ЈЕВРЕЈСКИ НАУЧНИЦИ: Рођење црвеног телета у Израелу најављује долазак Месије

JEVREJSKI NAUČNICI: Rođenje crvenog teleta u Izraelu najavljuje dolazak Mesije

12 septembra 2018

Jevrejski naučnici tvrde da je na svet došlo potpuno crveno tele, prvo posle 2.000 godina, ispunjavajući biblijsko proročanstvo koje predviđa dolazak Mesije.

Rođenje biblijskog teleta objavio je „Institut hram“, grupa koja kaže da je „posvećena svakom aspektu Svetog hrama Jerusalima“.„Sedamnaestog dan Elula, 5778, 28. avgusta 2018. godine, u zemlji Izraelu rođeno je crveno tele“, napisala je grupa na svojoj stranici na Fejsbuku.

Oni tvrde da ženka teleta predskazuje izgradnju Trećeg hrama u Jerusalimu i dolazak jevrejskog Mesije. Evangelistički hrišćanski teolozi veruju da će izgradnja Trećeg hrama dovesti do Sudnjeg dana.

Pominjanje crvenih teladi prisutno je i u hrišćanskoj i jevrejskoj tradiciji.

Tele su, prema izveštajima, ispitivali rabinski stručnjaci, a proučavaće ga svakih nekoliko meseci kako bi se utvrdio njegov legitimitet biblijskog proročanstva.

„Institut hram“ je započeo svoj program uzgoja crvenih junica još 2015. godine, sa izričitim ciljem proizvodnje teladi koja se spominju u proročanstvu. Životinja treba da ispuni niz zahteva, od kojih je najvažnije da je potpuno crvena.

Naučnici su uvezli zamrznute embrione crvenih krava rase „angus“ i ukrstili ih sa domaćim izraelskim kravama. Crvena ženska telad su bila rođena ranije, ali su diskvalifikovana zbog neispunjavanja svih proročkih zahteva. Tele rođeno 1999. godine bilo je muško, a ono rođeno 2002. godine nije bilo u potpunosti crveno — na jednom delu je imalo bele dlake.

(Sputnjik)

KOMENTARI14 komentara

 1. Velika Metla says:

  Svi se narodi mogu radovati dolasku Mesije,ali za vas čifute nisam uopšte siguran!

 2. Nostalgicar says:

  Uh.. do "mesije" treba jos puno toga da se desi... ... treci svjetski rat... poslije toga globalna diktatura nad cijelim svijetom pod vodstvom "spasitelja" antikrista i tek onda mesija bi trebao stici... znaci jos 10+ godina...

  • Roy says:

   taj lazni spasitelj ili antihrist je ustvari njihov mesija. oni se njemu raduju, a ne pravom mesiji.

    • Roy says:

     Procitaj ponovo. Njihov mesija je Antihrist, a nas Bog Sgvoritelj.

 3. Deda Micko says:

  Samo su kod Jevreja nauka i religiozna zatucanost jedno te isto. Nevidjen primitivizam.

  • Slaviša says:

   Ti ne budali, ti pojma nemaš ni o čemu zato to i govoriš,koja je to religiozna zatucanost???

 4. Hruscov says:

  I opet sve u ukletom Izraelu...sto nije u Nikaragvi ili Jamajci...Mozambik recimo?

 5. kiki_ ćeraćemo se says:

  Jevreji misle na dolazak Mesije, a mi ostali na povratak Mesije, Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista čiji dolazak Jevreji nisu prihvatili kao dolazak Mesije. Dakle Mesija je već dolazio, doneo spasenje i život večni za one koji Ga veruju i obrate se od greha u Njegovo ime. Mesija je i vaskrsao i ponovo će doći ali u slavi sa svetim anđelima i vojskom nebeskom. Jevreji verovatno slute na ponovni dolazak odnosno povratak Mesije. Ali obzirom da im ovo crveno tele treba za hramovsko žrtvovanje u hramu kojeg žele iznova da izgrade očigledno nisu prihvatili delo Hristovo, jer im taj hram ne treba. Ali upravo po proročanstvu da "Neće da se zbude dok se ne pojavi i zacari antihrist na svetom mestu." Jevreji čekaju Antimesiju koji nije od Boga. Kakvo im je to tele, od veštački oplođene krave i zamrznutog semena nekog bika, takav će im biti i taj lažni mesija. Stara lukava zmija koja se zove đavo ili sotona koji vara sav vasioni svet zacariće se kod njih da zarati sa ostatkom onih svetih ljudi koji drže do vere i zapovesti Hristovih.

  • Deda Micko says:

   Svima savetujem da procitaju knjigu "Udarac ruskih bogova", prevedena je na srpski. Autor je sve jevrejske mesijanere razoblicio i stavio na pravo mesto.

  • Velika Metla says:

   Kiki,sva sreća pa čifute Gospod Isus neće pitati za ama baš ništa!

  • mr MI says:

   Kada čovek razmislja ``racionalno`` moze pomisliti da su ovo sve gluposti. Ali ako stvari izokrene naglavačke shvatice vaznost 10.000godina promisli onih koji su se time bavili. Nije sv.Sava svoj životni opus uzalud pridoneo srpskoj misli. Mudrost treba unificirati sa sadašnjim shvaćanjem HRIŠĆANSTVA. Proroci su se žrtvovali za nas!!! Njihova dela su nemerljiva. Život posle života je evidentna kategorija, ali samo za Božije sledbenike. Oni koji grabe svoje poslednje ostatke na Zemlji su uvek podložni preziranju. Jevreji, mi Srbi poslednje Mojsijevo pleme Vam nudimo iskupljenje. Postanite ono što JESTE i povinujte se Božijim zapovestima.

 6. vanja says:

  Prema njihovoj tradiciji,mesija traba da bude ustolicen u Jerusalimu i da podari Jevrejima svetsku vlast nad Gojama, koji su "kao stoka". Od koga ce dobiti svetsku vlast ako ne od Antihrista?

 7. doktrina soka says:

  Sv. Sava je surovao sa VAtikanom, a OVO CIFUTSKO TELE SU OFARBALI KAO STO MILKA COKOLADA IMA KRAVICU U LJUBICANSTVENOJ BOJI,CIFUTI UVEK SPREMNI ZA PREVARU.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *