ЈЕЛЕНА МИЛИЋ СВОЈИМ ПЛАНОВИМА ЗАПАЊИЛА ЦЕЛУ СРБИЈУ!

JELENA MILIĆ SVOJIM PLANOVIMA ZAPANJILA CELU SRBIJU!

15 oktobra 2016

jelena-milic-43

Direktorka Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelena Milić objavila je na svom profilu na Fejsbuku da ozbiljno razmišlja da se kandiduje za predsednika Srbije, te da veruje da može da otvori više vrata na Zapadu nego Vuk Jeremić.

– Da bar u prvom krugu otvorim teme EU-NATO saradnje, odnosa EU prema Rusiji, o tome da ćemo opet ostati na suprotnoj strani istorije. Dakle, teme koje očito foto robot nestranačkog kandidata „opozicije“ neće smeti da otvara – navela je Milićeva.

Ona je istakla da nikad nije bila kandidat, pa ni deo civilnog društva u širem smislu.

– Umem i mogu da otvorim na političkom Zapadu više vrata nego Vuk Jeremić – istakla je Milićeva i navela da bi na predsedničkim izborima, koji se održavaju sledeće godine, bila „svoj kandidat“ i kandidat svojih socioliberalnih ubeđenja.

Milićeva je takođe navela svoju kratku biografiju, rekavši da ima 52 godine, da je majka dvoje dece i uskoro akademski građanin, kao i da je platila sve parking kazne.

KOMENTARI12 komentara

 1. Lune says:

  Hm,hmm...mirkopetrovic.com , sa zapada daje podrsku !

 2. dokolenko says:

  Jelena, najbolje da ti sebi kupis magarca i da se razmnožavaš sa njime.

 3. DUSKO says:

  PA KANDIDUJ SE DOBICES 0 % GLASOVA ! KO CE DA GLASA ZA DEBILA !!!

 4. Paštrović says:

  Dođe mi da budem barem malo nalik ovoj fufnjači, pa da ne silazim sa naslovnih stranica. Ovako, em me niko ne šljivi ni pod razno, em vele da sam dosadan i lud sa mojim mejlovima i "baljezganjima"! Daj nabavite mi te telefone od tih agencija koje plaćaju fufnjaču i fefnjače, i muške i ženske.

 5. milan says:

  Dajte bre vise zar ne vidite da je Jelena buckalo na koje se lepe somovi!

 6. VUK says:

  ova je bre ozbiljna budala

 7. SRBENDA says:

  OVA KREMBILUŠA je očito prolupala totalno!? Eh da mim je da sretnem ovog ženskog AKREPA negde u gradu... momentalno bih joj ZAVARIO jedno DVE-TRI vaspitnopopravne šamarčine nakon kojih bi tri dana vikala - KO JE UGASIO SVETLO!

 8. Portopranco says:

  Od ove je gluplji jedino Karachmarko

 9. Bajurina says:

  Sta trkeljate , ova Gospa je za mene prava zena, obozavam je veoma smo u prisnim odnosima, !!!!!

 10. Lepi Milenko says:

  Taking je! Sta god ko reko zena je inteligentnija nego 80% Srba, levih i desnih. U vreme sankcija, snašla se i počela da kejteringom, zena zna sta je teški rad a ni to 80% Srba ne zna sta je. Ona bi bila bomba u regionu, bome i za Ruse i za Amerikance. Neka Jelena, ajde!

 11. padre says:

  Kada je to "uskoro", kad napuni 70, ili samo čeka da joj NATO izda potvrdu?

 12. SamjuelDeCanto says:

  I do sada je pričala nebuloze, ponavlja se u izricannuj gluposti.Najverovatnije da bi dobila jedan jedini glas, onaj svoj sopstveni. Nadajmo se da će je neko uskoro proterati sa srpske medijske scene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *