ЈЕДНА ОД НАЈВЕЋИХ ТАЈНИ НА СВЕТУ: Бил Kлинтон је бомбардовао Југославију због Хилари – ЕВО ШТА СЕ ДЕСИЛО

JEDNA OD NAJVEĆIH TAJNI NA SVETU: Bil Klinton je bombardovao Jugoslaviju zbog Hilari – EVO ŠTA SE DESILO

21 avgusta 2019

Bil Klinton bombardovao Jugoslaviju kako bi smirio Hilari posle Monike Levinski. Evo šta se sve dešavalo pre bombardovanja Srbije.

Bombardovanje Srbije bila je posledica porodične afere u Klintonovoj Beloj kući. Hilari Klinton otkrila je sagovorniku u leto 1999. godine:

„Pozvala sam ga da počne bombardovanje. Ne možete dopustiti da se to nastavi na kraju veka u kom smo bili očevici najvećeg holokausta našeg vremena. Za šta nam služi NATO ako ne da branimo naš način života? “U biografiji o Hilari Klinton, koju je napisala Gejl Šihi i koja je objavljena krajem 1999. godine, piše da je Hilari Klinton odbijala da razgovara sa predsednikom osam meseci nakon što je izbio skandal sa Monikom Levinski.

Nastavila je da razgovara sa suprugom tek kada ga je zvala i najoštrije pozvala da započne bombardovanje Srbije; predsednik je počeo bombardovanje u roku od 24 sata.

Aleksander Kokburn kaže za Los Angeles Times:

Nije iznenađujuće da bi Hilari pozvala predsednika Klintona da baci kasetne bombe na Srbe da bi odbranila „naš način života“. Prva dama je socijalni inženjer. Ona veruje u održavanje poretka uz pomoć policije i dužnost države da takav poredak nametne. Rat je više socijalni inženjering, „popravljanje“ jakim eksplozivom, socijalna terapija krstarećim raketama…. Kao žilav terapijski policajac, ona se ne libi od korišćenja najoštrije metode terapije: smrtne kazne.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI17 komentara

 1. Milan says:

  Prokleta veštica.

 2. milorad2 says:

  gnusni smrad to je hilari,plus je psihički bolesnik.

 3. Istina says:

  Izgubila je ulaznicu u raj i onako nije vredna zemaljskog života. Puna je nakradenih i prevarenih para koji su napravili zlo po svetu. Nikada neče biti poželjna u nijednoj državi sveta. Čak je i u vlastitoj Ameriki smatraju za ludu i lošu ženu. Bog će joj podariti dugačak zemaljski život a goreće u paklu i posle njene smrti biće zaboravljena brže nego što misli. Ući će u istoriju kao zla i prkosna žena koja je napravila toliko zla da će na kraju sa đavolom da igra kolo. Pustite da govna smrde do kraja i onako ništa drugo i nemože da bude. Da je pobedila Trampa na izborima, sada bi bio već 3 svetski rat sa Kinom ili Rusijom. Bog će izbrisati Klintonove sa zemaljske kugle, pitanje je samo kakve planove ima sa njihovom ćerkom...

  • doktrina soka says:

   dubre neopevano,gorila u paklu zakucana na krst naopako zajedno sa njenim bolesnim muzem djavolom,antihristom

 4. persida says:

  Sve je ovde pogresno postavljeno, Hilari jeste vestica, ali neko je morao poslati Moniku (koja je radila za Mosad) da odradi sta je odradila. Taj neko je hteo bombradovanje Srbije. Sta mislite ko je to?

  • teoretičar says:

   Bravo persida. Niko ovde da primeti da je ovaj članak podmetačina Srbima da pljuju na hilari iz svoje nemoći i tako im usmere adrenalin na uzaludno ispražnjavanje. Hilari je tu važna ko lanjski sneg. Ako je bombardovanje počelo za 24 sata, to znači da je bilo spremno u detalje još u avgustu. Nekim slučajem, ja sam to čuo jer mi bubnuto u lice tačno 29. avgusta jer sam Srbin. U generalštabu Srbije svi su to znali, ali nisu znali datum, što i ne menja previše. I sada kriva tamo neka...E, Srbi moji, ala lako nasedaju. Svala čast persice za ovo malo drmanje i preusmeravanje.

   • milorad2 says:

    bombardovanje je naredila hilari to je činjenica,oni nis ubili načisto šta da rade a ionako su bili stalno pod uzbunom u vezi nas već duže vrreme su oni pretili intervencijom.hilari je naredila a billy je samo poslušao naredjenje on se ionako nije ništa pitao,joe biden je bio siva eminencija koja je vodila ameriku tada i ustvari hilari je njegova transmisija, naredjenje je on izdao mada se kučka apsolutno slagala sa time.Niko nije mislio da če oni da nas napadnu jere pretnje su već dugo bile prisutne ali takav pogrešan korak od trane američke administracije niko nije očekivao ozbiljno.Oni u vašingtonu DOBRO znaju danas koja je to bila greška i koliko ih košta ali nema nazad šteta je nepovrato učinjena i zato će američka dominacija PASTI.

   • ralence says:

    Pričaš budalaštine. Baba je htela da bude gospodar Sveta. Zar se nije kandidovala za Predsednika Amerike pa izgubila trku od Trampa koga i sada proganja zbog toga iz ljubomore i mržnje. Zar nije rekla “Mi smo došli,i videli i on je mrtav. Ha,Ha,Ha. “Za ubistvo Predsednika druge države.

    • milorad2 says:

     ona se kandidivala zato što je TATA tako rekao. To je grupa ljudi i oni rade sve zajedno ali glavni je joe biden.On je šef te grupe.Klintonova ništa krupno nije smela da radi bez njegovog odobrenje a naredjenje za rat je KRUPNA politička odluka.U stvari afera levinski je iscenirana da bi bombardovanje NAS prošlo nezapaženo u medijima, SVE je to osmišljeno i predstavlja visoku politiku USA, a razlog je bio, POKAZATI RUSIMA MESTO.I pokazaliu su im ga,samo mislim da se kaju zbog toga sada,veoma.Posle toga je došla ukrajina i pogodi ko je držao govore desnom sektoru...pa čika JOE BIDEN,kakava slučajnost, i kakva slučajnost da mu je sin kupio glavnu ukrajinsku petrohemijsku grupu nekako u to vreme i preuzeo kontrolu nada gasovodom kojim rusi ivoze gas u nemačku, ma slučajnost baš.

  • Orthodox says:

   Jeste malo morgen, da nisu i Moniku Rusi podmetnuli, hajde molim vas, kakve veze ima Monika sa Bombardiranjem SRJ? Da nisu i Kubanci podmetnuli Merlin Kenediju? Stalno neke teorije zavere a pojma o pojmovima! Istina je da se znalo prije afere Monike da će da se bombarduje Srbija, Hilari možda i nije bitna ko lanjski sneg ali je Monika bitna za upropašćenje Klintonovog ugleda i položaja. Ko je znao pre Klintona da će SRJ da se bombarduje, možda duboka država, CIA ili FBI ovo ostalo su samo nagađanja... Mosad i Monika nikakve veze sa vezom. Svašta čovek da čuje. Onda su Amerikanci znali da mogu da bombardiraju SRJ ako je Sloba bio Rošildov čovek? Opet teorije zavere? Ma niste ozbiljni

   • milorad2 says:

    brate jbe se njma za klintonov ugled on je saksofonista postavljen tu da duva u trubu i zato je i plaćen sasvim solidno , koji crni politčar je bill klinton , pa pogledaj malo ako i maš pristup snimcima lklintona pre presdsednika i dok ej bi o predsednik, pa on je bio kao zombi dok je bio.Akli ne zato što su ga drogirali ili nešto nego zato što mu je JASNO rečeno da će da mu upraljaju ugled, da ga srozaju kao političara i da će samo da ćuti i potpisuje, i mali je pristao ,mada ga je to pogodolo.Ali ko u to društvo udje više nema nazad.Evo vam primerr sa onim likom što je voleo mlade pi...ce ubili su ga ko miša i on je ZNA da će da ga roknu.To vam je to mafija brate, to je joe biden i klinton i buš klan ireganovi i još jedan broj slabijih porodica u americi koje rade za glavnu ekipu ona dva burazera protiv ostalih krupnih igrača:)

 5. Za Srbiju says:

  Ima i terapija za njih.

 6. teoretičar says:

  Svi ste mi pametni kao moj niko. Pa da, Srbiju su bombardovali Klinton i Hilari i Olbrajtova. Uopšte je nije bombardovala zapadna politika, Amerika i NATO. Sada nam Klinton i Hilari koji eto vladaju neprikosnoveno Amerikom i Nemačkom i Britanijom i Španijom otimaju KiM ...A kad oni umredu, onda će njihovi duhovi biti krivi i dalje a mi ćemo ući u savez sa Amerikom i NATOM jer nam oni nisu ništa uradili. Živela Amerika i NATO, smrt diktatoru Hilari!!!I vi sve to odvaljujete potpuno ubeđeni da je vaša istina o Hilari tačna? Pa eto, ta Hilari se radovala i skičala kada su ubili Gadafija i to je neprikosnoveni dokaz da je "kučka" bombardovala Srbiju? Šta vama fali i gde vam fali, dobri ljudi?

 7. Beli Orao says:

  Koji tandem psiho zombija i još dobiju vlasti ruke !!!

 8. Mica opajdara says:

  Matora veštica,goreće u paklu i umreće u najgorim mukama

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *