ЈЕЛЕНА МИЛИЋ открила ко је спонзорише!

JELENA MILIĆ otkrila ko je sponzoriše!

6 aprila 2016

jelena-milic 65hJelena Milić, direktorka organizacije CEAS i najpoznatija NATO lobistkinja u Srbiji, za Blic kaže da je EU jedan od najvećih sponzora njene organizacije. Ona je istakla EU, Kraljevinu Norvešku i Džordža Soroša kao glavne pokrovitelje njenog rada.

„EU je jedan od naših većih donatora, Kraljevina Norveška, Soroš… Sve ovo stoji na našem sajtu i nije nikakva tajna. Mi plaćamo porez državi Srbiji, mi te pare trošimo u Srbiji na prevodioce, projekte, hotele, plate. Registrovani smo legitimno. Zastrašujuće je koliko antipropaganda prolazi. Od 80 proruskih organizacija nijedna nije u APR-u, a nama prigovaraju. Neverovatno licemerje.“  – kaže Milićeva u intervjuu za Blic.

(Blic / Pravda)

KOMENTARI9 komentara

 1. sony says:

  Aman ljudi, skinite ovu kučku sa sajtova i iz svih medija!!!!!!!!!!!!!

 2. Kulak says:

  Daje li ona Sorosu pi.ke?

 3. Portopranco says:

  Daje,ništa džabe sinko!

 4. Vladimir says:

  Stvarno prestanite da prikazujete ovu jadnicu normalnog coveku izaziva mucninu I povracanje.

 5. pravda says:

  jelena Milic GOVNO NATOvsko

 6. Mitar says:

  Ko je ta bulumenta Jelena Milić, natovka, Sonja Biserko, helsinki, Nataša Kandić, fond, Sonja debela - izuzetna-ubermenš, Borka Pavićević, smarad i dekontaminacija, crne žene ne je..ne. Koga one predstavljaju ?????? Marš bre da ih ne vidim.

 7. zIKO says:

  Ove dve naduvene i izgubljene zabe nisu za nikakvu polemiku...takve petokolonase treba srezati do dna...da drzava ih ne priznaje kao svoje gradjane posto one nisu ni gradjanke zasluzile da se imenuju....

 8. Apis says:

  Nisam nikad mogao razumeti kako neko moze ubiti nekoga samo zbog drugacijeg misljenja. MOZE I TREBA AKO JE TO "MIŠLJENJE" PLAĆENO. A ovu ku,rvu nije stid priznati da tako "misli" jer je plaćena.

 9. Kulak says:

  Srbija je bolja bez ove prostitutke. Za bolju Srbiju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *