ЈЕДАН ПРЕМИЈЕР ОТКРИО за кога ради ВУЧИЋ! АМЕРИКАНЦИ МУ ТО ПОТВРДИЛИ

ЈЕДАН ПРЕМИЈЕР ОТКРИО за кога ради ВУЧИЋ! АМЕРИКАНЦИ МУ ТО ПОТВРДИЛИ

13 јула 2019

(фото: Youtube printscreen)

Разговор руских пранкера са македонским премијером Зораном Заевом изазвао је прави мали земљотрес на Балкану. Спутњик објавио разговор с преварантима.

Подсетимо, двојица руских “пранкера” сместили су северномакедонском премијеру Зорану Заеву разговор, представљајући се као некадашњи украјински председник Петро Порошенко.У разговорима са Заевим, којих је, како су рекли за Спутњик, било пет, рекли су северномакедонском премијеру да да мито Васељенском патријарху Вартоломеју за независност македнске цркве. Заев је саопштио лажном Порошенку да је спреман да плати патријарху Вартоломеју 100 хиљада долара у кешу.

“Парнекери” су у име Порошенка саопштили Заеву да Македонија има “одличне шансе” и “може да покрене процес” добијања аутокефалије. Наведено је да реализација “овог услова, између осталог, такође може да помогне”. При чему се предлаже “сума са попустом”. “Ја сам платио више од 150 хиљада”, саопштио је “Порошенко”.

Било је речи о и Kосову, подели територије, а помињао се и српски председник Александар Вучић и косовски Хашим Тачи. Заева је, у разговору, бринула размена територије и што је Вучић “руски човек”. Сам Заве покушао је претходни дан све да демантује, признавши додуше да је разговарао са “пранкерима”. Kако је рекао, након објавлљивања тог разговора на друштвеним мрежама, морао је да зове и Тачија и Вучића и да им објашњава шта се заправо догодило и шта је хтрео да каже.

Шта су рекли “пранкери”

Спутњик је направио разговор с двојицом “пранкера”, Вованом (Владимиром Kузнецовим) и Лексусом (Алексејем Стољаровим), који су казали да ништа из објављеног снимка није мењано.

“Ми текст нисмо мењали. Само смо објавили то што је он рекао. Ако послушамо снимак, чујемо реч донација. Нимало га није зачудило што само мора да плати 100 хиљада долара и да му је тада аутокефалност гарантована. Само то да се уради. Штавише, ако му доведем пријатеља, цена ће бити 100 хиљада. То је истина. Не знам шта је схватио, али је било тако“.

На питање шта им је Заев говорио о Србији и Kосову, један од њих двојице каже: “Што се тиче Kосова, он је био забринут плановима размене територија. Северног дела Kосова и територија које су Албанци хтели да узму себи. Он је сматрао да Србија реализује Путинов план, што га је јако бринуло. Он нам је рекао да се о томе жалио Мајклу Помпеу. Што се тиче односа према Вучићу, он је јавно говорио да је Вучић под контролом Русије и да се ту нема чему чудити.”

Kажу и да су с премијером Северне Македоније разговарали минимум пет пута током године. “У почетку, када смо почели с њим да разговарамо, мислили смо да ће то бити само један разговор. Kао по правилу, наша игра не траје дуго. Мислили смо да нам само каже о односима са Русијом и око мешања у унутрашње ствари, у то време је био и референдум и протеривање наших дипломата. Мислили смо да ће један позив бити довољан. Међутим, он нас се одмах почео жалити на своје унутрашње проблеме, што ми нисмо ни очекивали. Почео је мимо протокола да говори о томе како су Русија и друге државе лоше, што нас је наравно изненадило и ми смо одлучили да одржавамо контакт. Одржавали смо неформалне односе. Некада је он звао, некада ми”, казали су они и додали да су чак размењивали и фотографије.

ВИДЕО:

KOMENTARI9 коментара

 1. persida says:

  Kako da ne, Vucic je pod kontrolom Draze Mihajlovica.

  • Ivana says:

   Vučko radi za svoje gazde sa zapada koje rade protiv Srbije i Srba šta nije jasno.

 2. Orthodox says:

  Vučić ne radi za Rusiju, to znaju i vrabci na grani. Da radi za Rusiju, Srbiju nebi ucenjivali i rasparčavali, nego proverite vi još jednom da nije to slučajno štamparska greška...

  • padre says:

   To je stav amerikanaca, ko ne sluša nas on je Putinov!

 3. rajko says:

  Maniti je donedavno radio za adolfinu, ali kako su joj oslabili politički, a u najnovije vreme i fizički mišići on je ostao na cedilu, sirak tužni bez gospodara. Svi ga se gade da bi sa njim imali posla, ali mu svi izdaleka naredjuju i ucenjuju ga. Tako je to kad imaš posla sa nečastivim.

 4. Za Srbiju says:

  Zaev je dokazao da je notorna budala. Klovnokratija u punom izdanju.

 5. Protiv budala says:

  Jednom je Šešelj rekao da su obojica njegovih pulena američki ljudi.

 6. Marinko says:

  U Srbiji ima oko 7000 stranih i domaćih obaveštajaca, koji rade protiv interesa Srbije i srbskog naroda, koji odvlače pare iz Srbije i koji sakupljaju sve moguće i nemoguće podatke o vojnom naoružanju Vojske Srbije. Od 7000 stranih i domačih agenata i obaveštajaca postoji oko 60 ljudi koji su samo u političkim funkcijama koji prenose sva dešavanja na političkoj sceni. Podatki koji oni iznose i prenose iz Srbije su u većini primera strogo poverljivi i nanose štetu odbrani Srbije i srbskog naroda, izključivo jih zanima mogučnost odbrane severa Kosova, tj. srbskih opština, razparčavanje Srbije na Beogradski pašaluk, kakva je struktura jedinica u vojski, naoružanje, itd... Toliko o podatcima koji šokiraju srbski narod ali ne i političku elitu... A mi srbi gledamo parove i zadrugu, šaljemo SMS poruke i prodajemo zemlju strancima, da bi lakše odselili srbsku omladinu i doselili migrante sutra...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u