ЈЕДАН ОД НАЈУГЛЕДНИЈИХ МУСЛИМАНА ПОРУЧИО: „Балкански муслимани, подржите православце у Црној Гори!“

JEDAN OD NAJUGLEDNIJIH MUSLIMANA PORUČIO: „Balkanski muslimani, podržite pravoslavce u Crnoj Gori!“

18 februara 2020

Jedan od najuglednijih islamskih teologa i filozofa, Šeik Imram Husein, pozvao je sve balkanske muslimane da podrže pravoslavne vernike u Crnoj Gori.

On je istakao. „…ako ste musliman: da stanete rame uz rame sa vašom braćom pravoslavnim hrišćanima, podržavajući ih složno i solidarno protiv iskvarenosti crnogorske vlade, koja vodi rat protiv pravoslavne crkve.“U svom obraćanju, Husein je povukao jasnu granicu između hrišćana sa Zapada i pravoslavaca, prenosi In4s.

„Ovi hrišćani (pravoslavci) nisu arogantni kao oni koji vladaju iz Vašingtona i Londona i Pariza…„, ukazujući na skoriji imperijalistički odnos tzv. zapadnog hrišćanstva prema Venecueli i Boliviji, ali i pretnje koje su se, upravo zbog njihovog delovanja, nadvile i nad Rusijom, Kinom, Korejom i Iranom“.

Šeik Imram je zaključio: „Molimo se da ove reči stignu do vas… da sledite Božija uputstva iz Kurana i da prihvatite ovu priliku da stanete uz vašu hrišćansku braću, rame uz rame, kako bi se oduprli nečasnom nasilju crnogorske vlade“.

KOMENTARI2 komentara

  1. Pera says:

    Pa kad ne bi tajno dobijali pare od cionista sa zapada, onda bi reci ovog mudraca vredele, ovako, dokle god se medjusobno bore po planu jevreja, dotle nista od mira !

  2. petrovgrad says:

    Veoma mudar teolog. Prepoznao je pozadinu i nameru događaja. Znao On da iza toge sledi mobilizacija svih u Crnoj Gori i u prvim redovima NATO trupa pravac Moskva. Iz Moskve se niko živ ne vraća. To je sledeća faza.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *