lavov, da se to.stanovništvo rastera sa rudke zemlje,nek idu u EU da im tsmo bude lepo kad već žele.

  2. Gagi says:

    Tako je, TO isto tvrdim i vec dugo komentarisem. Nece zapad ovaj poraz "progutati" bez nekog teskog zla i osvete. Verujem da Rusi znaju i razmatraju tu mogucnost, visoki duhovni moral im ne dozvoljava da udare prvi jer oni nisu osvajaci i napadaci vec se brane. Siguran sam da ce takvo zlo zapad sprovesti, to provejava kroz nacisticke izjave Zelenskog. Nije normalno da bez nekog plana i saznanja stalno tvrdi kako ce oni pobediti, neki dogovor i plan imaju. Izmedju redova se najbolje dolazi do saznanja. U narednom periodu cemo videti sta mu je Papa naredio u ovoj nedavnoj poseti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *