“Jebeš posao, jebeš zdravlje, ubij, ubij Srbina”

“Jebeš posao, jebeš zdravlje, ubij, ubij Srbina”

22 februara 2013

VedranaRudanPiše: Vedrana Rudan

Da nas nema ne bi nas trebalo izmisliti. Kad nas već ima trebalo bi nas pobiti. Čitava je Hrvatska jučer bila na nogama jer se krenulo sa prodajom ulaznica za, to sam negdje pročitala, „epski dvoboj“.

U Zagrebu će, zaboravila sam datum, opet zaratiti „Srbija“ i „Hrvatska“. Zbog toga su diljem Usrane Naše dečki, uglavnom dečki, i poneka cura, na minus sto satima čekali da bi kupili ulaznicu.
Na sebi su imali tanke jaknice, debele su skupe, platnene tenisice, i koža je skupa, na bijednoj guzičici prozirne traperice.

Oni koji su u rukama držali dobitak na lotu govorili su u mikrofon da su pred prodavaonicom karata čekali cijelu noć ali se isplatilo. „Sve za Hrvatsku“, rekao je bezimeni dečko i bi direktno lansiran na Hrvatsku teve. I tako nekoliko puta.

Mi, ako smijem reći mi, možda nas ima desetak u Jebenoj Našoj, ostali smo bez teksta. Tko je ta „Srbija“ s kojom mi, bez mene, molim, za koji tjedan ili mjesec, krećemo u rat? Jedanaest, ako se ne varam, u zlatu plaćenih mišićavih robova trčat će za komadom kože.

Iz lože će ih gledati njihovi vlasnici, kriminalci svih profila. S njima će, valjda, biti i političari koje plaćaju ti isti kriminalci.

„Tko je „Hrvatska“ koja će nas, bez mene, molim, u ratu koji Retardirana Naša očekuje sa ogromnom kvrgom među nogama obraniti od mrske nam i premrske „Srbije“? Jedanaest, čini mi se, u zlatu plaćenih mišićavih robova koji će trčati za komadom kože.

Iz lože će ih gledati njihovi vlasnici, kriminalci svih profila. S njima će, valjda, biti i političari koje ovi plaćaju.

Koliko je sve „rizično“ govori i podatak da je trener „Srba“ zatražio od nekog svog roba da potpiše kako će „pljeskati“ hrvatskoj himni? Himni se plješće?

Rat će se direktno prenositi da stanovnici Opljačkane Naše mogu u domu kupljenom švicarcima opušteno drkati ako „Hrvati“ „Srbinu“ spraše onu kožu u mrežu.

Osim dvonožnjaka u areni će biti i psi. Sirote životinje ni krive ni dužne morat će njušiti zvijeri koje nemaju za kruh ali su našle ili ukrale za ulaznicu. Gdje su društva za zaštitu životinja? Sakrila su se u mišju rupu jer i oni brane boje Glupe Naše.

Policija će trenirati strogoću. Čudovišta iskešenih zuba neće smjeti preskočiti ogradu svog kaveza. Ako je tako, čemu dvoboj „epskih razmjera“?

Građani Retardirane Naše žele krv, ne golove. Jebeš kruh, jebeš školu, jebeš posao, jebeš budućnost, jebeš zdravlje, jebeš istinu. „Ubi, ubi Srbina“!“

(tekst je preuzet sa bloga Vedrane Rudan)

KOMENTARI4 komentara

 1. besnasrbkinja says:

  Da li je moguće da se ova hrvatica toliko dopada Srbima, čak i Dmitroviću, a pre nekoliko godina, gostujući na nekoj televiziji, "savetovala" Srbe da daju Kosmet šiptarčinama...Aman, Srbi, opametite se!Ja ovu ženu doživljavam kao trojanskog konja (tj. kobilu), ona je kriptoustaša, ma šta pričala o neoNDH ....

 2. Siki says:

  U tim odnosima sa Hrvatima došli smo do toga da nam prija uhu i kad čujemo bilo kakvu kritiku na račun Hrvatske. Ovo što je Rudan rekla, na žalost, malo ko sme da kaže u Beogradu. O tome se radi Besnasrpkinjo. I ne znam kakve veze Dmitrović ima sa ovom pričom.

 3. Dalibor says:

  Ma brate, sviranje kurcu !!!!

 4. hAlter says:

  @srBkinja - Ajde ti gospodjo lepo na Kosovo pa tamo besni. Sram te bilo, nepismeno stvorenje, neuko, poradi na sebi prvo i pre nego sto pljunes drugoga. Pogledaj svoj recnik. Ti si nas "Trojanski konj" (da te ne citiram "kobila"), ne niko sa strane, nego ti i tebi slicni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *